Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Kada i kako dolazi do oplodnje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    pa ovako, oplodnja ovisi o trenutku ovulacije, ako je odnos bio prije ovulacije, vjerojatna je oplodnja, piše da spermićima treba 15 sati da se transorfmiraju da bi bili spremni za oplodnju jajašca.
    kod mene je bilo tako da smo imali odnos nekih 4 sata prije ovulacije (pitam se kako smo to baš tako pogodili!?) i eto, trudna sam.
    nakon ovulacije ti je jajašce sposobno za oplodnju 12-24 sata, a spremići žive do 5 dana. stručnjaci preporučaju, zbog kvalitete i količine spermija, imati odnose svaka dva dana.
    dakle, moraš znati odrediti svoje plodne dane, koji traju 3-5 dana prije ovulacije, imaš razne metode o kojima se često pislao na forumu.....

mučnine se (mogu) pojaviti dok razina hormona beta HCG dosegne određenu razinu, dakle, mislim da nije realno misliti da su mučnine prije izostanka M od trudnoće. većinom se javljaju od prvog tjedna izostanka pa nadalje....

ako sam negdje pogriješila, molim moje suforumašice da me isprave, ili dopune....

tebi gago, želim brzo postiznaje trudnoće!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Zdravo dora13,ja sam ovdje nova pa imam jedno pitanje...duze vremena pokusavam zatrudniti ali...ne ide zanima me ovo oko oplodnje prije ovulacije,je li moguce da je to prije prvog plodnog dana jer ja tacno znam kada su mi plodni dani(traju 5 dana) svih 5 dana imam onu tzv.sluz ???molim odgovori,hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •