-
Moram podjeliti s vama moje veliko razočaranje sa Tobicom.
Naime, nakon što nam je prije nekog vremena pukla dotična plastika kod remena za zatezanje neki dan pukla je i ona plastična ručka za dodatno učvršćivanje pojasa koja se nalazi na dnu sjedalice. Jednostavno ne mogu vjerovati da tako skupa i navodno jedna od kvalitetnijih stolica tako lako puca. Pa kaj bi se dogodilo nedaj bože u slučaju sudara, ako je puklo kod običnog zatezanja?? :shock:
Strašno sam razočarana jer ta AS po mojem iskustvu nema nikakvu drugu vrijednost osim kaj je izgledom meni najljepša.
E da, a da ne pričam o izvrtanju pojaseva stolice, počeli bi se izvrtati gore gdje su oni jastučići za ramena (na kojima drukeri za zakapačanje nikad nisu izdržali zakopčani dulje od pet sekundi), a nastavilo bi se prema kopči. Jednom sam ga ni sama ne znam kako krivo okrenula i tek poslije skužila da je i dalje izvrnut. MM ga je jedva izokrenuo na pravu stranu.
Joj...neću više...mogla bi ovako satima, ali morala sam se malo ispuhati.
Račun naravno da nemam...a i ne da mi se raspravljati sa trgovcima niti želim drugu Tobicu. Uglavnom idemo sutra po novu AS. Ovaj put izbor je pao na Roemer King Plus, vjerujem da ćemo sa njom imati više sreće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma