Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: cipelice,opet!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno cipelice,opet!

Da podijelim s vama.......
    Kupili M. cipelice u Peku (ja sam mislila da su bambijeve) kad sam došla kući i pogledam kutiju nekakva marka -NOEL-nisam do sada čula al dobro,cijena im je 370kn. Ni na kraj pameti mi nije bilo da gledam da li imaju anatomski uložak jer za tu lovu sam bila sigurna da su super i neki dan ja bolje pogledam-one su skroz ravne i onda sam otišla opet u Pekov dućan i pitala: prodavaćica mi je rekla da je to francuska marka u rangu sa bambijevim al da se i njoj čini da nemaju uložak jer su ravne. Super i šta ću sad.... pa ne mogu joj opet kupit nove

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni su te nekidan uvalili, kao super, sve 5, ali meni je prva stvar pogledati imaju li ono povišenje, tako da ih nisam ni kupila!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ulošci se niti ne preporučaju. ja se oko toga ne bi brinula

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    ulošci se niti ne preporučaju. ja se oko toga ne bi brinula
    Točno. Ulošci su zastarjeli svugdje u svijetu, u dječjim cipelicama. Stopalu treba omogućiti uvjete najsličnije bosonogom hodanju, a to su mekani đon i ravni "uložak".

http://www.softstarshoes.com/
    http://preschoolians.com/
    http://www.pedoodles.com/

Evo, to je otprilike to, ima masa toga na US tržištu...

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo nedavno bili na kontroli kod ortopeda, radi kukova, ali je usput pregledao i stopala mojoj maloj. ulošci su precjenjeni, potrebni samo za ispravljanje.
    najbolje je, kad god je moguće da je dijete boso, odnosno u čarapicama.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Pa bolje da nemaju uložak! Do ovih domaćih marki medicinske spoznaje očito sporo dolaze, pa još stavljaju ortopedske uloške...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zato moj šiba bo okolo, nesputano sretan

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bo=bos

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo naturinove poluzatvorene sandalice i ja kad sam mu tražila cipelice, tražila sam bez uloška. Ja kao laik smatram da bu se cipelica tribala prilagodit nogi, a ne obratno. Noa ima zdrava stopala i što će mu povišenje...ali najrađe je bos...

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj berlinka prvotno napisa
    Pa bolje da nemaju uložak! Do ovih domaćih marki medicinske spoznaje očito sporo dolaze, pa još stavljaju ortopedske uloške...
    I ne samo da stavljaju, nego kojiki su to ulošci :shock: Pa to ne samo što je loše, nego ne može biti ni ugodno, jer bebina stopala su ravna, svod stopala se podiže tek kasnije.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kojiki=koliki

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

onda još bolje
    hvala mame :D

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo isto u peku kupili noel i prezadovoljni smo. Jan ih je gazio tri mjeseca (kada smo izlazili vani, inace u kuci ima samo carapice).
    prosli tjedan smo kupili sandalice za prve korake u cicibanu i njemu su ful super. mekane su, tako da ne bacaka nogu kao u drugima koje je probao i imaju zatvorene prste (prodavacima nam ih je preporucila da se ne udari, posto jos uvijek i puzi).

Rinolina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Noele su prve cipelice koje smo kupili malenom (ima 13 mjeseci), i neki dan sam kupila njihove sandalice (sa otvorenim prstima). Mi smo više nego zadovoljni i baš smo i kupili jer nemaju uloška.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I mi hodamo uglavnom bosi, i to najvise voli. Kupila mu nedavno sandalice u ciciban i nakon dva sata nosenja su ga ful nazuljale sa strane (ma cudan im je to ulozak, nikad nisam bila zadovoljna sa cicibanom a sad tek!) i naravno nisu mi htjeli uzeti nazad, kao nosene?? 300 kn..ah...
    Mi smo oduvijek nosili Chicco i te nam najvise odgovaraju, a unutra su dosta ravne..
    E sad sa vas pitam: kako uglavnom hoda bos, bas sam neki dan gledala stopala mu nekako idu na unutra, kako bi to opisala, stopala mu se saviju jedno prema drugom i onda nogice budu lagano na x..tako da sam imala osjecaj da mozda bi ipak trebao neki ulozak, ali neznam, mozda je to normalno. Sta mislite, da idem kod ortopeda ili je to normalno? Do koje ono dobi su stopala ravna (on ima 17 mjeseci)?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kao da hoda na unutarnjoj strani stopala? To je valgus, možda će se popraviti samo ali nije loše otići ortopedu baš d avam da upute za cipele - recimo, Lea mora nositi visoke cipele, sa uloškom tj. povišenim onim srednjim dijelom, pojačanjima sa strane itd.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Slažem se da su ulošci precijenjeni.
    Megi ovo ljeto ima Froddo sandalice, a Linda geoxice- i jedne i druge su bez uložaka.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi nedavno kupili ciciban sandalice,i naprijed i otraga zatvorene,ali s jako puno prorezica,mislim da mu nije vruće u njima,a navodno je bolje da su zatvorene,pogotovo otraga.Imaju ulozak, ja sam cula da je to ok,nemam pojma.... :? No, on ionako većinom hoda bos, i kuzim da mu je tak puno lakse

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

H nosi Naturino, sad je dobila sandalice Geox- nemaju ulozak. Meni su Ciciban grozne upravo radi tih ogromnih ulozaka. Jedino nasi proizvodjaci stavljaju te buhtle.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

.. srećom po nas jer je Ciciban zapravo jedino mjesto gdje možemo pronaći dobre cipele za Leu

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ustvari, nastojim gledati da li H dobro hoda u cipelama i da su kvalitetne. Marka nije bitna. Ni meni ne odgovaraju sve cipele iste marke: npr. jedne cipele od Bate su mi super, a drugi, oku naizgled identicni model mi ne odgovara. Jedva cekam da H pocne sama birati.

Sada su njeni kriteriji ovi:

- sarena i zanimljiva unutrasnjost ducana, po mogucnosti baloni i neke zgodne stolice
    - ljubazna teta u ducanu koja joj oblaci cipelicu
    - cipelica sto sarenija i veselija

A ja onda moram pogledati ostale kriterije.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odite u Katka dućan na Prisavlju, tamo imaju cijelu igraonicu.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    H nosi Naturino, sad je dobila sandalice Geox- nemaju ulozak. Meni su Ciciban grozne upravo radi tih ogromnih ulozaka. Jedino nasi proizvodjaci stavljaju te buhtle.
    Ciciban nisu naše, nego slovenske

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj magnolija27 prvotno napisa
    Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ciciban nisu naše, nego slovenske
    Nisam imala pojma...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi danas kupili sandalice Noel.
    Jako su lijepe, boja fuksije
    I dok su isti model, samo narandžaste snižene 25%, fuksija je puna cijena.
    Nadam se da ću biti zadovolja kvalitetom, a ne samo bojom jer skoro 400 kuma nije malo.
    Zna li tko u kojem su cjenovnom razredu vani, su isto tako skupe?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •