Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: neplačeni mjesec i po dana

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno neplačeni mjesec i po dana

Haj!! Mene zanima ako netko zna da li se može nakon isteka porodiljnog vratiti na posao te raditi mjesec dana, i onda otići na neplačeni porodiljni još mjesec i po dana i ponovno se vratiti raditi??Naime meni fali baš tih mjesec do polaska djeteta u jaslice, nema mi ga tko čuvati, a godišnje ćemo muž i ja ispucati u 7 mj. naizmjence.Tetu čuvalicu mi se ne isplati tražiti, jer bi je morala platiti više nego je moja plača??? :?

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mislim da ne, kad se jednom vratiš na posao nemože se više na porodiljni pa ni onaj neplaćeni.
    Al nek se javi netko tko zna dal je sigurno ne.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne može.Zahtjev za neplaćeni porodiljni dopust se predaje mjesec dana prije isteka plaćenog porodiljnog,s tim da neplaćeni možeš prekinuti prije isteka tri godine.
    Jednom kad počneš raditi,gotovo je sa porodiljskim bilo koje vrste.
    Neplaćeni porodiljni dopust do treće djetetove godine može koristiti jedan od roditelja,dakle no moraš ti,može i suprug.

Eventualno možeš tražiti u firmi,nakon što počneš raditi neplaćeni dopust u trajanju od mjesec,dva,tri mislim da je maximum,ali to nema veze sa porodiljnim,već sa dobrom voljom poslodavca koji ti to može,ali i ne mora odobrit,dok neplaćeni porodiljni ti mora odobrit,jer to pravo stoji u zakonu i vrijedi za sve roditelje bez obzira na poslodavca.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ok, neplačeni sam zakasnila, jer 5.7. moram biti na poslu.Preostaje mi jedino bolovanje, mjesec i po dana, da razgovaram sa dr.? Ne znam jer ima netko iskustva da li bi mi dala bolovanje radi toga?

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa
    Zahtjev za neplaćeni porodiljni dopust se predaje mjesec dana prije isteka plaćenog porodiljnog,s tim da neplaćeni možeš prekinuti prije isteka tri godine.
    može nešto detaljnije: zahtjev predajem na obrascu u firmi kao i zahtjev za godišnji? ili kako?

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj MalaBuba prvotno napisa
    Citiraj Tanči prvotno napisa
    Zahtjev za neplaćeni porodiljni dopust se predaje mjesec dana prije isteka plaćenog porodiljnog,s tim da neplaćeni možeš prekinuti prije isteka tri godine.
    može nešto detaljnije: zahtjev predajem na obrascu u firmi kao i zahtjev za godišnji? ili kako?
    nitko?

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne treba, našla sam sve

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mozes li podijeliti sa nama to kaj si nasla.....please

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogledajte pod mirovanje radnog odnosa do treće godine života djeteta. To je taj neplaćeni

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    mozes li podijeliti sa nama to kaj si nasla.....please
    evo
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2041
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...a%E6eni+dopust

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor