Ma da se i ja javnem. Pročitam šta ima po forumu, al ne mogu kucati sa 7,5kg u rukama
Mašina dugo stajala besposlena. Mi se "navukli" na sling, pa se nosali i šetali po gradu koliko nismo u prethodnih nepar mjeseci. :D Čak mi tata rekao i da sam smršala, a ja i dalje neću da se vagam, samo probam burmu da vidim "dokle sam stigla"
Otišli kod svekija na ručak, i kaže meni moja sveki: "Evo ti ova moja spavaćica, meni okraćala, pa napravi djetetu gaća, mala je ona, piša se mnogo." Uzmem ja sve misleći da joj napravim par pantalonica za svaki dan po podu. I onda mi upali kliker na koje je "gaće" mislila. Ja svoju sveki. I tako zasučem rukave i napravim 4 komada pocket fitted pelenica. To je moja verzija BumGenius pocket pelena. Mnogo dobre ispale, pogotovo što sam kopirala sa slike (u životu nisam u rukama imala ni jednu "kupovnu" pelenu). Unutra stanu dvije tetre presavijene na troje, tako da više nismo ujutro mokri posvuda. Mala guza zadovoljna, ja zadovoljna. :D Pofotkam sutra po danu i postavim. Pusa svima