-
dilema oko dvije kiddy AS - pomoć
nakon silnih istraživanja, vaganja, premišljanja....koju buduću AS uzeti za Šeficu došla sam u dilemu oko koje mi treba pomoć.
a dvoumim se oko:
Kiddy Comfort Pro (9-36 kg) i Kiddy Discovery Pro (15-36 kg).
moja L. ima 16,5 kg, po meni je tanašna za sjedalicu bez pojaseva, ali sve koje imaju integrirane pojaseve polaku su otpadale s moga spiska. po visini je skoro pa prerasla sadašnju BC Iseos TT sjedalicu i stvarno nam gori pod nogama koju uzeti slijedeću.
a dilema mi je: treba li njoj ova prečka koju ima kiddy comfort ili je (zbog njene visine od 108cm i činjenice da je prešla 15 kg) mogu staviti i u kidyy discovery?
druga nedoumica mi je vezana uz "rast" same sjedalice. comfort raste s djetetom, a ovdje http://www.kiddy.de/content/files/Be...fe-pro-web.pdf je vidljivo kako rast pomažu bočne šipke iza djetetovih leđa. i tu je meni sad problem: šta ide preko tih šipkii, nije valjda da je samo prevučen materijal od sjedalice i da ustvari djetetu kičmu ne drži ništa (da nema nikakvog tvrdog uporišta) nego je praznina iza leđa????
ima li netko iskustva s ovim sjedalicama?
vjerujem ADAC-u i njegovim testovima i dobrim ocjenama koje ova sjedalica dobiva, ali me eto muče te šipke i čime su one zaštićene. odnosno je li djetetu leđa imaju neki čvrsti oslonac?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma