Ja uvijek stvarno jako zategnem remene a par puta mi se desilo da Marko izvuče ruku van! Na početku nam se to stalno događalo ali je na kraju ispalo da su remenčići pojasa koji idu preko ramena bili prenisko, kad smo ih povisili bilo je bolje. Sad su dobro podesili pa je ipak jedan da izvukao ruku. I rekao mi: "Mama zakopčatiIva M. prvotno napisa
"
No mi smo jučer uspjeli iskopati račun i otišli u TL na reklamaciju. Žene su nešto gunđale da koristimo sjedalicu već 9 mjeseci, no garancija je godinu dana pa su pritužbu preuzeli i trebali bi me danas nazvati. Jučer naime nisu uspjeli dobiti distributera ili koga već su zvali.
Iskreno ja bih ju najrađe promjenila za neku drugu, jer da mi daju i novu, opet će se desiti isto.
U svakom slučaju sad kad imam račun neće me se tako lako otarasiti!
Ako si platila karticom možda možeš pogledati na e-bankarstvu ili tražiti izvod u banci da vidiš kad si točno kupila i imaš neki dokaz o uplati. Ja sam jedanput tako išla mijenjati jaknu u Hervis kojoj se nešto odšilo nakon mjesec dana korištenja. Oni su u svom kompu našli račun i bez problema zamjenili za drugu.

"
Odgovori s citatom