prije nego krenemo na put samo pocenm intenzivno prati i peglati robu, dakle prije nego krenemo na put zelim da mi kosara za preljavu robu bude prazna . spakiram se za cca pol sata od kad imam djete, tako da izvadim svu garderobu koju pozelim nositi, izvadim kofer i onda samo reduciram odjecu koja ne stane. uvijek imam dojece za dan vise nego planiramo ostati zlu ne trebalo. raspakiram se odnah cim dodjem, tako da svu robu bacim u praznu kosaru za rublje i opet pocenm prati robu i to je to. od kozmetike nosim uglavnom mala pakiranja koja stoje u mom neseseru. tako da zapravo i ne pakiram kozmetiku i imam je uvijek doma. ta mala pakiranja sam prije kupovala u austriji u njihovom DM-u, a sad se nadje i kod nasw recimo u muelleru u city one. sve testerice krema za lice cuvam i njih furam na put. sestra mi radi u ljekarni pa mi i ona ponekad da te testerice. i tako se spasim s kozmetikom. ovo vrijedi za putovanja do tjedan dana. za dulje ipak nosim normalna pakiranja .
sve ovo je zapravo doslo tako reci samo od sebe, kad sam se vratila iz splita kao studentica gdje sam bila 10-tak dana. dio stvari sam raspakirala a dio ne. moj cimer misleci da sam sve izvadila van posudio moju torbu svom frendu koji je pak isao u francusku na dva tjedna. u torbi je ostalo kompletno moje prljavo donje rublje , svega par gacica sam imala doma i prala sam ih skoro svaki drugi dan. bilo mi je full neugodno ali eto prezivjelo se .
druga je prica s stvarima koje kupim u ducanu. one koje se kvare idu odmah doma, a one koje se ne kvare zanju se po tjedan dva voziti u gepeku . evo bas ad vec desetak dana vozim konzervu pelata