Vodene kozice - jesu ili nisu?
U cetvrtak nakon kupanja sam skuzila da Smizla ima nekakav osip po trbuhu i par tockica na vulvi. Obzirom da je bilo vruce zakljucila sam da je to uzrok.
Malo mi je bilo cudno sto su svi pristici bili crveni a na dva je bio bijeli vrh. Pomislila sam na kozice ali ne sjecam se kak izgledaju a te bijele vrhove ja ne bih nazvala vodenim pristicima pa sam zakljucila da vjerojatno nisu kozice.
U petak je normalno isla u vrtic, nisam se ni sjetila to pogledat. Kad sam dosla po nju skuzila sam da je vruca i bacih pogled na trbuh.
Imala sam kaj vidjeti, pristici su narasli i sad ih je vecina dobila te bijele vrhove. Ne znam jel ih bilo vise nego dan prije ali tak mi se cinilo.
U tom trenu je izasla teta pa sam nju pitala jel bi to bile kozice, veli ona - jesu.
Dode druga teta, pitam nju, ona veli - a zato je ona bila tako mirna cijelo popodne i da to jesu kozice.
Krenem doma, sretem nekolicinu ljudi, medu kojima i nekoliko Roda, i svi vele - je, to su kozice, one tak izgledaju. Dode MM, i on veli da jesu. Sretnem pedicu iz doma zdravlja (ne nasu) i ona veli - je, kozice tak izgledaju.
U meduvremenu smo izmjerili temperaturu- 38,6 i obzirom da je bila jako cendrava, jadna i clingy dam joj jednu Pulsatilu 30C.
Mala se smiri, odobrovolji i odemo mi lijepo spavat pozdravivsi se s planiranim putom u Tunis, slijedeci tjedan.
Zbudimo se jutros i znatizeljna kakva jesam prvo bacim pogled na njen trbuh i ...(muzika iz twilight zone)... svi su se pristici smanjili :shock: .
I dalje imaju bijele vrhove, pojavila su se dva nova i poneki je svrbi (nakon mazanja s lavandom vise ne) ali su puno manje crveni i izgledaju kao obicni mali pristici. Temperatura 37,5.
Totalno sam zbunjena :? .
Ako jesu kozice kako su tako brzo prosle?
Ili je ovo zatisje pred buru?
Ako nisu, zakaj ima temperaturu?
I kaj onda ti pristici jesu?