-
Komplikacije u trećoj trudnoći
Zanima me kakva imate iskustva vi koje ste rodile treći put, da li je ta trudnoća bila uredna kao prethodne dvije ili je bilo jakvih problema.Znam da je to individualno od žene do žene i od trudnoće di trudnoće,ali me zanimaju vaša iskustva.
-
cetiri trudnoce - svaka laksa, ljepsa i "urednija" od prethodne
-
Sve tri trudnoće savršene. U trećoj sam mjesec i pol do poroda išla na pravosudni, znači da mi stvarno ništa nije smetalo. Isto i s porodima, svaki je bio sve lakši, iako je drugi bio najkraći.
Najljepše na svijetu je čekati bebu.
-
U trećoj trudnoći imala sam hematom.Kojeg nikad prije nisam imala ali koji je brzo pukao i sve je bilo OK.Trusnoća super,ko i prive dvi a porod najlakši od svih
-
Da, i mene to zanima, i ja sam treći put trudna i za sada je sve u redu, ali Josip ima 18 mjeseci i vrlo je zahtjevan, u smislu da ga moram držati, trčati za njim, pa me zanima kako ću dok budem "trudnija" (
). Naravno da je i muž s njim, ali on ipak ide na posao pa postoji određeno vrijeme kad ga nema kod kuće.
-
Ja se jako bojim otvaranja. Imam dvoje malih koji se hoće nositi.... U predhodnim sam se trudnoćama dosta rano otvorila,ali sam dogurala do termina.... Nadam se da ću i sada...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma