Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Lazanje sa sirom

  1. #1

    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Postovi
    263

    Početno Lazanje sa sirom

    Cure pozdrav svima!!!
    Zanima me ima li netko recept za lazanje samo sa sirom, meni bas nije dobro mljeveno meso. Mozda ima neka tajna, ne lezi meni bas kuhinja

  2. #2
    skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Bregi,Matulji
    Postovi
    505

    Početno

    E šlepam se

    Ja bi sa sirom i špinatom

  3. #3
    Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Postovi
    1,238

    Početno

    Ja kad radim lazanje napravim pola posude s mesom za mog MM, a drugu polovicu uglavnom samo s paradajzom (odn. to je umak bolognese ali bez mesa) i stavim u svaki red naribanog sira (fina mi je gauda). Sve zalijem vrhnjem za kuhanje i zapečem i zagrilam.
    Mislim da lasagne sa sirom moraju imati i još neki umak jer mi ne bi valjale samo od sira. Bile bi mi premonotone.

  4. #4

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Stavi svježeg kravljeg sira na svaki sloj tijesta, pa malo naribaj nekog masnijeg sira. Svaki sloj podlij bešamelom i paradajzom.

    Ne možeš fulati.

  5. #5
    zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Vallis Aurea
    Postovi
    1,510

    Početno

    Evo prijedlog...ja sve volim sa puuno sira ..pa ovako radim...
    MM-u sa mlj. mesinom, a sebi ili sa ostacima (od ju?er) pe?ene piletine ili samo sa gljivama i sirom!
    Piletinu pe?enu na siiitne kockice i napravim umak od toga...luka malo prodinstam,paradajz, origano i chilija - tko voli pikantno...to je brzo gotovo!
    Sir - mozzarela obavezno jer se ona rasteže a nema neki jaki okus (narežeš na kockice) i neki tipa podravca koji je mastan! Gljive ili iz konzerve ili doma?e šampinjone (prodinstane kratko).
    Uz bešamel stavim i gotovi umak od šampinjona..on da posebnu notu jer je bešamel sam po sebi bez nekog okusa
    Red tijesta, pa mozzarela i gljive, bešamel i žlica umaka od šamp....(i piletina ako je imaš i voliš)...tako redom do kraja! Gore Malo umaka i parmezana i mozzarelu!
    Sorry na dužini...ali morala sam...

  6. #6

    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Postovi
    263

    Početno

    joj cure hvala vam, probam pa javim

  7. #7

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    mjesto pod suncem
    Postovi
    2,786

    Početno

    Lasagne s tikvicama i ricottom by ja

    1. Skuhati salsu od pamidora.
    2. Skuhati beschamel.
    3. Frigati kolutiće tikvica (debljine cca. 1 cm) u dubokom ulju.

    Slagati red lazanji (Barilla), natopiti ih salsom, na to poredati tikvice, zaliti beschamelom i po tome izmrviti ricotte. Opet slagati lasagne i "materijal" sve dok ga ima.

  8. #8
    rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    U svom :)
    Postovi
    1,103

    Početno

    ja umjesto mljevenog(isto ga nevolim u lazanju)stavljam sir i tost šunku,narezanu na rezance.bude isto jako fino i puno laganije,nego kad je s mesom.

  9. #9

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    149

    Početno


Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •