Citiraj ronin prvotno napisa
Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
Citiraj Maja prvotno napisa
Citiraj paci prvotno napisa
ja se pomalo počnem pakirati već par dana unaprijed, to mi je gušt, uredno po spiskovima (da, imam i spiskove!-ako zahladi, ako ugrije,ako sjekire počnu padat...) - za cure, za mene, za MM-a, onda finiširam zadnji dan. A raspakiram se odmah jer ne mogu podnijeti da mi zmazani veš stoji, a obično ima i sto stvari koje mi trebaju odmah, pa eto.
ah, izgubljena mi sestro
Evo još jedne sestre.
I ja se učlanjujem u klub sestara organiziranih pakiračica...
I ja, i ja

Ja popis radim i po mjesec dana ranije. imam na šanku A4 papir i kako se čega sjeti, samo nadodajem. I to mi je super jer kad se idem pakirati vidim da se nekih stvari u tom trenu nikad ne bih sjetila. Jedino što to uvijek onda bude duuuugačk popis. I onda samo križam
Jedino, ove godine sam se sjetila da ga nosim sa sobom pa da isto tako križam kad ću se spremati za doma, da nešto ne zaboravim na moru . Ali ove godine smo cijelo ljeto na moru pa mi se oprašta

Ali inače, pakiranje mrzim iz dna duše. I isto tako, nastojim se početi pakirati prije, ali na kraju je sve gotovo u zadnji čas i uz nervozu.

A raspairavanje mi je najdraže jer obožavam to sve strpati u veš mašinu

Ove godine sam imala popis stvari za more, popis stvari za shopping kad se dođe na more i to posebno za DM, posebno za dućan i sl
Ah, horoskop je kriv za sve, a vi pogađajte što sam