Već tjedan dana me boli glava -otraga(kako kažu mali mozak), sve mislim proći će , ali ništa. Par puta sam popila tabletu za glavu, al ništa.
Malo me boli i vrat, pa se tješim da je od vrata.
ima li neko sl.iskustava
Već tjedan dana me boli glava -otraga(kako kažu mali mozak), sve mislim proći će , ali ništa. Par puta sam popila tabletu za glavu, al ništa.
Malo me boli i vrat, pa se tješim da je od vrata.
ima li neko sl.iskustava
I mene često boli glava, ali nikad u tom predjelu. Ja sam nedugo obavila sve žive preglede pa smo iskljućili mogućnost neke teže komplikacije.
Moj savjet ti je da odeš kod svoje lijećnice opće prakse i nek te šalje na neki pregled.
Kakav ti je tlak (od visokog tlaka može glava boliti otraga)?
Tlak mi je dans 110/60, a kad sam bila kod doc je bio 120/70,
Možda su ti napeti mišići vrata i ramena. Meni 1x tjedno masaža spašava tijelo i dušu. Inače bi me valjda non stop bolila glava od sjedenja za kompom i nanašanja djece.
...podižem temu malo....vjerojatno je od ovog ludog vremena....i mene boli otraga, lelujam i mučnina mi je lagana prisutna po cijeli dan...imala tlak 114/67 jučer.....vjerojatno je danas još gori....ali meni je ok kada ležim....što popiti, pojesti da malo nadođem... :? ...pijem tekućine, jedem jaču klopu i ništa....
a da nije posljedica problema s vratnom kraljeznicom?
Tako je i meni , prvo počnu "fleševi" pred očima ..kao bljeskovi svijetla ..kako da opišemzelimo_bebu prvotno napisa
, pa glavobolja koja postupno jača , mučnine , pa lelujanje , slabost ... samo što je to kod mene izraženo već godinama i znam da kad mi se to počne dešavati da mi je vrijeme da legnem i dignem noge na povišeno , jer mi je tlak prenizak .
Da ne napravim to , vjerovatno bi se skljokala
Jednom sam se toliko prepala da me MM odvezao na hitnu i izmjerili mi tlak a on 89/65![]()
Obavezno pijem puno tekućine , jedem malo slaniju hranu ili grickam špice , kikiriki , suncokret , kokice