Citiraj mici85 prvotno napisa
Citiraj Nina20 prvotno napisa
ja sam sad u 28. tjednu i već par dana osjetim taj pritisak čim se dignem (a jedva se dignem). ovo mi je druga trudnoća i uloživa sam već par tjedana za pola prsta. još me i leđa bole stalno. pokušavam što više mirovati ali to je malo teže jer imam kćer od 8 mjesecii. samo se bojim da se nebi otvorila (u prvoj trudnoći sam se otvorila u 32.tj. za prst i bila na strogom mirovanju u bolnici). kako da si pomognem??
ja sam imala istu situaciji. poceo mi taj neki pritisak u cca 34.tj. i iako mi je doktor rekao da mirujem, ja sam jurila na fax, radila, sopingirala i sl.
Na karaju je ispalo tako da sam bila otvorena 6 prsta a nisam imala trudove, pa sam dobila drip i kak vec to ide dalje pokusaj cim vise mirovati, zamoli muzica, bake ili nekog da cuva drugu bebicu, pa da ti ne zavrsis ko ja.

pozz i sretno
nazalost MM puno radi, ima stvarno puno posla koji je hitan, bakice jedna radi druga je bolesna, prabake jednu sve boli pa ni nemože toliko s njom a druga već čuva mog malog bratića od 16 mjeseci. srećom imamo vrtić (odnosno onaj putni krevetić) pa dosta vremena provede u njemu igrajući se. to me spašava. ali opet bi mi više odmora dobro došlo.