Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pierre cardin, cam, neonato

Datum pristupanja
    May 2007

Početno pierre cardin, cam, neonato

Trebam nabaviti autosjedalicu od 9- 18 kg.
    Zanima me ima li tko iskustva sa ovim sjedalicama. Jesu li dobre i sigurne za dijete?
    Gledala sam i druge marke, ali od svih ove su mi financijski najprihvatljivije.
    I još jedno pitanje: što mislite o kupovini polovnih sjedalica?
    I zadnje: imam renault-twingo i u njega ne ide baš svaka sjedalica. Dakle, twingaši, molim pomoč.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesu li dobre i sigurne je pitanje na koje ovdje mi nemamo odgovor.
    za to pogledaj testove koji su radjeni na tim sjedalicama.

dalje, problemi su kod nekih as gore nabrojanih s montiranjem u vozilo jer kopca za zakocivanje bas i ne funkcionira.

kad jos spomenes twingo, onda je moja preporuka NIKAKO ne kupiti as koju niste isprobali ucvrstiti u vozilu, jer kod twinga je vez (ono u sto se usteka pojas) na sredini pa to jos dodatno moze stvoriti probleme.

kod polovnih sjedalica je dobro znati vlasnika, tj. imati povjerenja da nije bila u sudaru, sve ostalo se moze pregledati (tipa - da su svi djelovi originalni...). [/b]

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Neću ti baš puno pomoći, ali kao bivša twingašica mogu ti reći da MC Priori XP odlično leži u autu (s ostalim nabrojanim stolicama nemam iskustva).

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

samo kao info: Cam i Neonato (BTW, proizvodjac je isti, samo je drugi dizajn) nemaju kopcu za ucvrstiti sjedalicu, a podesavanje pojasa sjedalice (ako moras promijeniti utore ili odvrnuti usukani pojas) je malo nezgodno

s Pierre Cardin nemam iskustva

svakako, za sto god se odlucis, isprobaj prije kupnje

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Natasa, ma na nekima postoji ona crvena kopca, koja najcesce ne funkcionira kak bi trebala. :/

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Neću ti baš puno pomoći, ali kao bivša twingašica mogu ti reći da MC Priori XP odlično leži u autu (s ostalim nabrojanim stolicama nemam iskustva).
    potpisujem od riječi do riječi
    još dobro paše i Safety Baby (nisam je nigdje po splitu vidjela uopće mi smo ju koristili 2g s prvim djetetom)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •