-
bol pri mokrenju
Moje kumće sad ima 16 mjeseci i već par dana pri mokrenju poćinje plakati i rukicom se prima tamo negdje dolje oko piše.
Danas su s njim krenuli kod pedijatrice, a tam je bila luđaćka gužva i jednostavno su ih poslali doma, a da dijete nisu ni pregledali, kažu "za danas gotovo". Sad su se otpremili u bolnicu s njim. Nema temperature, dobro jede i pije, raspoložen, jedino kad poćne piškiti nekaj ga boli.
Jel ima netko kakvo iskustvo s takvim simptomima, pa ajde nekaj napišite dok čekamo pregled.
-
a da odu navečer na Šalatu u hitnu nefrološku ambulantu? mi nismo prepoznali simptome kod Lare (a nisu bili tako očiti) pa je završila hitno u bolnici zbog upale bubrega i bakterijurije. neka se ne šale jer kod male djece zbog upale i bakterija brzo dolazi do većih problema. nije da vas plašim i inače nisam previše nagla, ali više NIKAD ne bih riskirala!!!
-
Jutros su odnjeli urin i urin je u redu, vadili su mu krv i ima malo povišene leukocite, ali to pridaju tome što tjedan dana vuće neku šmrcalicu, ništa strašno. Dežurna ped. je rekla da ga stavljaju da sjedi u kamilici jer ga najvjerovatnije piša boli, valjda se upalila. Neznam.
Vidjet čemo kak bude dalje.
-
-
važno da je urin u redu, vjerujem da će brzo proći.ja sam petru jednom pri čišćenju povukla kožicu malo jače i isto je plakao kako si opisala. trajalo je jedan dan.
-
Samo neka što prije prođe...
-
Nama je kod iste stvari pomogao hipermangan-stavila bih ga mrvicu u kupku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma