Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Medicinska sestra

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Medicinska sestra

Pozdrav svima! Pratim forum vec godinu dana, ali sam se tek sada odvazila pisati. Mama sam 3,5 mjesecne curice i odgovore na sva pitanja sam vec nasla na forumu, no imam veeeeliku prituzbu na jednu medicinsku sestru, pa da upozorim druge (buduce) mame da im se to slucajno ne dogodi. Prvi pregled nakon poroda smo morali odraditi na Sv. Duhu gdje sam rodila, buduci da mrvica nije dobro cula na lijevo uho. Na pregledu je bila prilicno nemirna i dr me pitala imam li dudu. Odgovorila sam ne. Imam li cajek? Odgovorila sam-ne, samo je na prsima. Na to je sestra preokrenula ocima i rekla - "Pa dobro, dajte joj onda prsa, da je mozemo pregledati". Stavila sam mrvicu na prsa, ali je bila sita i nije htjela ciku, no sestra je prisla i natisnula bebi glavu na mene, A MENE PRIMILA ZA DOJKU I POCELA CIJEDITI MLIJEKO! Dijete se jadno skoro ugusilo od navale mlijeka i od placa!! Rekla sam joj da prestane i da me to boli, ali je nastavila jos par puta. Sada sam ljuta sto se tada nisam snasla, najradje bih je otisla potraziti i ... Odonda imam takav let down na toj dojci da malu cijelu otusiram kada se odvoji od cike. Oprostite sto sam oduzila, ali mi je sada lakse.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ajme strašno! :shock: :shock: :shock:
    Sestri
    Tebi i dobrodošla

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

koma!!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma ja kad kad poželim takvo što samo da se nabrusim i ...im sve po redu!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

:shock:
    šta si sve umišljaju...
    bdw. dobrodošla

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

za sestru
    tebi, dobrodošla!
    Btw, što su ti rekli za uheco? Naime, za mog starijeg sina su rekli kad smo izlazili iz rodilišta (Petrova) da je gluh na oba uha. Nakon 2 neuspješna pregleda kod njih - jer je bio nemiran - poslali su nas u SUVAG kad navrši 6 tj. Tamo su, nakon što su se zgrozili da se novorođenčadi ispituje sluh u rodilištu, malenom dali nekakav čepić da zaspi i ustanovili da dijete najnormalnije čuje. Toliko o našim rodilištima!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hvala na dobrodoslicama! Uho jos uvijek nismo uspjeli pregledati jer je i pregled u Klaicevoj bio neuspjesan, makar je spavala. L. dosta krklja na nosic, makar nije prehladena, pa je i to :? bilo pre glasno za onaj aparat sto mjeri sluh. Inace joj je dr isprao uho tada i rekao da je sve o.k., da je samo bilo puno cerumena, a u rodilistu vjerojatno i plodove vode. Kakav je to cepic za spavanje? Kaj se to smije davati tak maloj djeci? Jel imaju toga i drugdje? Meni L. sve manje spava preko dana, ne znam kako cemo napokon obaviti taj pregled.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Medicinska sestra je katastrofa! Nevjerojatno je šta si sve to medicinsko osoblje dopušta...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

To cijeđenje sam i ja doživjela na Sv. Duhu na babinjačama.
    Nema se to što komentirati.

~~~~~~~~~~~ za uheko

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

te sestre si umišljaju svašta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove