Ja jos uvek kao da sanjam,prosle sedmice sam svaki dan radila po jedan test i svih 5 pozitivno![]()
U maju sam radila laparaskopiju i onda otisli na more,opustili se i posle 2,5 godine i nama se desilo nesto naj lepse na svetu!!!!!!!!!!!!
Ja jos uvek kao da sanjam,prosle sedmice sam svaki dan radila po jedan test i svih 5 pozitivno![]()
U maju sam radila laparaskopiju i onda otisli na more,opustili se i posle 2,5 godine i nama se desilo nesto naj lepse na svetu!!!!!!!!!!!!
suzana.....bravoooo za vas...čestitam..... :D
:D suzana čestitam :D
čestitam :D
Čestitam od.
Čestitam od!!!
Ovakve vijesti me jako vesele, jer i ja ovaj mjesec idem na laparoskopiju.
Čestitam od![]()
Čestitam :D
:D :D :D
More, moreeee![]()
ČESTITAM :D :D :D
:D
:D :D
ovo ljeto je obećavajuće![]()
sve najbolje :D
Čestitam! :D
Čestitam :D![]()
Čestitam !! Prekrasno :D
CESTITAM :D
cestitam :D :D :D
i s nestrpljenjem iscekujem godisnji MM![]()
![]()
![]()
super i ja bi isti scenarij....suzana72 prvotno napisa
ČESTITAM![]()
![]()
![]()
čestitam! :D
cestitam :D
:D :D castitam![]()
BRAVO :D I ja sam bila u 5.mjesecu na laparaskopiji, i u petak idem na godišnji.Ne znam dali još smijemo raditi na bebici,rekli su da je dobro da prođe dva mjeseca,a pošto mi je prošla druga M,pa možda bi i mi mogli opet početi raditi na bebe :/
Ivana 31 strpise 2 mjeseca ,pa u akciiiiiii.
Ja sam isto prosla godina u 5 mjes.bila na laparaskopiji ,a posle 2 mjes.radila inseminaciju.Tako mi je i Doc rekao da neide sve to tako odma, jer se isto i meni zurio kao i tebi .![]()
Roze ne idem na umjetnu oplodnju,prirodno radimo na bebi.E sad ne znam dali vrijedi za umjetnu i prirodnu isto :?