Vidi rezultate ankete: Koliko djece planirate ili biste voljeli imati?
- Glasači
- 232. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
jedno
-
dvoje
-
troje
-
više od troje
-
MM u šali zna reći pa pogledaj ih kako su slatki, kakvo bi nam tek bilo treće, a mene nešto štrecne i nekakva tuga mi dođe... Ali oboje su još mali, mali je razmak između njih, godina (mojih) je puno, i stvarno svaku od njih osjećam. Tijelo posustaje, da sam mlađa lakše bi mi bilo nositi se i s nespavanjem i s nastojanjima da zadovoljim osnovne potrebe obitelji.
Nas je četvero živjelo u garsonijeri od 17 kvadrata, ne velim da je bilo lako i bajka, ali se definitivno radi fama oko te kvadrature i oko toga kako svako dijete treba imati svoju sobu. A neki dan sam srela frendicu koja mi se pohvalila kak joj je stigla božićnica i kak si je odmah išla kupiti torbu, kožnu, 700Kn, da bi mi za 15 minuta pričala kak bi i ona rado još jedno dijete (ima jedno) ali si ga ne može financijski priuštiti! To kad mi kaže moj bratić koji od 3000Kn hrani nezaposlenu ženu, kćer i otplaćuje kredit, e to vjerujem!
Ljudi bi trebali imati djece koliko ŽELE, ako ne žele ni jedno to je njihovo pravo i ne bi se pred drugima radi toga trebali pravdati. Izgovori tipa joj ja bi ali ne možemo si priuštit, nemamo kud s njima, ... prestara sam
... su kod velike većine nas upravo to: izgovori. (a don Antu Bakovića ne poznam
).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma