-
Jeste li vec vidjeli nesto slicno? Puzosjed by Anna....
Anna niti ne razmislja o hodanju (13.5 mjeseci). Savrseno se krece svojom tehnikom puzosjeda 8)
http://www.youtube.com/watch?v=coz_3NBNmZE
a mi se pitamo trebamo li brinut ili ne....
Kada nosi dvije igracke, svaku u svojoj ruci, puze na laktovima!!!!
What say you?
-
-
Pa ona ni nema potrebu za hodanjem kad je i ovako savrseno mobilna! Ne brini !
-
Ma u stvari ne brinem.... nego eto tako, interesira me ima li nas vise koji puzosjedimo.
-
kao da gledam mog Kristijana
ja sam uvijek govorila da se "podguzuje" a ne da puze
prohodao je sa 13,5 mjeseci
-
I moja se Cvita ovako kretala. Bila je vrlo brza i spretna s tim.
Prohodala je dosta kasno (negdje s 15 mjeseci).
I cini mi se da djeca koja ovako puzu u pravilu prohodaju kasno.
-
Primjetila sam tendenciju ovakvog puzanja i kod Liama. Čini mi se da tako zna zapuzati kad on "procjeni" da treba samo par "puzova" do nečega pa da bude odmah spreman za sjedenje.
Meni je to slatko "spreman na sve" puzanje.
-
I Lovro je ovako puzao, u biti on se vukao po guzi, a ne po koljenu. Komedija ziva! Al vrlo brzo je prohodao. Iz mog iskustva to nema veze sa hodanjem. I kad je prohodao, bio je jako cvrst, stabilan.
-
-
Jakov je puzao slično, obje ruke su bile na podu i vuka je jednu nogu za sobom , a sa drugom se odgurivao. Normalno je prohodao( par dana prije 1. rođendana) i tek kada je prohodao je počeo normalno puzati. Nama je ova prva faza puzanja baš bila simpatična.
-
-
Puzoguz
Naš je mali puzao na guzi uz pokretanje desnom rukom i nogom, bilo je strašno brzo i smiješno. I godinu dana poslije mu je koža gruba na nozi od toga. Prohodao je u zadnjoj sedmici devetog mjeseca i više se nije vratio na to...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma