Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: toyota yaris i as

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno toyota yaris i as

moja prijateljica ima Toyotu Yaris 95. god.(stari model) i ima gadan problem sa odabirom as. Molim vas hitno se javite sa iskustvima i vrstama as koje pašu u to vozilo. Isofix ne želi iako auto ima pripremu. molim vas javite što prije, jer idu skoro na more. hvala

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa ako auto ima isofix, a muku muci sa jedalicom meni se upravo on namece kao logican izbor...

cekam zajedno s tobom sto ce Savjetnice reci ?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi imamo Yaris iz 2002. (ne znam ima li razlike od starog modela?) i montirali smo Maxi cosi Prior (9-18kg) , tj. vezali pojasom.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mimama, teško da ces ovako dobiti neki savjet.
    ono sto tebaju uciniti je isprobati as kad su u trgovini u svom vozilu.

o kojem se problemu radi?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma, treća beba pa ne bi htjeli ulagati puno novca u as, isofix skupe, a postojeća koju smo probali montirati nikako ne stoji, tj.pojasevi ju ne drže čvrsto. pa smo mislili...možda je do pojaseva u yarisu...zato sam pitala tamo gdje znaju, a ponajprije yarisovce...
    hvala Čokolada. ima nade za nas...
    probat cu ja staviti svoju Romericu, možda ta stara as nije dobra
    javim rezultate

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja u yarisa (2006.g.) bez problema montiram Bebe Confort Iseos SS i to u oba smjera. Pojasevi nisu kombinirani, odnosno ne zatežu se sami, ali bez obzira na to, mogu ju dobro zategnuti.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mitri prvotno napisa
    Ja u yarisa (2006.g.) bez problema montiram Bebe Confort Iseos SS i to u oba smjera. Pojasevi nisu kombinirani, odnosno ne zatežu se sami, ali bez obzira na to, mogu ju dobro zategnuti.
    u velikoj sam dilemi koju as (9-18kg)za moju princezu. također imamo toyotu yaris (2005.) i obzirom na veličinu vozila svakako mi znači provjerena informacija koju as kupiti. suprug je zapeo za isofix,ali cijena je problem,pa bi se okrenula u kategoriju cijena cca. 1200-1600 kuna. kakva se pokazala bebe Confort Iseos,imate li možda koji konkretni savjet?

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa iskreno, ja baš i nisam presretna s njom. Pojasevi se konstantno okreću i uvijaju, a da bi se to ispravilo treba odmontirat sjedalicu i izvući pojaseve.... i to me strašno živcira. Inače je ok. Kupili smo ju zato jer spada u grupu 0-18kg (malena nam je jako mršava).

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Razlika između sjedalice s Isofixom i one bez je samo u tome da se Isofix puno lakše montira i nema zabune da li je dobro montiran, ali zato postoji razlika u cijeni.
    Svaka sjedalica koja se može dobro montirati u Yaris i ima dobre rezultate na testu sigurnosti (HAk, ADAC..) je dobra.
    Dakle, treba otići u dućan, zamoliti da vam daju isprobati montiranje u auto i tek onda kupiti.
    Čokolada tvrdi da je super montirala Priori u Yaris i s tom sjedalicom sigurno nećete pogriješiti, ali ponavljam,
    nemojte kupiti bez da isprobate montiranje u vašem vozilu.
    I još jedan savjet. Provjerite da li sjedalica ima neku kopču za učvršćivanje pojasa od izvlačenja, to je jako važno ako pojasevi automobila nisu samozatezajući.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno TOYOTA YARIS...

Da li netko ima iskustva s monitranjem u Toyota Yarisu Concord Ultimax ili Britax Roemer autosjedalice - kombinirane (0+/1 o 0 do 18 kg) Razmišljam o kupnji pa me zanima da li je netko imao problema s monitranjem i veličinom, pojasevima... Model Yarisa je iz 2004 g. Zahvaljujem na odgovorima!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja toyota yaris je 2003 g, u nju normalno montiram britax roemer lord (9-18kg) koju montiram pojasom i britax roemer kidfix (18-36kg) koju montiram isofixom i pojasom

ne znam jel to od pomoći

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pardon, ovu 9-18 imam king, ne lord

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hvala na odgovoru! A čitam sad i manual od Toyote Yaris i piše da je "prikladno za "britax romer babysitter 0-13 kg" ....to mi olakšava odabir za Britax pretpostavljam. E sad bi pitanje bilo koja kombinirana sjedalica od Britaxa i da li je isofix sistem isti iz 2004 i sadatu baš nisam još skužila o čemu se radi...? I ako mi možete reći kamo ih ima za kupiti, po mogućnosti u Rijeci, može i na PP Nama treba kombinirana AS jer mi mali ima 6 mj i preko 9 kg (još ni ne sjedi samostalno, a bojim se da će 0+ brzo prerasti,a za I kategoriju još nije..., do sad smo imali peg perego primo viagio trifix..
    Puno hvala

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ah...jedina kombinirana AS od Britaxa je First class plus, ali ona ne ide s isofixom nego se montira s pojasevima...e sad više stvarno ne znam što da radim...help...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najbolje i najjednostavnije rješenje je da odeš s yarisom do dućana i lijepo isprobaš koja ti AS paše u auto
    tako bi se trebale kupovati sve autosjedalice

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne znam ima li razlike u sjedalima između novog i starog yarisa, a također nisam skužila pokušavaju li montirati tri sjedalice u njega.

naš je novi i u njega bez problema idu chicco synthesis (0-13), mc priori xp (9-18 ) i roemer kid (15-36), ali ne istovremeno.

bojim se da tri sjedalice neće stati. mi naše dvije montiramo sa strane. a što se vrste tiče, vjerujem da bi svaka trebala dobro sjesti ali to ipak morate isprobati.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mislim da ću ipak još malo pričekati da vidim kako se stvari razvijaju, ako maleni bude i dalje ovako rastao onda ću kupiti taj Roemer First class, a ako ipak izrži još par mjeseci dok se sam ne krene dizati onda ću kupiti jednog od Britax Roemera iz kategorije I s isofixom,

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Obrati pažnju i na to da u uputstvima piše preporuka za sjedalicu grupe 0+, a tebe zanima kombinirana, koja je za okrenuti suprotno od smjera vožnje dosta velika, pogotovo britaxova first class. Mi smo u Beču kupili concord ultimax, a u izboru je bio i First class, ali kad sam u trgovini vidjela veličinu te sjedalice (britax) nije mi uopće palo na pamet ni da je pokušavam staviti u auto, jer i na ultimax gornji pojas prevlačim tako da podignem sjedalicu uspravno (u onim rijetkim prilikama kad ju moram ponovo montirati). Svakako moraš probati sjedalicu u autu, naročito kod ovakvih situacija.

Ja jedino nisam uhvatila, da li imaš sjedalice za sve troje djece ili su drugo dvoje bez sjedalica? I ako imaju sjedalice, koje imaju?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Spookica hvala na savjetu (svakako kad budem kupovala obavezno ću probati prije nego kupim AS)...BTW mislim da ste me pobrkale s gornjim postevima od druge korisnice foruma na ovom threadu, ja nemam troje djece, nego samo jedno za sad hehe,...pozz

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mea prvotno napisa Vidi poruku
    H.., do sad smo imali peg perego primo viagio trifix..
    Puno hvala
    Jeste li bili zadovoljni-mi imamo Yarisa i mislimo se između PP i MC as (isofix baza)?
    Posljednje uređivanje od linolina : 11.05.2010. at 19:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •