Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Pakiranje vs. raspakiravanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pakiranje vs. raspakiravanje

spakram se za maks. 15 minuta
    eventualno pol sata

al mi treba tjedan dana, ak ne i vise da se raspakiram
    evo, proslu nedelju dosla s mora - a jos mi neke stvari stoje u gepeku...

prosle godine sam od pocetka kolovoza pa negdje do druge rasprodaje u ovoj godini, znaci cca. ozujak-travanj... iliti ga do pred koji dan furala svu opremu s kampiranja u autu... znaci sator, vrece, stolice... (jer sam morala spakirat druge stvari, one za more pa mi nije bilo druge nego ovo izvadit)

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ne ne
    sad sam se sjetila
    izvadila sam stvari kad sam trebala ic u fuzine.. znaci da, fakat - kraj ozujka
    majkomila

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja sam takva...napakirala sam se nekaj vec ....svaki drugi tjedan sam se pakirala i tako 3 godine....dosta mi je pakiranja za cijeli zivot...
    Ja se isto spakiram u trenu,ali ne raspakiram se danima....evo jos mi stoje stvari iz Tunisa (7.6.se vratili)u torbi....znam nije pohvalno...ali kaj cu kad sam takva...
    Evo sad odoh to sloziti...bar neka korist od ovog topica....

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja obratno
    pakiram se danima, raspakiravam u dva tri sata maksimalno inače se razbolim
    muks dođi me spakirat, ja ću tebe doć raspakirat

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je muka i od jednog i od drugog

kad idem na put, pakiranje odgadjam do zadnjeg trena, pa recimo konacno zatvorim kofer negdje u 2 ujutro, a moram se dici u 5,30

sto se tice raspakiravanja, jucer su klinci nasli ruksak sa stvarima koje smo prosle godine nosili na Jarun na kupanje (i unutra jedna moja majica koja je bila misteriozno "nestala", srecom pa nije bilo ostataka sendvica)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo, ja nas maloprije spakirala za more: cca 15 minuta.

s raspakiravanjem je bilo puno teže dok nisam imala obitelj: kofer mi je znao stajati s gomilom stvari... od mora do skijanja

sad isti dan sve riješim, a pomogne mi i što na pakiranju prema kući razdvojim u vrećice veš po bojama: onda doma direktno trpam u mašinu.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se pomalo počnem pakirati već par dana unaprijed, to mi je gušt, uredno po spiskovima (da, imam i spiskove!-ako zahladi, ako ugrije,ako sjekire počnu padat...) - za cure, za mene, za MM-a, onda finiširam zadnji dan. A raspakiram se odmah jer ne mogu podnijeti da mi zmazani veš stoji, a obično ima i sto stvari koje mi trebaju odmah, pa eto.
    Jedino mi neseser zna ostati par dana neraspakiran jer imam sve duplo.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    ja se pomalo počnem pakirati već par dana unaprijed, to mi je gušt, uredno po spiskovima (da, imam i spiskove!-ako zahladi, ako ugrije,ako sjekire počnu padat...) - za cure, za mene, za MM-a, onda finiširam zadnji dan. A raspakiram se odmah jer ne mogu podnijeti da mi zmazani veš stoji, a obično ima i sto stvari koje mi trebaju odmah, pa eto.
    ah, izgubljena mi sestro

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pakiram se pola sata prije puta i dogodi se zato da na put od 4 dana odem sa 14 pari gacica ili gore, da vrecica sa donjim rubljem ostane na kaucu
    dogodi se zato da mi se gel za tusiranje otvori u torbici i ode gdje god stigne iscuriti

raspakiravanje je lakse, sve gurnem u pranje

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    ah, izgubljena mi sestro

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Najčešće furam dvije velike koferčine u kojima ravnomjerno rasporedim garderobu od svih nas - pola-pola - tako da ak se jednom koferu nešto dogodi (gubljenje u avio prijevozu, samozapaljenje i sl.), da bar drugi preživi
    I ako putujemo avionom, obavezno sa sobom nosim rezervne, daprostite, gaće i čarape, od svih nas ako nam se baš oba kofera izgube.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme paci, maja ce ovo odma preuzeti

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    evo, ja nas maloprije spakirala za more: cca 15 minuta.
    OT:jel idete kod Asimon na Mljet možda?
    Mi smo rezervirali 10 dana od 13.7 pa ti možda kad se vratiš pošaljem PP da mi kažeš iskustvo u vezi trajekta...kada, odakle i sl....jel može?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    kad idem na put, pakiranje odgadjam do zadnjeg trena, pa recimo konacno zatvorim kofer negdje u 2 ujutro, a moram se dici u 5,30
    Tak i ja. A raspakiram se odmah cim dodjem, jer uglavnom sve ide odmah u ves masinu.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ah, izgubljena mi sestro
    Evo još jedne sestre.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja ko i Paci,sve po popisu,sve u duplo,tipa ništa nas ne smije iznenaditi,u neseseru nosim kompletnu apoteku i obavezno u ruksaku još rezervu kompletne robice za Reu i majicu za mene(ako slučajno povrati po meni)
    Možda zvuči komplicirano,ali nije.Ja sve spakiram za cca sat vremena i uvijek mi sve dobro dođe,a bilo je i slučajeva da sam sa svojom apotekom pomagala,itekako pomagala drugima koji nisu mislili na to.
    Zlu netrebalo,ko nosi-taj ne prosi.
    Raspakiram se odmah,prljavi veš je posebno i odmah ga stavim na pranje,a ostalo posložim di kaj ide.
    Muž je zadužen za "tehničke" stvari,ovisno kamo idemo,on ima auto na brizi,čamac,šator,agregat....s tim da mu se zna desiti da poslije mjesecima vozi npr. sanjke u gepeku

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    ah, izgubljena mi sestro
    Evo još jedne sestre.
    I ja se učlanjujem u klub sestara organiziranih pakiračica...ja na more idem 23.7.a već imam popis...

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Otprilike k'o i Mukica

Jedina razlika mi je da sam uvijek napola spakirana - u autu imam stvari za sigurno tjedan dana

Kod pakiranja nemam spiskova, sve nabrzaka, vođena motom "od viška glava ne boli" - tak da mi ipak niš ne sfali. No usprkos nedostatku reda, to je ipak napredak. U mlađim danima bilo je - za put ti treba dobra volja i kreditna kartica

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja napravim popis tjedan dana ranije, i poštriguliram ono kaj imam, a zaokružim ono što trebam nabaviti. pakiranje je neposredno pred put .

kad se vatim - torba je u hodniku. i ODMAH ide sve iz nje van...

nastojim NE putovati - jer mrrrrrrrrrrrzim i pakiranje i raspakiravanje, pogotovo onih "moždamizatreba" stvari....

u mojih prvih 10-tak godina radnog staža - putovanja su bila pod normalno. tako da kad su me ujutro u 9 pitali da li u 16h želim ići na tjedan dana u švicarsku - ja sam pristala... ili kad mi je komad u petak navečer rekao - ajmo sutra tjedan dana na more - a nismo imali ni rezervaciju, nit smo se spakirali... ja ujutro našla hotel u boriku, a popodne smo već bili tamo .

sada - nema šansi. tjedan dana godišnje na more (nakon 5 već brojim sate za natrag) - a ostalo do karlovca. (nema pakiranja )

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

za to je zadužen mm

njega to veseli i uživa u tome,stoga tko sam ja da mu uskratim njegova sitna zadovoljstva

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ako putujemo avionom, obavezno sa sobom nosim rezervne, daprostite, gaće i čarape, od svih nas ako nam se baš oba kofera izgube.
    Ajme..ima nas jos!!!
    paci, ti kao si moja pakiranja opisala.
    Mene MM uvijek pita zelim li da mi pomogne s pakiranjem? Od takvih pitanja se odmah unervozim jerbo znam da sto se pakiranja tice ne razmislja kao ja i tko zna sta ce u tim koferima zavrsit.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

muka mi je od oboje. iako se brzo spakiram (brzo s obzirom na to da stvari imam posvuda, malo doma, malo kod staraca (selim se pa je pol tu pol tam), malo u autu..) ali kad dodem kofer mi stoji u sobi pa iz njega uzimam stvari. dakle, uglavnom se ne raspakiram. ne da mi se. jako cesto putujem, i vec mi je dosta svega.
    da mi je carobni stapic koji bi mi stavio sve nase stvari na jedno mjesto, mislim da bi se cak pocela i raspakiravati..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja uvijek kompliciram kada negdje idemo. Dok je sin bio beba pola kuce sam nosila s nama kad bi isli u setnju. O moru necu ni pricati. Jednom je MM rekao da se pakiram kao da idemo na ljetovanje u džunglu. Inace, imamo kucu na moru i u susjedstvu su nam apoteka, Kerum, Konzum, mali privatni dućan i sve potrebno za "preživjeti".

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mrzim se pakirati i uvijek cekam onaj najzadnjiji tren da pocem sa time.
    e raspakiranje je malo druga stvar,to radim odmah i prljavi ves stavljam istog momenta na pranje

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja cijeli život non-stop putujem tako da ponekad imam osjećaj da živim iz kofera . Prljavo vadim, čisto stavljam. Nema mjesta za jednomjesečno raspakiravanje
    Koferi su mi stajali 2 mjeseca u hodniku i uđe muž jučer kući (ja ih se konačno udostojila maknuti neće mi trebati kojih mjesec-dva), stoji nasred hodnika, gleda i kaže 'što si promijenila u hodniku?' . Kao koferi su postali trajna dekoracija u kući

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vidim da nisam jedina sa popisom, bez njega ništa. Tjedan dana prije puta se počinje pisati, sve čega se sjetim ja ili MM. Stvari u torbu pakiram ja jer bi inače na odredištu sve trebalo peglati. Prvo sve sa popisa složim na krevet i onda slaganje: po vlasništvu, po veličini, po načinu upotrebe. Bolesno ha? A što mogu kad sam picajzla. :/ Na putu se odmah dijeli prljavo i kad dođemo kući to u pranje, a ostatak na procjenu zgužvanosti i onda u ormar.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam svoje popise snimila u računalo. Imam popis za ljetovanje i za kratko poslovno putovanje.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam svoje popise snimila u računalo. Imam popis za ljetovanje i za kratko poslovno putovanje.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Spakirali smo se za preselit u roku od tjedan dana, mic po mic. Zivimo vec 3 godine s nekim neotvorenim kutijama. Nedavno sam predlozila da ih bacimo, ako nam nije trebalo 3 godine ocito nam ne treba.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Za putovanje se pakiram dan ranije, što mi ne predstavlja problem, jer mi je odjeća složena u ormaru i samo je tako prenesem u kofer. Nastojim da, ako ostajem duže, odjeću mogu kombinirati (npr. jedne hlače, a više majica, uvijek imam nešto za izlazak, pašminu, hrpu rublja), a popis napišem što još treba staviti na dan polaska (dokumenti, punjači za mobitel, četkice za zube...)
    Po povratku perem, pa perem, pa još perem...
    Inače, kad pakiram sve mora stati u jedan srednji kofer, toga se držim. Prije sam vukla torbetine To smo napustili
    MM isto ja pakiram. (da smo si pasent na odredištu )

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kakav koristan topik, mogu vam reci da sam nasla par super trikova
    :D

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

A da napravimo popis Najkorisnijih savjeta za pakiranje i raspakiravanje - stres free

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    ah, izgubljena mi sestro
    Evo još jedne sestre.
    I ja se učlanjujem u klub sestara organiziranih pakiračica...
    I ja, i ja

Ja popis radim i po mjesec dana ranije. imam na šanku A4 papir i kako se čega sjeti, samo nadodajem. I to mi je super jer kad se idem pakirati vidim da se nekih stvari u tom trenu nikad ne bih sjetila. Jedino što to uvijek onda bude duuuugačk popis. I onda samo križam
    Jedino, ove godine sam se sjetila da ga nosim sa sobom pa da isto tako križam kad ću se spremati za doma, da nešto ne zaboravim na moru . Ali ove godine smo cijelo ljeto na moru pa mi se oprašta

Ali inače, pakiranje mrzim iz dna duše. I isto tako, nastojim se početi pakirati prije, ali na kraju je sve gotovo u zadnji čas i uz nervozu.

A raspairavanje mi je najdraže jer obožavam to sve strpati u veš mašinu

Ove godine sam imala popis stvari za more, popis stvari za shopping kad se dođe na more i to posebno za DM, posebno za dućan i sl
    Ah, horoskop je kriv za sve, a vi pogađajte što sam

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prije nego krenemo na put samo pocenm intenzivno prati i peglati robu, dakle prije nego krenemo na put zelim da mi kosara za preljavu robu bude prazna . spakiram se za cca pol sata od kad imam djete, tako da izvadim svu garderobu koju pozelim nositi, izvadim kofer i onda samo reduciram odjecu koja ne stane. uvijek imam dojece za dan vise nego planiramo ostati zlu ne trebalo. raspakiram se odnah cim dodjem, tako da svu robu bacim u praznu kosaru za rublje i opet pocenm prati robu i to je to. od kozmetike nosim uglavnom mala pakiranja koja stoje u mom neseseru. tako da zapravo i ne pakiram kozmetiku i imam je uvijek doma. ta mala pakiranja sam prije kupovala u austriji u njihovom DM-u, a sad se nadje i kod nasw recimo u muelleru u city one. sve testerice krema za lice cuvam i njih furam na put. sestra mi radi u ljekarni pa mi i ona ponekad da te testerice. i tako se spasim s kozmetikom. ovo vrijedi za putovanja do tjedan dana. za dulje ipak nosim normalna pakiranja .
    sve ovo je zapravo doslo tako reci samo od sebe, kad sam se vratila iz splita kao studentica gdje sam bila 10-tak dana. dio stvari sam raspakirala a dio ne. moj cimer misleci da sam sve izvadila van posudio moju torbu svom frendu koji je pak isao u francusku na dva tjedna. u torbi je ostalo kompletno moje prljavo donje rublje , svega par gacica sam imala doma i prala sam ih skoro svaki drugi dan. bilo mi je full neugodno ali eto prezivjelo se .
    druga je prica s stvarima koje kupim u ducanu. one koje se kvare idu odmah doma, a one koje se ne kvare zanju se po tjedan dva voziti u gepeku . evo bas ad vec desetak dana vozim konzervu pelata

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mrzim pakiranje i raspakiravanje. Obično napravim popis par dana prije puta, ali on je dosta općenit pa mi ne pomogne uvijek.
    Npr. -zdravstvene iskaznice
    -fotić
    - ljekovi
    -kozmetika
    -odjeća i obuća
    -pelene
    -igračke i slikovnice
    ....

Onda otvorim ormar i gledam u odjeću i neznam što i koliko da uzmem. Da li da uzmem više tople garderobe jer bi mogla biti kiša ili više garderobe za sunčano, koliko majica za Danijela, mogao bi se polijati jogurtom ili juhom... koliko da uzmem rezervnog, za Elenu koju odjeću, da uzmem haljinice koje voli ili ipak hlačice jer su praktičnije, u kojoj je sad fazi hoće li htjeti ljubičastu majicu ili to trenutno ne voli?...

Onda sve porazmjestim po kauču, stolu, podu, slažem u torbu, vadim van, uzimam drugo, više neznam kaj sam spakirala, a kaj nisam pa sve izvadim natrag van. MM obično pogleda s vrata i pita jesam li se konačno spakirala jer moramo ići. Djeca su u autu i samo se mene čeka. Onda na brzinu potrpam u torbe i naravno da imamo previše nekih stvari, a neke uopće nemamo. Tako sam lani zaboravila uzeti trenirku i vestu za sebe i smrzavala se na moru jer je bilo užasno hladno u Istri u kolovozu, a ja sam spakirala samo majice na bretelice i kratke hlače.

Ista stvar s igračkama i ljekovima i kozmetikom. Toliko razmišljam što bi nam moglo zatrebati, a što neće da se sva iživciram.

Raspakiravam robu nekoliko dana nakon dolaska doma. Često mi ostane neka vrečica i po tjedan dana neraspakirana u hodniku tak da se popikavamo u nju.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

brigita2 pa napravi si detaljan popis, barem za robu jer toga ima najviše, ne tako općenit, pa će ti možda biti lakše, npr. 10 dana -10 majica za dijete i to - crvena, žuta, s mačkom i sl. I tako za sve. Jest da je posao, ali u miru dva-tri dana prije puta to si složiš, vidiš što ti eventualno fali da moraš oprati ili kupiti i onda pakiranje ide ko violina.
    Nama se prošle godine na moru dogodilo stvarno nešto što ne znam kako predvidjeti -dobili smo crijevnu virozu, pa je starija u 2 dana pok.. svih 10 gaća, mlađa porigala isto toliko bodija, a ja sam uz vlastito riganje i proljev to sve morala na ruke prati :shock:
    Zato ove godine imamo veš mašinu u apartmanu.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne radim nikakve popise, pakiram se par sati prije puta i obično budem gotova za manje od pola sata.

Sa sobom nosim nužne stvari za svaku prigodu tak da se domaćini kod kojih dođemo ziher u sebi križaju misleći da ćemo se preseliti Ne nosim gomilu lijekova, samo toplomjer, lupocet sirup, gelove i kreme protiv sunca, opekotina, komaraca, nužnu higijenu (četkice, dezići, vlažne maramice, krema za lice, gel za tuširanje)

Raspakiravam se odmah čim dođem jer da i hoću, nemam gdje držati stvari neraspakirane.

Nama je otegotna okolnost što nemamo auto pa teglimo i teglimo.... (npr. za izlet na vit. turnir nosila sam planinarski ruksak od 50 l pun - dobro, bile su dvije ogromne stvari koje su zauzimale mjesto - nešto za sjedenje i moja jakna za slučaj hladnoće , nešto vode koju sam dokupljivala i točila putem te kreme za sunce i sl. koje mi se nije dalo vaditi iz ruksaka pa sam izgorila ).

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

brzo se i spakiram i raspakiram, ali mi roba mora biti prije toga uredno popeglana i slozena u ormaru!!
    imam popis!!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    ah, izgubljena mi sestro
    Evo još jedne sestre.
    I ja se učlanjujem u klub sestara organiziranih pakiračica...ja na more idem 23.7.a već imam popis...
    I ja. Al ja popis čuvam već nekoliko godina, pa onda ispravljam kako se pokaže potreba

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pakiranje je kod mojih roditelja uvijek bila stresna situacija, tako da ja još uvijek podsvjesno ne volim pakiranje, iako su me godine planinarenja naučile da se spakiram ekspres-brzo u 10 minuta.
    I raspakiram se brzo, jer ne podnosim kofere koji se povlače po kući još danima. Ali mrzim taj dio posla, muka mi je od povratka kući samo zbog raspakiravanja i hrpe veša koji se potom pere.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

branka 1...pretpostavljam djevica?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ronin
    očito je, ne?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Slično, imam univerzalni popis sa neophodnom i opcionalnom listom. Nije u računalu 8)
    Iz auta ne izlaze neke neophodne stvari(prva pomoć, vrića za spavanje-služi za izvalit se na livadu, ručnik, wc papir...), kao ni iz novčanika(dokumenti, zdr.iskaznice...) ili iz osobne torbe(npr.flaster). Tako smo uvijek napola spremni, pa mi i dan danas funkcioniramo po principu-MM dobio slobodan dan, di ćemo

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj makita prvotno napisa
    vrića za spavanje-služi za izvalit se na livadu, ručnik, wc papir...
    Ja sam ovo shvatila kao da vreća za spavanje ima univerzalnu namjenu za izvalit se na livatu, kao ručnik ili kao wc papir pa si mislim kak ti može vreća služiti kao wc papir?? :?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ko maja
    pakirenje koma
    spakiram se tjedan dana prije i onda pomalo dotrpavam
    i onda dan pred put sve vadim van iz kofera jer ne znam da li sam uopće stavila gaće ili sako ili šta već i koliko komada gaća
    pa sve ispočetka

raspakiravanje isti tren kad uđem u kuću
    ja u cipelama, a mašina već pere li pere

nego zanima me jel ima još neko ko nosi:
    broj komada gaća=broj dana*2?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nisam ljubitelj popisa, više volim spontano trpanje u kofer svega i svačega i mogućnost da nešto jaako bitno zaboravim pa nda dolazi do izražaja moć prilagodbe i snalažljivost

raspakiravanje mrrzim! sad fakat živim u tako malom prostoru da sam primorana raspakirati ako ne želim preskakivat stvari po sobi, ali mi je to takva teška tlaka da nekad fakat vozim stvari u bunkeru danima samo da ne moram raspremat..

al što volim putovat..

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    nego zanima me jel ima još neko ko nosi:
    broj komada gaća=broj dana*2?
    Moja računica (za majice, gaće, čarape) je br. dana + 2-3

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Citiraj makita prvotno napisa
    vrića za spavanje-služi za izvalit se na livadu, ručnik, wc papir...
    Ja sam ovo shvatila kao da vreća za spavanje ima univerzalnu namjenu za izvalit se na livatu, kao ručnik ili kao wc papir pa si mislim kak ti može vreća služiti kao wc papir?? :?

Nikad nisam znala smisleno pisat. Vrića od spavanja služi i za izvalit se za livadu, wc papir služi(osim kao wc papira) i za obrisat nos ako ponestane maramica, a ručnik za svašta, al još nikad umjesto wc papira

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja obratno
    pakiram se danima, raspakiravam u dva tri sata maksimalno inače se razbolim
    Tak i ja. I to ODMAH isti dan kad dođemo, nema spavanja dok sve ne posložim i ne izsortiram, nenošeno ispeglam i vratim u ormar i sl. .

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Spakirali smo se za preselit u roku od tjedan dana, mic po mic. Zivimo vec 3 godine s nekim neotvorenim kutijama
    Ovako slično i kod nas, samo za seljenje sam sve spakirala u 2 dana, a s kutijama živim već 2 godine.
    Inače ja sam se s godinama skroz promijenila. Prije sam imala spiskove koje sam dopunjavala danima kao i torbu, a sad s dvoje djece (+MM ) spakiram sve nas neposredno prije puta, bez ikakvih spiskova i opterećenja.

Moja računica (za majice, gaće, čarape) je br. dana + 2-3
    ovako

raspakiravanje isti tren kad uđem u kuću
    ja u cipelama, a mašina već pere li pere
    i ovako

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •