Moram podjeliti s vama moje veliko razočaranje sa Tobicom.
Naime, nakon što nam je prije nekog vremena pukla dotična plastika kod remena za zatezanje neki dan pukla je i ona plastična ručka za dodatno učvršćivanje pojasa koja se nalazi na dnu sjedalice. Jednostavno ne mogu vjerovati da tako skupa i navodno jedna od kvalitetnijih stolica tako lako puca. Pa kaj bi se dogodilo nedaj bože u slučaju sudara, ako je puklo kod običnog zatezanja?? :shock:

Strašno sam razočarana jer ta AS po mojem iskustvu nema nikakvu drugu vrijednost osim kaj je izgledom meni najljepša.
E da, a da ne pričam o izvrtanju pojaseva stolice, počeli bi se izvrtati gore gdje su oni jastučići za ramena (na kojima drukeri za zakapačanje nikad nisu izdržali zakopčani dulje od pet sekundi), a nastavilo bi se prema kopči. Jednom sam ga ni sama ne znam kako krivo okrenula i tek poslije skužila da je i dalje izvrnut. MM ga je jedva izokrenuo na pravu stranu.
Joj...neću više...mogla bi ovako satima, ali morala sam se malo ispuhati.

Račun naravno da nemam...a i ne da mi se raspravljati sa trgovcima niti želim drugu Tobicu. Uglavnom idemo sutra po novu AS. Ovaj put izbor je pao na Roemer King Plus, vjerujem da ćemo sa njom imati više sreće.