-
Moj prvi embriotransfer
Drage moje, u subotu sam imala svoj prvi ET, pet dana nakon punkcije. Od 6 oplođenih 3 su se prestala razvijati (ali možda ih zamrznu, to još ne znam), a tri su blastice. Pošto mi je ovo prvi put i ne znaju koliko sam ja plodna vratili su mi jednu blasticu koja je prema njima vrhunska, jer je kod nje počeo hatching (nemam pojma što je to, ali valjda je dobro). ja sam htjela dvije, ali biolog baš i nije bio sretan, čini mi se da je on uvjeren da će se i s ovom ostvariti trudnoća. Desetak puta nam je rekao da su šanse velike. Jao njemu ako ništa ne bude, jer nam je ulio veliku nadu. Koliko ste vi mirovale? Mogu li ja danas već lagano šetati ili?
Pusa svima
-
-
Rina sretno i da ti ovo bude i zadnji ET
Što se lagane šetnje tiće to ti sigurno ne može naškoditi samo nemoj pretjerivati.
-
-
Nije mjerilo
Bolje ti je da miruješ jedno dva tri dana, ali to nije opet mjerilo. Ja sam mirovala tri dana, a onda sam putovala do kuće u autu. Čak ni kosu nisam sušila sama, jer su mi rekli da nedižem ruke visoko. A eto opet sam 3 dc i danas vadila betu. U dva sata nalaz iako se nenadam ničemu. To je moj prvi ISCI, 5 embrija i mc počeo 12 ti dan od transfera.
Tebi zelim puno uspjeha
-
Dana M.~~~~~~ za današnju betu
-
rina, sretno
-
ja sam mirovala prvi dan akasnije lagana šetnja ,kavica ...i primilo se
-
rina6 smijes se ti setati samo ne pretjerano i ne radit neke teske poslove ( prati prozore , protezati se, ici u kupovinu,usisavat itd
bar je mene moj dr.na to sve opomenuo
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu[/b]
-
~~~~~~~~~~ da se čvrsto primi
-
sretno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
rina6 sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se bebica čvrsto primi
-
-
rina6 ~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Sretno i neka bude uspješno!
-
rina6 sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~
-
rina 6, da se mala primi
(rukicama, nogicama, zubićima ili čime god želi - samo nek se primi
).
-
Sretno
-
rina da nam javis veeeliku betu
-
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Drage moje, gledam u vaše vibrice i hrabrim se. Meni je danas 21 dan ciklusa i inače od tog dana je kod mene moguć dolazak tete u crvenom.
Grudi me razvaljuju i malo me boli trbuh, baš kao da ću dobiti. Znam da to mogu biti simptomi trudnoće, ali nakon samo 4 dana od embriotransfera veće su šanse da prokrvarim nego da sam trudna.
Nadam se da teta neće doći!
-
-
-
-
-
sretno
-
-
Rina!
Od srca ti želim da se bebač ugnijezdi kod svoje mame. Nadam se da ćemo se zajedno radovati. Ja sutra imam 1. ET ( prvi pokušaj-ICSI )
Mislit ću na tebe. Gospođa biologica koja je nama radila oplodnju, rekla je da sada moramo biti smirene, da gladimo trbuščiće s mislima da smo napravile sve što smo mogle.
-
N31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Evo sve su ti već rekli. Naravno da je lagana šetnjica dobrodošla kao i sve ostale lagane aktivnosti koje voliš. Puno sreće!!!!!!!!
-
Rina šaljem puno vibri da vještica ne dođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
N31 sretno!!!
-
Rina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Curke, ovo s Rinom je bilo prije mjesec dana
Rina javi se, imaš li smrzlića, kako je prošlo?
-
Jao, vidi stvarno! A, ne javlja se :/
-
evo me
. I kad nisam logirana, uvijek sam tu. Bila sam na godišnjem i pokušala sve ostaviti iza sebe. Imam dvije smrznute blastice. Žao mi je što nisam bila dovoljno jaka i suprostavila se biologu i zahtijevala da mi stave dvije blastice, a ne jednu za koju je on navijao. imam neki osjećaj da bi sve bilo drugačije. Hvala vam svima na potpori.
ja bi htjela napraviti laparoskopiju što mi je preporučio dr. Reš jer sam ipak imala i klamidiju i ureaplasmu, tako da vidim mogu li ja ostati trudna i prirodno, jer je MM sad spermiogram bio nešto bolji. Znate li možda koliko nakon laparo nesmijem u postupak?
-
N 31, zaboravila sam, želim ti puno sreće!~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
N 31 tebi puno srece zelim
-
zao mi je.
budi sretna kaj imas smrzlice, jer meni nije nis ostalo, prestali su se razvijati nakon tri dana.
nadam se da si napunila baterije na odmoru i da je to malo iza tebe.
neznam za laparo, ali znam da se moras rjesiti svih bakterija da bi mogla dalje u postupke
sretno!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma