Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: REAKCIJE NA MENOPUR I DECAPEPTIL

pero

Početno REAKCIJE NA MENOPUR I DECAPEPTIL

Moze mi li netko reci kakve su su bile reakcije na menopur i decapeptil. Ja sam osam dana uzimala decapeptil (jednu) i menopur (3 ampule). Rezultat: dva folikula. Nastavila sam dalje sa pikanjem, dosla na pregled kad ono samo jedan folikul, (jedan je nestao). Nastavljam pikanje jos par dana.....

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam od Menopura imala same ciste (ne jednom).

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ja sam ti od jedno 14 decapeptyla i 2o-ak gonala prošli mjesec imala 3 folikula, iz toga dobivene 3 jajne stanice. Nisam baš neki reaktor.

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nisam nikad koristila, uglavnom sam na Gonalu F.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja sam koristila gonal+decapeptil = 4 js
    2 gonala + 1 menopur = 10 js
    uglavnom na mene najbolje djeluje ova druga kombinacija, tvoju nisam probala pa ne znam, ali najvjerojatnije cu u slijedeci postupak po ovoj drugoj shemi jer rezultat nije bio los

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i ja sam imal taj protokloč,kratki.,3 AMPULE menopurA o3 3 dc i decapeptyl od prVog.
    SVE U SVEMU 21 ampul menopura do 9 dana i 9 decapeptila, stoperica 9 dan, punkcija 11 - 3 jajne stanice, na ultrazvuku dc bilo ih je 5,6.........
    ja cu isto zamoliti drugi protoklol drugi put,
    moj dr je rekao da je menoopur bolji od gobal jer daje bolju kvalitetu JS :?

pero

Početno

da li netko ide na pikanje (IVF) na Merkur. Kakav je tamo sistem.

pero

Početno

Sto se događa na SD po tom pitanju. Ako imate više jajnih stanica, a oni nemaju zamrzavanje znaci da se višak baca. Što se događa ako vam termin punktacije pada u subotu ili nedjelju, da li rade preko vikenda. Eto malo me to zanima....

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Na SD pokušaju tempirati punkcije za radni dan, no po potrebi rade i vikendom.
    Ako ima više stanica, na žalost, ne vraćaju se i nema mogućnosti zamrzavanja.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Navi, jesi to od ukupno 2 gonala i 1 menopura imala 10 js?
    Ili si svaki dan primala po 2 gonala i 1 menopur?
    Asja, mislim da je menopur kombinacija FSH i LH dok je gonal čisti FSH. Ispravite me ako sam falila.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a ne, naprimala sam se, od 3. dc pa do dan-dva prije punkcije koja je meni uvijek kasnije, obicno 15 dc kada sam na stimulaciji

dee-dee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sa menopurom 18 JS

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Decapetyl i Menopur i imala san 13 jajnih stanica.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

1. put VV: 3 ampule (x 11 dana) Gonala i Suprefact: 19 JS i hiperstimulacija

2. put Maribor: 2 ampule (x 11 dana) Menogona i 28 ampula Dipherelina: 13 JS

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam na menopur loše reagirala. Puno bolje je bilo s Gonalom.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja 7 dana po 2ampule Gonala + Decapeptyl 1 ampulu ( svaki dan takoder).
    Pred IVF 1ampula Ovidrele (dan prije).

Rezultat 13 oocita (folikula).
    2 su mi bila vracena, jedan se unistio i 10 smrznutih ( od toga je 5 blastocista).

Uza sve to ja imam samo jedan jajnik ( drugi mi izvadili radi teratoma-dermoidne ciste)...
    Sto znaci sve se desavalo u jednom jajniku.

Eto, pusa

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

malo podizem temu daj pisite ovdje o menopurima i decepetylu......zanima me......time cu se uskoro pikati....
    iskustva i koliko js? nuspojave??

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam primala ovu kombinaciju već manopure (ukupno 30 komada) i suprefact sprey - rezultat 8 folikula, dvije j.s. Nuspojave napuhan trbuh, pospanost i malo veća zamantranost nego inače...
    Posljednje uređivanje od anddu : 27.05.2010. at 06:40

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam uzimala menopure (20 kom) i decaptile (10kom) i dobila 9 folikula, od toga 8js. nisam toliko iskusna da bi znala dal je to neka super reakcija, al mislim da je ok. nakon toga nisam imala ciste, dok kad sam bila na insem i uzimala klomifene sam imala jednu, koja je pokle sama otišla (thank God)

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

loks i ja sam dobila menopur 20 kom....i decapeptil 10 kom.....9 folikula je ok ako jos bude 8 js ne losih to je ok ja bi bila zadovoljna.....
    ali ovo sta je pero pisala na vrhu teme je lose.....dva folikula svega= pa jedan ostao .....losa reakcija.....samo da ne bude slicno

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam potrošila 17 Menopura i 9 Dipherelina i dobila 10 jajnih stanica

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

crvenkapice teško se uspoređivati sa drugima, svaki organizam djeluje drugačije puno ovisi i o tome jesi li low responder, ja recimo jesam i sa velikim dozama (5,4 ampule na dan) ne dobijem puno folikula, vidjet ćemo daljnje rezultate ali zasad 8 d.c. nije neka blistava situacija

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo da prijavim da decapeptyl jako peceeeeeeee .....sinoc mi je bila druga inekcija i uh.....menopur nista...
    mali mimi vidjet cemo u srijedu sam na uzv kako reagiram.....ja zadovoljna sa 7-8 folikula....ako bude bar 6 js i to dobrih ja sretna....sta ce mi vise kad se ne smije vise od 3 oploditi....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da prijavim da decapeptyl jako peceeeeeeee .....sinoc mi je bila druga inekcija i uh.....menopur nista...
    mali mimi vidjet cemo u srijedu sam na uzv kako reagiram.....ja zadovoljna sa 7-8 folikula....ako bude bar 6 js i to dobrih ja sretna....sta ce mi vise kad se ne smije vise od 3 oploditi....
    mene nikad nije pekao jer bih ga vadila pola sata prije iz frizidera (obavezno to napravi, da ne bude hladan), i jer mi ga je mm jako polako davao

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma jesam pinky izvadila cak i 40min prije ali bilo uf......veceras nije peklo...zasto ne znam....izvadila sam sat vremena malo grijala u ruci....i sama sebi dala jer sinoc je mm i rekla sam neces vise...
    .ma nije on kriv sto je peklo samo ja vicem pece jesi gotov vise, a on ce nisam ni pola dao ajme meni trajalo cijelu vjecnost

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •