Ja doista više neznam na koji način da se riješim dlaketina!!!! Problem je u tome , što unatoč svakodnevnom "vlaženju kože" sa baby uljima i svakakvim losioniuma , koža mi je i dalje suhaJednostavno mi smeta svaka dlaka , još od puberteta kad su počele rasti .E sad .. prvo sam ja to riješavala britvicom... samo po "gospođi" depilacijska krema
Ono što me naravno smeta jest "ježić" na mojim nogama 2 dana nakon depilacije. Pa sam tako odustala od britvice. Slijedeće je bilo .. stisni zube i pravac na depilaciju voskom u salon .. bolilo do vraga i natrag , a kao nuspojava , javilo se je milijun uraslih dlaketina i noge mi uopće nisu bile glatke. Sljedeća metoda koja je usljedila jest epilator .. naručila ja nekog preko nekermana za par kuna ..mislila da ću umrjet od bolova , pa sam odustala i od toga . Ali nebu ljen , kupila sam novi epilator - Braunov - pa ajde da probam .. priča ista , boljelo me i od same pomisli . I opet ja (ko da mi lova raste na grani) - vidjela reklamu i kupila još jedan epilator i to philips onaj mislim da je silk epil (neda mi se sada ići gledat) , pa kao veli depilira uz najmanje boli .. opće ne osjetiš- MA JE!!! TUKO GLUPA ! KAKO SI MOGLA POPUŠIT TU FORU?? Pa naravno da boli ako se dlaka čupa iz korijena!!! Ali stisnula ja zube i "izepilirala se". Nakon toga - crvene točke ko da sam gubavac! strahota jedna!!! urasle da ne pričam! i doista pazim na smjer brijanja , jer mi dlake rastu svaka na svoju stranu
Onda sam kupila trakice za depilaciju lica , potrošila cijelo bogatstvo na to jer su doista male , uz to , potrošila sam i 3 sata , jer su ipak noge velika površina ... e to je ispalo donekle ok ... ali pa nemoguće da je to riješenje... nemogu potrošit 300 kn , da jednom izdeplilram šape!!!! :shock: Pa bankrotirat ću (a sve zbog dlaka)
![]()
pomoooooć molim ....![]()