Drage moje,
kao prvo cestitka svim novim trudnicama i ~~~~~~~~~~~~ za sve one kojima su vibrice potrebne...
Imam jedno pitanje koje ste vjerovatno cule hiljadu puta,ali ja vas molim da mi odgovorite pogotovo vi koje imate iskustva.
Naime,ja nikada ne radim testove za trudnocu,jer mi je vjestica tacna u minut,pa nikada i ne stignem da kupim test.
Ovaj mjesec sam bila na folikumetriji i ovulacija mi je bila nesto ranije nego obicno(obicno je 15/16 dan,a 1dc 30.)Ovaj mjesec je bila 13 dc sto prema mom ginekologu znaci da treba da dobijem 27 dc.To je bilo juce i nista od vjestice.Danas je 28 dc i dalje nista.
Nije mi djavo dao mira i maloprije sam isla kupiti jedan test (babyrapid) u kom pise da je pozeljno,ali ne i nuzno koristiti prvi jutarnji urin.Ja sam se jedva popiskila,jer sam piskila i prije toga(vrucine su,pa pijem puno tecnosti) i nakon 5 minuta vidim ogroman minus,tj. samo jednu crtu.
Moje pitanje je: Da li ipak ima nade??Da li smeta sto je popodne,a ne jutro,da li je urin mozda razrijedjen zbog cestog odlaska u wc ili nema nade?????
Od simptoma imam samo bolne grudi koje uvijek bole u pms-u (ovaj put malo manje jer pijem bromokriptin zbog malo povisenog prolaktina),blagi pritisak u stomaku,ali ne nesto posebno i to je to,jedem ko luda,ali i to je ko u pms-u...
Molim vas odgovorite mi da li ste imale sluicna iskustva