Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Lazanje sa sirom

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Lazanje sa sirom

Cure pozdrav svima!!!
    Zanima me ima li netko recept za lazanje samo sa sirom, meni bas nije dobro mljeveno meso. Mozda ima neka tajna, ne lezi meni bas kuhinja

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E šlepam se

Ja bi sa sirom i špinatom

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja kad radim lazanje napravim pola posude s mesom za mog MM, a drugu polovicu uglavnom samo s paradajzom (odn. to je umak bolognese ali bez mesa) i stavim u svaki red naribanog sira (fina mi je gauda). Sve zalijem vrhnjem za kuhanje i zapečem i zagrilam.
    Mislim da lasagne sa sirom moraju imati i još neki umak jer mi ne bi valjale samo od sira. Bile bi mi premonotone.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stavi svježeg kravljeg sira na svaki sloj tijesta, pa malo naribaj nekog masnijeg sira. Svaki sloj podlij bešamelom i paradajzom.

Ne možeš fulati.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo prijedlog...ja sve volim sa puuno sira ..pa ovako radim...
    MM-u sa mlj. mesinom, a sebi ili sa ostacima (od ju?er) pe?ene piletine ili samo sa gljivama i sirom!
    Piletinu pe?enu na siiitne kockice i napravim umak od toga...luka malo prodinstam,paradajz, origano i chilija - tko voli pikantno...to je brzo gotovo!
    Sir - mozzarela obavezno jer se ona rasteže a nema neki jaki okus (narežeš na kockice) i neki tipa podravca koji je mastan! Gljive ili iz konzerve ili doma?e šampinjone (prodinstane kratko).
    Uz bešamel stavim i gotovi umak od šampinjona..on da posebnu notu jer je bešamel sam po sebi bez nekog okusa
    Red tijesta, pa mozzarela i gljive, bešamel i žlica umaka od šamp....(i piletina ako je imaš i voliš)...tako redom do kraja! Gore Malo umaka i parmezana i mozzarelu!
    Sorry na dužini...ali morala sam...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

joj cure hvala vam, probam pa javim

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lasagne s tikvicama i ricottom by ja

1. Skuhati salsu od pamidora.
    2. Skuhati beschamel.
    3. Frigati kolutiće tikvica (debljine cca. 1 cm) u dubokom ulju.

Slagati red lazanji (Barilla), natopiti ih salsom, na to poredati tikvice, zaliti beschamelom i po tome izmrviti ricotte. Opet slagati lasagne i "materijal" sve dok ga ima.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja umjesto mljevenog(isto ga nevolim u lazanju)stavljam sir i tost šunku,narezanu na rezance.bude isto jako fino i puno laganije,nego kad je s mesom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •