-
Medicinska sestra
Pozdrav svima! Pratim forum vec godinu dana, ali sam se tek sada odvazila pisati. Mama sam 3,5 mjesecne curice i odgovore na sva pitanja sam vec nasla na forumu, no imam veeeeliku prituzbu na jednu medicinsku sestru, pa da upozorim druge (buduce) mame da im se to slucajno ne dogodi. Prvi pregled nakon poroda smo morali odraditi na Sv. Duhu gdje sam rodila, buduci da mrvica nije dobro cula na lijevo uho. Na pregledu je bila prilicno nemirna i dr me pitala imam li dudu. Odgovorila sam ne. Imam li cajek? Odgovorila sam-ne, samo je na prsima. Na to je sestra preokrenula ocima i rekla - "Pa dobro, dajte joj onda prsa, da je mozemo pregledati". Stavila sam mrvicu na prsa, ali je bila sita i nije htjela ciku, no sestra je prisla i natisnula bebi glavu na mene, A MENE PRIMILA ZA DOJKU I POCELA CIJEDITI MLIJEKO! Dijete se jadno skoro ugusilo od navale mlijeka i od placa!! Rekla sam joj da prestane i da me to boli, ali je nastavila jos par puta. Sada sam ljuta sto se tada nisam snasla, najradje bih je otisla potraziti i ... Odonda imam takav let down na toj dojci da malu cijelu otusiram kada se odvoji od cike. Oprostite sto sam oduzila, ali mi je sada lakse.
-
-
koma!!
-
ma ja kad kad poželim takvo što samo da se nabrusim i ...im sve po redu!
-
-
-
Hvala na dobrodoslicama! Uho jos uvijek nismo uspjeli pregledati jer je i pregled u Klaicevoj bio neuspjesan, makar je spavala. L. dosta krklja na nosic, makar nije prehladena, pa je i to :? bilo pre glasno za onaj aparat sto mjeri sluh. Inace joj je dr isprao uho tada i rekao da je sve o.k., da je samo bilo puno cerumena, a u rodilistu vjerojatno i plodove vode. Kakav je to cepic za spavanje? Kaj se to smije davati tak maloj djeci? Jel imaju toga i drugdje? Meni L. sve manje spava preko dana, ne znam kako cemo napokon obaviti taj pregled.
-
Medicinska sestra je katastrofa! Nevjerojatno je šta si sve to medicinsko osoblje dopušta...
-
-
te sestre si umišljaju svašta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma