-
U Vinogradskoj umrla beba
U subotu navečer mojoj poznanici je u Vinogradskoj bolnici umrla beba. Trudnoća je bila uredna i već je bila prošla četrdeseti tjedan, uglavnom u petak su ju poslali kući nakon kontrole a u subotu navečer je primljena u bolnicu sa laganim trudovima.
Kada je rodila nisu joj pokazali bebu i nisu joj rekli da sa bebom nije nešto u redu tako je ona jadna sva sretna javljala svima da je rodila i da je beba super a za par sati su joj rekli da je beba umrla jer se nagutala fekalija i ostala bez kisika.
Mama je završila na psihijatriji i jako je loše.
Nemam komentara na osoblje rodilišta i na nehumanost što joj nisu odmah rekli da je beba loše.
Svi smo u šoku i molimo za malog
.
-
Ako ovu temu nisam stavila na dobro mjesto neka ju admin premjesti.
-
Ajme, jadna majka!
Baš mi je žao.....
U mojim je molitvama...
-
-
-
Beba je na obdukciji a njima nisu rekli ništa konkretno, čak je i djed išao istjerivat pravdu pa ga je odvela policija iz bolnice.
Zaštićeni su ko "lički medvjedi"
-
-
-
-
Užas. Doktori se stalno busaju da su oni odgovorni za porod. Vidimo kak odgovaraju
-
-
Pretužno,jadna obitelj !!
-
Ja ne idem odmah s tim da su liječnici krivi, ali da nemaju toliko obzira i ljudskosti da to kažu i objasne roditeljima na normalniji način... Koma...
-
Ajme
-
pretužno,takve se stvari ne smiju događati...
-
uh...
-
-
-
ajme, tuzno
-
mami šaljem najiskreniji, najtopliji zagrljaj i sućut
jako mi je žao, mislit ću na nju i na njezinu bebicu, nek je čuvaju anđeli
-
-
-
-
O joj... pretužno!
-
Osoblje foruma
-
-
:shock: :?
-
žao mi je
-
-
-
-
Grozno.
-
uzas...
Boze daj samo mami snage...
-
Još neznamo ništa jer je u obitelji takva žalost da nam je neugodno puno pitati.
Mama ja puštena kući.
-
Katastrofa...
Mislim i taj odnos...ništa ne reći majci, a ona sva sretna javlja da je sve ok.....
U svakom slučaju, bilo kako bilo, tuga i žalost...
-
Užas!!!
Da sad ne filozofiram jer ne znamo kaj je bilo, ali kaj joj nisu napravili amnioskopiju na zadnjem pregledu? Ili joj se plodna voda mogla tako brzo tako jako zamutiti?
-
uzas zivi...sucut obitelji...
-
-
strašno
...
ono na što meni skače tlak je da se tako često na već mekonijsku vodu daje drip, čime se povećava rizik da to dijete proguta.
ne znam što se konkretno toj nesretnoj ženi desilo, ali svaki put kad čujem da je rodilja dobila drip na mekonijsku vodu pomislim kako se igraju s vatrom.
pa se nekome to i dogodi...
(opet) praksa versus science.
a o odnosu, to da joj nisu ništa rekli...
-
-
Strava! Ne ponovilo se.
-
Osoblje foruma
-
pretužno...
-
-
Daj Bože snage toj mami. Prestrašno
-
-