-
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
za
-
Moje dijete ima rupicu na srcu, ali ko da i nema. Za sad nam ne pričinjava nikakve probleme, nadam se da će tako i ostati!
-
Danijela, u potpunosti mi je promaklo da si trudna! Iskreno se nadam da ce, na kraju, sve biti ok. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
draga danijela,
dugo sam razmišljala da li da uopće pišem nešto o ovoj temi! ne tako davno prošla sam najveću kalvariju u životu, i mogu reći da samo uz pomoć divnih ljudi sa sv. duha ja vjerujem da će moja iduća trudnoća biti u redu! ne želim ti pisati detalje jer te ne želim rastužiti. meni su u 32.tjednu trudnoće otkrili da nešto nije u redu s bebom, a trudnoća mi je bila čisto savršenstvo ( do tada)! ležala sam 3 tjedna na sv.duhu i dr.Hafner me svaki dan pregledavao i trazio uzroke silnoj vodi koja se nakupila u bebici! u 35.tj. rodila sam carskim rezom - dijete je umrlo nakon 9 sati (najduljih devet sati u mom životu! ) nažalost bebi nije bilo spasa oštećenje srca koje je dijete imalo bilo je nespojivo sa životom! zašto mi se to dogodilo, i kada se dogodilo nikad neću znati ( ne pijem, ne pušim, ne uzimam nikakve lijekove), samo znam da nisam upoznala tog doktora, koji me stvarno pripremio na to što je bilo vrlo vjerojatno da ce se dogoditi, ja sad ne bi mogla funkcionirati i živjeti normalno! htjela sam ti reći da si u sigurnim rukama i da ako ti netko može pomoći onda je to dr H. drži se i sigurna sam da ces se za 20 tjedana javiti sa sretnom vijesti da si postala mama jednoj predivnoj djevojčici!
-
i mi vibramo za malo, hrabro srce...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Moje je kumče imalo isti problem, ali to nisu skužili u trudnoći nego tek nakon rođenja. Bila je 2 mjeseca u bolnici, operirano joj je suženje arterije, a rupica na klijetki je sama zarasla. Evo je danas - živa, zdrava, vesela, aktivna...Sigurna sam da će sve biti ok!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malo
.
-
~~~~~~~~~~~~~~~
-
Danas sam u Vecernjem listu (prilog Istra, Primorje, Lika, stranica 2)
citala da su Taljanski kirurzi operirali djecu u doba 0 - 3 god sa srcanim bolestima u KBC Rijeka. Dr. Bruno Murzi je voditelj ekipe i iz instituta di Fisiologia Clinica del CNR Stabilitmento di Massa - Ospedala G. Pasquinuccija je. Dali bi mozda vrijedilo pokusat njima poslati dokumentaciju za drugo misljenje?!
Ukoliko zelite pokusati s drugim misljenjem, evo i linka djecje klinike u Linzu: http://www.kinderherzzentrum.at/ (predstojnik odjela je Gerald Tulzer).
-
Nadam se da će ipak sve biti u redu
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude u redu!!!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu Magdalenu i srčeko,da sve bude u redu..
Držite se obje.
-
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
Za malu Magdalenu.
-
-
-
Za malu Magdalenu ~~~~~~~~~~~~
-
da sve bude u redu ~~~~~~~~~
Cure držite se!
-
-
-
-
Velika pusa mami i malenoj princezi Magdaleni
.
-
Ja samo šaljem vibrice~~~~~~~~~~~~~~~
-
Vibrica nikada dovoljno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~za malo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
-
-
nadam se da će se sve dobro završiti
vibrice za cijelu obitelj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
puno srece
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
-
-
Draga Danijela!
Poslala sam ti privatnu poruku, jer bih ovdje zauzela puno mjesta opisivajući svoju sitauciju.
U nekim stvarima priča se poklapa, a u nekim je sasvim drugačija. No strahovi, uznemirenosti i očekivanja su kod većine isti
veliki pozdrav!
-
-
Drzim fige i saljem puno pusa i mami i bebi!
-
Za Magdalenu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za bebicu i mamu
-
-
Samo hrabro! Bebica će se boriti sa sebe.
~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~ za malo
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malo magdalenino srčeko
danijela
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~