-
Kada početi sa sportom, hobijem?!
Zanimaju me Vaša iskustva o tome kada je najbolje vrijeme da se dijete počne baviti nekim sportom ili kojom drugom zanimacijom.
Naime, moj sin u avgustu će napuniti tri godine i veoma je društven. Pleše, pjeva, priča bez obzira u kojem društvu se nalazio. Nepoznatim ljudima na ulici prilazi i pokazuje ples pingvina iz animiranog filma Happy Feet. :D
Bojim se, ako se prije ne počne baviti nekim hobijem, da će doći period kada će se povući i stidjeti. A sa druge strane, da li je to prerano vrijeme dijete preopteretiti nekim obavezama? :?
-
Moja princeza je s 3 godine i 3 mjeseca krenula na plivanje, na bebe vidre, 3 puta tjedno. Apsolutno je oduševljena time, jedva čeka odlazak na bazen (išla bi svaki dan da može) i sve dok je tako, ne mislim da joj je to opterećenje. Da je počela negodovati oko odlazaka, sigurno je ne bi forsirala. Probajte s nekom aktivnošću, pa prati kako dijete reagira.
-
Mi pjevamo od godine dana i ja sam se to isto pitala. Rekle su mi cure s foruma da bi ga mogla voditi u neku glazbenu igraonicu ili sl. Sad je ljeto pa nismo ništa poduzimali po tom pitanju, ali najesen namjeravamo ozbiljno poraditi na tome. Mislim da nije nikad prerano. Samo je pitanje da li će takvo malo dijete htjeti prihvatiti u razno-raznim grupama, sekcijama, treninzima....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma