pozdrav svima,nadam se da mi mozete pomoci...
mojoj bebi otpada kosa u roku dva dana izgubio je puno kose dali je to normalno ili moram potraziti strucnu pomoc...star je tek tri tjedna...i hoce li mu nova narasti...hvala
pozdrav svima,nadam se da mi mozete pomoci...
mojoj bebi otpada kosa u roku dva dana izgubio je puno kose dali je to normalno ili moram potraziti strucnu pomoc...star je tek tri tjedna...i hoce li mu nova narasti...hvala
To ti je normalna stvar. Kod nekih to počne jako rano, kod nekih kasnije, kod nekih uopće. Nekome otpada vrlo kratko, a kod nekih beba i po nekoliko mjeseci. Kad je Laura bila beba, otpala joj je sva kosa osim šiški. A sada ima kose za dvoje! Zara sada ima na zatiljku jednu okruglu "ćelu".
Budi bez brige!![]()
normalna stvar, ne brini se. inace nama je opadanje sredila patronazna. prije prvog kupanja BC je imao kosu, nakon toga ostao je celavac jako jako dugo.
Normalno.
Mojoj su 4 i po mjeseca - već mi se 2-3 tjedna linja nemilice.![]()
Već joj je i nova kosica počela rasti, puno svjetlija od one prve.
Preporuka: budući da će ima plahtice biti pune tih sićušnih dlaka, a oni to s prstićima mogu unijeti u usta preporučam vam da nabavite one rotirajuće drške sa lijepljivim folijama s kojima se čiste odjela od dlačica - samo s tim prođeš po plahtici i pokupi sve dlačice.
Inače ih se nemoguće riješiti.![]()
oooo hvala hvala vec sam mislila da je nesto strasno,i da ce jadnik ostati sa nedostatkom kose na tom dijelu, cijeli lijevi zatiljak ili bolje reci vec mu je pola glave bez kose... :?
A KAD CE MU NOVA KOSA NARASTI KOLIKO VREMENA TREBA ZA NOVU KOSU.... :/
za par mjesecidadalina prvotno napisa
. A kad naraste, onda slijedi i pranje kose a sa time i vristanje, plac, i lovice po kadi....tako da, uzivaj jos dok nema kose.Ja sam do druge godine bila skroz celava.
Moja Janči ima kosu samo iza na glavi, kao i Mia kad je bila bebuška. Pa je zovem STRIČEK i razmišljam da joj pustimo onak s jedne strane dužu pa da je češljamo s lijeve na desnu.![]()
Mom Ivanu ,koji ima 3,5 mj,odpada od početka postepeno.Svakim kupanjem je ima sve manje i manje.Smiješno je to da na vrhu gdje je čelo raste mu nova friška tamna kosa u obliku kruga a drugdje je čelavŽurno očekujemo ostatak kose :D
R je do mjesec i pol imao dosta kose i onda mu je po malo počela opadati.
Opala mu je svuda osim odozada na dnu, baš je bio smješan, zezali smo se da ima fudbalerku.
Prije 2 tjedna mu je počela rasti nova kosica(sa 4 mjeseca).
mojoj nije nigdi otpadala osim na stražnjem dijelu glavice od ležanja. ali je brzo i narasla.
sve je to normalno.
Mom nikad nije ni otpala,od prvog je imao jaku kosu, da sam ga šišala, a starijem, bio je čelav do godine dana...
Luki nije otpala od lezanja kosa,cak je iza i sa strane kak stalno spava jos uvijek puno ima,ali mu je otpala skroz gore ,pola glavice nema kose a pola ima,bas kao stricek gore cela sva celava ...
pa zar tako dugo treba za narasti nova kosa...
![]()
Koja opsjednutost kosom! Pa narasti ce, ne brini 8) .dadalina prvotno napisa