Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Boli me glava

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Boli me glava

Već tjedan dana me boli glava -otraga(kako kažu mali mozak), sve mislim proći će , ali ništa. Par puta sam popila tabletu za glavu, al ništa.
    Malo me boli i vrat, pa se tješim da je od vrata.
    ima li neko sl.iskustava

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I mene često boli glava, ali nikad u tom predjelu. Ja sam nedugo obavila sve žive preglede pa smo iskljućili mogućnost neke teže komplikacije.
    Moj savjet ti je da odeš kod svoje lijećnice opće prakse i nek te šalje na neki pregled.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kakav ti je tlak (od visokog tlaka može glava boliti otraga)?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Tlak mi je dans 110/60, a kad sam bila kod doc je bio 120/70,

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Možda su ti napeti mišići vrata i ramena. Meni 1x tjedno masaža spašava tijelo i dušu. Inače bi me valjda non stop bolila glava od sjedenja za kompom i nanašanja djece.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...podižem temu malo....vjerojatno je od ovog ludog vremena....i mene boli otraga, lelujam i mučnina mi je lagana prisutna po cijeli dan...imala tlak 114/67 jučer.....vjerojatno je danas još gori....ali meni je ok kada ležim....što popiti, pojesti da malo nadođem... :? ...pijem tekućine, jedem jaču klopu i ništa....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a da nije posljedica problema s vratnom kraljeznicom?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    ...podižem temu malo....vjerojatno je od ovog ludog vremena....i mene boli otraga, lelujam i mučnina mi je lagana prisutna po cijeli dan...imala tlak 114/67 jučer.....vjerojatno je danas još gori....ali meni je ok kada ležim....što popiti, pojesti da malo nadođem... :? ...pijem tekućine, jedem jaču klopu i ništa....
    Tako je i meni , prvo počnu "fleševi" pred očima ..kao bljeskovi svijetla ..kako da opišem , pa glavobolja koja postupno jača , mučnine , pa lelujanje , slabost ... samo što je to kod mene izraženo već godinama i znam da kad mi se to počne dešavati da mi je vrijeme da legnem i dignem noge na povišeno , jer mi je tlak prenizak .
    Da ne napravim to , vjerovatno bi se skljokala
    Jednom sam se toliko prepala da me MM odvezao na hitnu i izmjerili mi tlak a on 89/65

Obavezno pijem puno tekućine , jedem malo slaniju hranu ili grickam špice , kikiriki , suncokret , kokice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •