-
jedna od (poznatih) priča...
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...main_page_show
Baka i djed nikad nisu poželjeli upoznati Nou
Tomislav Ivković je sa 45 godina prvi put postao otac i to dvoje djece s dvjema voditeljicama. On se ipak dlučio se za mlađu ženu
16 . 06 . 2007 | 11:23 | Piše: Ružica Matić
Tomislav Ivković plaća alimentaciju za našeg sina Nou, ali ne možemo se baš pohvaliti da ga viđamo. Više na slikama u novinama, kaže o odnosu s ocem svoga drugog djeteta Karmela Vukov-Colić. Bivši pomoćni trener nogometne reprezentacije, gotovo istodobno kad i sina Nou, dobio je kćer Lunu s Tihanom Zrnić. S njima i danas živi, a njegovi roditelji nikad nisu upoznali svoga jedinog unuka.
- Baka i djed nisu pokušali upoznati Nou, ali on zna tko su oni. Imamo slike pa ih gledamo. Svog sina odgajam u duhu ljubavi - rekla je Karmela. Za razliku od Ivkovića, otac njene starije kćeri Ree trudi se biti nazočan u njihovim životima.
- Noa se vezao za Reina tatu, baku i djeda. Oni su ga prihvatili kao svog, a on ih zove bakom i djedom - ispričala je Karmela. Ističe da biti samohrana majka ne znači kraj svijeta.
- Ni jedna moja poznanica nije propala otkako je ostala sama. Naprotiv, životi su im dobili na kvaliteti za razliku od života njihovih bivših partnera.
-
Ja stvarno ne mogu da shvatim kako se neko može ponašat tako neodgovorno i kkukavički.Ma to mi nikako nije jasno.Znao je napravit dijete,ali onda nastaju problemi oko priznavanja i ostalog.Ne znam.Ne razumijem takve muškarce,stvarno nisam.Ali to je najveći grijeh.Imat će ga kad peć savjest
-
sve dok naše društvo bude smatralo da su muškarci koji s nekim spavaju - frajeri, a da su žene koje s njima spavaju - lake žene, oni će se ovako ponašati.
jer tako očito misle i baka i djed (koji su to "muško" trebali odgojiti).
ali zato su ovi drugi djed i baka
...
-
Osoblje foruma
glupo mi je nes zakljucivati iz teksta u novinama, i to ne bilo kojim, nego 24 sata :smajlic koji povraca: (dobro ajde, ni ostale mi nisu neko mjerilo istine).
sad ona ispada super kul, a on papcina. mozda opce nije tak. mozda mu ona nije dala da vidja klinca jer je kivna sto je on izabrao mladju.
kenjam, ne znam nikog od njih.
samo su mi glupi ti senzacionalisticki tekstovi o necijoj intimi u nekakvim srot tabloidima.
-
vidiš ja ti volim kod frizera pročitati svašta.
i sad kad je "bacio sam zlatnu burmu " malo jenjao sa naslovnih strana, ide nešto novo......da se ljudi zabave i ne misle na vanjski dug
no ja sam probirljiva no ipak plitka konzumentica tračoidnih tiskovina i iskreno preko ovog članka bih preletjela jer me akteri ne zanimaju....
puno me više zanima jedna pikanterija o jednom poznatom glumcu....
a sam čin sijanja djece okolo i nebrige za djecu je za svaku osudu ,bio to netko ultra popularan ilipak obični anonimus
-
Osoblje foruma
a, razbibriga? onda moze!
kakav seljo!