Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 131 od 131

Tema: depilacija

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja doista više neznam na koji način da se riješim dlaketina!!!! Problem je u tome , što unatoč svakodnevnom "vlaženju kože" sa baby uljima i svakakvim losioniuma , koža mi je i dalje suha Jednostavno mi smeta svaka dlaka , još od puberteta kad su počele rasti .E sad .. prvo sam ja to riješavala britvicom... samo po "gospođi" depilacijska krema Ono što me naravno smeta jest "ježić" na mojim nogama 2 dana nakon depilacije. Pa sam tako odustala od britvice. Slijedeće je bilo .. stisni zube i pravac na depilaciju voskom u salon .. bolilo do vraga i natrag , a kao nuspojava , javilo se je milijun uraslih dlaketina i noge mi uopće nisu bile glatke. Sljedeća metoda koja je usljedila jest epilator .. naručila ja nekog preko nekermana za par kuna ..mislila da ću umrjet od bolova , pa sam odustala i od toga . Ali nebu ljen , kupila sam novi epilator - Braunov - pa ajde da probam .. priča ista , boljelo me i od same pomisli . I opet ja (ko da mi lova raste na grani) - vidjela reklamu i kupila još jedan epilator i to philips onaj mislim da je silk epil (neda mi se sada ići gledat) , pa kao veli depilira uz najmanje boli .. opće ne osjetiš- MA JE!!! TUKO GLUPA ! KAKO SI MOGLA POPUŠIT TU FORU?? Pa naravno da boli ako se dlaka čupa iz korijena!!! Ali stisnula ja zube i "izepilirala se". Nakon toga - crvene točke ko da sam gubavac! strahota jedna!!! urasle da ne pričam! i doista pazim na smjer brijanja , jer mi dlake rastu svaka na svoju stranu Onda sam kupila trakice za depilaciju lica , potrošila cijelo bogatstvo na to jer su doista male , uz to , potrošila sam i 3 sata , jer su ipak noge velika površina ... e to je ispalo donekle ok ... ali pa nemoguće da je to riješenje... nemogu potrošit 300 kn , da jednom izdeplilram šape!!!! :shock: Pa bankrotirat ću (a sve zbog dlaka)
    pomoooooć molim ....

baby_eve avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam rješila problem sa depilacijom šećerom koja ne da ne boli, ali boli puno manje i nogu su glatke još tjedan dana prije nego nesto pocne rasti
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...604248#1604248

ALI...nemoj se nadati da ces se rješiti dlaka u 2 mj. treba biti strpljiv u takvim slučajevima, pogotovo ako imas guste dlake.

Doduse ako ih se zelis potpuno rijesiti odi na otklanjanje dlaka ali to je skupo, pa se ja nikada nisam na to odlučila

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prištekat ću se ovdje... Kupila sam depilacijsku kremu Veet Bikini kit ali nema uputa :/
    Pretpostavljam da prvo ide depil krema, pa se nakon toga nanese ona druga krema i ne ispire, ali ne bi mi sada bilo zgodno da nije tako...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Našla upute na netu...

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Od kad sam se počela depilirati po nogama imam male crvene točkice (tj. na onim mjestima gdje su nekad bile dlake) . Ponekad koja dalkica uraste ,a i imala sam flekice zbog 'stiskanja' , ali to nekako rješavam pilingom i 'ne stiskanjem' ....sada su mi problem te točkice koje prije nisam ni primječivala.Baš mi nekako ružno izgledaju kada obučem kratko.Ima li vas još :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa koliko traju te tockice nakon depilacije?

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i meni se jave crvene tačkice, ali obično ne traju dugo
    mene zanimaju iskustva sa laserskom i fotodepilacijom
    ko je od vas radio, kakav je efekat, koliko je tretmana potrebno?
    mene već odavno zanima laserska depilacija, ali mi je to malo skup sport, pa sam nedavno čula za fotodepilaciju, koja je puno jeftinija i odmah je uradila (depilirala pazuh, jer je to jedino mjesto gdje ne čupam dlake, a i da provjerim kakav je efekat)
    prvo sam bila razočarana , jer su dlake nastavile rasti, ali kažu da počinju otpadati nakon 7-30 dana nakon depilacije
    meni su počele otpadati nakon 10 dana i prošlo je skoro mjesec dana, ali nisu sve otpale
    da li je još neko radio fotodepilaciju?
    mogu li očekivati da će još neke otpasti ili je to to?
    kada na novi tretman? (ja bih najradije sad ponovo na tretman da se riješim i ovoga što je ostalo)
    znate li kakvi su dugoročni efekti?

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj migoh prvotno napisa
    Od kad sam se počela depilirati po nogama imam male crvene točkice (tj. na onim mjestima gdje su nekad bile dlake) . Ponekad koja dalkica uraste ,a i imala sam flekice zbog 'stiskanja' , ali to nekako rješavam pilingom i 'ne stiskanjem' ....sada su mi problem te točkice koje prije nisam ni primječivala.Baš mi nekako ružno izgledaju kada obučem kratko.Ima li vas još :?
    joj, i meni je tako! vrlo nelijepo.
    kad pogledam tuđe noge (sad sam ko manijak) ne vjerujem i pitam se zašto i ja tako ne mogu imati. pa te žene kao da nisu nikad imale dlake,a kamoli se depilirale.
    (d)epiliram se već godinama (d)epilatorom, ne mažem noge poslije depilacije, znači nije stvar nekakve kemijske iritacije već ne znam što.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

artemida , na mjestu gdje su bile dlakice , poslije epilacije je totalno crveno cijeli dan i to nije bad . Ali kad se ta 'upala' povuče ostaju svijetlo crvene (smečkaste?) točkice zauvijek....možda netko drugi to i ne primjeti , ali meni je grozno jer znam da nitko od mojih to nema .

mrkvica05 evo , ista stvar kao ....stalno gledam tuđe noge i ne vjerujem !

..imam osjećaj da bi pomogao možda jedino kemijski piling ...ako ?

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

migoh,
    ne znam jesi li vidjela temu "depilacija šećerom" tzv. egipatska na Intimnoj njezi?
    izgleda da nakon te depilacije nema crvenila. e kad bih još našla i vremena za to! :/
    ako isprobaš, javi!

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mrkvica05 prvotno napisa
    migoh,
    ne znam jesi li vidjela temu "depilacija šećerom" tzv. egipatska na Intimnoj njezi?
    izgleda da nakon te depilacije nema crvenila. e kad bih još našla i vremena za to! :/
    ako isprobaš, javi!
    hm,da vrijeme ......dobar vic
    al , jednog dana ću sigurno probat

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

podižem temu i ponavljam pitanje (odnosno pitanja)
    jeli koja od vas radila lasersku ili fotodepilaciju?
    ako jeste, koliko puta ste radile tretman, koliko ste pravile razmak između tretmana i kako ste zadovoljne rezultatima?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam radila lasersku depilaciju na nogama. Ukupno 4 puta, s razmacima od po 6 mjeseci. Nakon svakog postupka, dlaka je sve manje, tanje su, slabije, sporije rastu. Ali još ih ima. Svakako najbolji način uklanjanja dlaka, ali nije trajan. Bilo bi super napraviti to jednom godišnje prije ljeta, svake godine, ali jako je skupo i ja si to više ne mogu priuštiti.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Koliko je skupo tj. koliko točno košta?

Sjećaš se?

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kod nas (u BiH) je isto jako skupa laserska depilacija, ali je fotodepilacija puno jeftinija (2-3 puta jeftinija) zato me i zanima učinkovitost i jedne i druge

kod nas su noge oko 500 €, pazuh oko 100€(laserska depilacija, a ja sam uradila fotodepilaciju pazuha za 30 €

sad hoću da ponovo uradim fotodepilaciju, ali sam još u dilemi jel se isplati i jeli učinkovito

i šta je efikasnije, jer ako je efikasnija laserska, radije ću skupiti pare i otići na lasersku

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj vjestica prvotno napisa
    kod nas (u BiH) je isto jako skupa laserska depilacija, ali je fotodepilacija puno jeftinija (2-3 puta jeftinija) zato me i zanima učinkovitost i jedne i druge

kod nas su noge oko 500 €, pazuh oko 100€(laserska depilacija, a ja sam uradila fotodepilaciju pazuha za 30 €

sad hoću da ponovo uradim fotodepilaciju, ali sam još u dilemi jel se isplati i jeli učinkovito

i šta je efikasnije, jer ako je efikasnija laserska, radije ću skupiti pare i otići na lasersku
    Jeste laserska epilacija skupa ali te ispadne skuplja fotoepilacija jer nije tako efikasno.Sto se tice laserske epilacije on je preskupa pogotovo kod nas uBosni , PREESKUPA! Ono sto ti ja predlazem je da skupis pare i kupis nekako iz Amerike lili Engleske a ima i u Spanjolskoj izgleda to je nesto najnovije sto ce obradovati sve zene, to je KUCNI DIODNI LASER 810 NM NAPRAVIO GA ISTI TIM DOKTORA KOJI SU IZMISLILI I OVE LASERE STO SE KORISTE KOD DOKTORA , KAZU DA JE JEDNAKO UCINKOVIT , KOSTA 799 $ ILI 675 FUNTI.Predlazem savim zenama da pogledaju na www.triabeauty.com ili www.tria.co.uk ili na facebook TRIA BEAUTY. Bolje ovo pa imati uvjek kod kuce i raditi sebi cjelo tjelo nego plaacati doktorima. Ovo im je sada najaca konkurencija, ali se nije jos kod nas pojavilo jer je pusteno u prodaju prije par mjeseci.Predlazem da im pisete na email da nam omoguce da ovdje mozemo kupiti

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lovorka prvotno napisa
    Ja sam radila lasersku depilaciju na nogama. Ukupno 4 puta, s razmacima od po 6 mjeseci. Nakon svakog postupka, dlaka je sve manje, tanje su, slabije, sporije rastu. Ali još ih ima. Svakako najbolji način uklanjanja dlaka, ali nije trajan. Bilo bi super napraviti to jednom godišnje prije ljeta, svake godine, ali jako je skupo i ja si to više ne mogu priuštiti.
    Nruci sebi TRIA BEAUTY pa mozes raditi sve 799 $ www. triabeauty.com ili www.tria.co.uk ovo je KUCNI PERSONALNI DIODNI LASER 810 NM, informisi se malo , ovo je revolucionarna stvar, i predstavlja najacu konkurenciju doktorima , kada se pojavi kod nas u prodaji doktori ce bankrotirati jer niko nije lud da ide kod njih i placa im tako skupo kad moze kupit sebi i raditi cjelo tjelo. Ovo je REVOLUCIONARNO! HOME PERMANENT PERSONAL LASER - AT LASTE (NAPOKON )

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lovorka prvotno napisa
    Kad se pojavi od nas ovaj TRIA BEAUTY HOME LASER u prodaji cjene laserske epilacije ce pasti troduplo propase bar sto se tice laserske epilacije, i naravno da ce negirati efikasnost njegovu

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja se prijavljujem u klub skrivačica nogu...

Užasno sam dlakava - guste, crne dlake debljine flaksa koje se urastaju gdje stignu - noge, bikini zona (čisti horor), na trbuhu imam onu crtu kao muškarci (samo deblju), oko bradavaica, brčići... :shock: (kao da opisujem muža, a ne sebe)...

Probala sam vosak - joiš mi se jače urastaju (radim piling redovito), britivica - na preponama se naprave oni užasni prištići sa bijelim vrhom pa peeečeee za popiz..., depilator - urastanje... takoda sam već stvarno očajna.

Kozmetičarka mi kaže da me ne može svrstati u ljudsku rasu koliko sam dlakava...

Samo da se malo pojadam.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa
    I ja se prijavljujem u klub skrivačica nogu...

Užasno sam dlakava - guste, crne dlake debljine flaksa koje se urastaju gdje stignu - noge, bikini zona (čisti horor), na trbuhu imam onu crtu kao muškarci (samo deblju), oko bradavaica, brčići... :shock: (kao da opisujem muža, a ne sebe)...

Probala sam vosak - joiš mi se jače urastaju (radim piling redovito), britivica - na preponama se naprave oni užasni prištići sa bijelim vrhom pa peeečeee za popiz..., depilator - urastanje... takoda sam već stvarno očajna.

Kozmetičarka mi kaže da me ne može svrstati u ljudsku rasu koliko sam dlakava... :
    Samo da se malo pojadam.
    ilaser je jedini efikasan i ali je preskup, evo mozes sada kupiti i ovaj personal home laser removale napisala sam sajt gore, jer da bi sve to rjesila trebalo bi ti jedno malo bogatsvo ili loto, a ovako 800 dolara, pisi im pitaj hoceli prodavati ovdje , ja sam im pisala da vide da ima i ovdje zena koje imaju s dlakama problema, odgovorili su mi jako ljubazno, pa mozda ih to potakne da prodaju i odje a to nam je svima u interesu jer ondanemoramo ici kod tih doktora vec mozemo raditi same kod kuce.Ovaj kucni laserje jako dobrastvar i ljudi koji su ga izmislili su jako ozbiljni, naucnici, fizicari.Ma ja samo molim boga da to sto prije dode ovdje da kupim.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni od epilatora dosta urastaju dlačice, od voska daleko manje..
    ja namažem noge i bikini zonu Bepanthen kremom poslje depilacije i nema crvenila ni točkica.
    U početku mi je bikini zona reagirala burnije, bilo dosta uraslih...sad jedanput tjedno peelingiram i stanje je super..ali i dlačice su puno tanje i rjeđe

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam si prije puno godina uništila noge sa tim aparatima koji čupaju dlačice. nije se to dogodilo odjednom, ali malo pomalo bi dlačice urastale u kožu, dok mi doslovno cijele noge ne bi time bile prekrivene. dugo mi je trebalo da se to sve smiri, godinama nisam išla na sunce. sad isključivo idem na depilaciju i ne pada mi na pamet da više išta sama diram...
    uuuuužas

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam se preporodila u zadnje vrijeme. Kupila sam si od veet-a one trake s voskom za bikini liniju. Odlične su mi. Inače sam sa bikini zonom uvijek imala problema. Noge depiliram s električnim braunovim. Ali ja inače nemam guste i jake dlake pa mi je to ok. Ne urastaju mi a točkice prođu za pola dana. Jedino je problem što moram često čupkati te na nogama jer mi nikad ne počupa sve iz korjena. Ali nije bed, dok se malena brčka u kadici ja čupkam.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

laser cijele noge 15 000 ali 7 tretmana(4+3 gratis kao)a sad oce bit dovoljno tih 7 tretmana ovisi o mnogo cimbenika...
    ali laser je stvarno odlican!!!

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Već sam gore pisala da imam problem sa malim crvenim točkicama po nogama koje ne nestaju, a pošto su mi noge bijele to baš ružno izgleda .Za posebnu prigodu bi obukla nešto kratko....e , da ne duljim , vidjela sam na netu da postoji proizvod Coverderm Perfect Legs , nešto kao puder za noge ....navodno super zakamuflira sve nepravilnosti te je dostupan u više nijansi.Jel netko probao?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj migoh prvotno napisa
    Već sam gore pisala da imam problem sa malim crvenim točkicama po nogama koje ne nestaju, a pošto su mi noge bijele to baš ružno izgleda .Za posebnu prigodu bi obukla nešto kratko....e , da ne duljim , vidjela sam na netu da postoji proizvod Coverderm Perfect Legs , nešto kao puder za noge ....navodno super zakamuflira sve nepravilnosti te je dostupan u više nijansi.Jel netko probao?
    ja bih ti recimo preporučila da radije posjetiš par puta solarij. noge (ok, cijelo tijelo zapravo) puno bolje izgledaju kad su malo tamnije. ne vidi se svaka nepravilnost.

i piling tijela jednom tjedno prilikom tuširanja čini čuda. sigurno će manje urastati dlačice a i koža bolje diše, krema se fino upije - sve u svemu, bolji rezultati

i da, kratko na tamnije ili potpuno bijele noge - hmmm - mislim da je ipak jasno koja je razlika

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa
    Koliko je skupo tj. koliko točno košta?

Sjećaš se?
    Itekako se sjećam - jedan tretman (noge plus bikini zona 5000 kn - da, 5 tisuća) kod dr. Maje Ceković.

Da ikako mogu, otišla ih opet, vrijedi novaca, ali ih nemam.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam prije neki dna imala problem oko depilacije nogu,izdepilirala sam trakama veet medutim nakon toga pojavile su mi se velike crvene fleke na nogama i koza se guli na tim mjestima,kao da sam prilikom depilacije i kozu svukla,sta da radim..:/

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Redoviti peeling je jedino rješenje. Ja obično napravim peeling jednom mjesečno sa soli, šećerom ili palentom, ali budući da tebi jako urastaju, možda je bolje da kupiš neki nježan peeling za svakodnevnu upotrebu..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

meni je najbolja britvica na kojoj ima gel(ona plava ili roza crta iznad žileta),nikad mi nije dlalčica urasla u kožu niti ništa drugo tak da,prepoeučujem

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da li netko ima za preporučiti dobar salon za depilaciju koji čupa trudnice (brazilka) U Rijeci, da je fino i čisto (u salonu) ???????????

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •