prije nego krenemo na put samo pocenm intenzivno prati i peglati robu, dakle prije nego krenemo na put zelim da mi kosara za preljavu robu bude prazna. spakiram se za cca pol sata od kad imam djete, tako da izvadim svu garderobu koju pozelim nositi, izvadim kofer i onda samo reduciram odjecu koja ne stane. uvijek imam dojece za dan vise nego planiramo ostati zlu ne trebalo. raspakiram se odnah cim dodjem, tako da svu robu bacim u praznu kosaru za rublje i opet pocenm prati robu
i to je to. od kozmetike nosim uglavnom mala pakiranja koja stoje u mom neseseru. tako da zapravo i ne pakiram kozmetiku i imam je uvijek doma. ta mala pakiranja sam prije kupovala u austriji u njihovom DM-u, a sad se nadje i kod nasw recimo u muelleru u city one. sve testerice krema za lice cuvam i njih furam na put. sestra mi radi u ljekarni pa mi i ona ponekad da te testerice. i tako se spasim s kozmetikom. ovo vrijedi za putovanja do tjedan dana. za dulje ipak nosim normalna pakiranja
.
sve ovo je zapravo doslo tako reci samo od sebe, kad sam se vratila iz splita kao studentica gdje sam bila 10-tak dana. dio stvari sam raspakirala a dio ne. moj cimer misleci da sam sve izvadila van posudio moju torbu svom frendu koji je pak isao u francusku na dva tjedna. u torbi je ostalo kompletno moje prljavo donje rublje, svega par gacica sam imala doma i prala sam ih skoro svaki drugi dan. bilo mi je full neugodno ali eto prezivjelo se
.
druga je prica s stvarima koje kupim u ducanu. one koje se kvare idu odmah doma, a one koje se ne kvare zanju se po tjedan dva voziti u gepeku. evo bas ad vec desetak dana vozim konzervu pelata

. spakiram se za cca pol sata od kad imam djete, tako da izvadim svu garderobu koju pozelim nositi, izvadim kofer i onda samo reduciram odjecu koja ne stane. uvijek imam dojece za dan vise nego planiramo ostati zlu ne trebalo. raspakiram se odnah cim dodjem, tako da svu robu bacim u praznu kosaru za rublje i opet pocenm prati robu
i to je to. od kozmetike nosim uglavnom mala pakiranja koja stoje u mom neseseru. tako da zapravo i ne pakiram kozmetiku i imam je uvijek doma. ta mala pakiranja sam prije kupovala u austriji u njihovom DM-u, a sad se nadje i kod nasw recimo u muelleru u city one. sve testerice krema za lice cuvam i njih furam na put. sestra mi radi u ljekarni pa mi i ona ponekad da te testerice. i tako se spasim s kozmetikom. ovo vrijedi za putovanja do tjedan dana. za dulje ipak nosim normalna pakiranja
, svega par gacica sam imala doma i prala sam ih skoro svaki drugi dan. bilo mi je full neugodno ali eto prezivjelo se
.
Odgovori s citatom