Dakle, osim postojećih problema s kojima sam se već pomirila ( mislim prije svega na nejednoliko zatezanje pojasa i sl., mislim da će vlasnici ove sjedalice znati o čemu pričam) pojavio se još jedan. Naime, na našoj prelijepoj AS napukla je ona plastika iznad remena gdje se zatežu pojasevi. Nije se ništa odlomilo samo je po sredini puklo. Sad ja ne znam sto da radim, kad zategnemo pojaseve oni su ok, ništa se nije promjenilo samo moram oprezno zatezati jer imam filing da ako malo jače potegnem da ce sve puknutiNe moram vam govoriti koliko sam ljuta i da bi je najrađe bacila u prvi kontejner, naravno da sam izgubila račun, nije mi bilo na kraj pameti da se tako nešto može dogoditi AS koja ja slovila za najsigurniju prije manje od godinu dana kad smo je kupili!
Upomoć savjetnice! Što da radim?! :?

Ne moram vam govoriti koliko sam ljuta i da bi je najrađe bacila u prvi kontejner, naravno da sam izgubila račun, nije mi bilo na kraj pameti da se tako nešto može dogoditi AS koja ja slovila za najsigurniju prije manje od godinu dana kad smo je kupili!
Odgovori s citatom
"
)