Bravooooo i sigurna sam da će sve završiti kako treba, naravno u najboljem redu.![]()
Bravooooo i sigurna sam da će sve završiti kako treba, naravno u najboljem redu.![]()
danijela, poslala sam ti privanu poruku(ne znam jesi ju primila)! šaljem puuuuuno![]()
![]()
![]()
![]()
za malu bubicu!
mala je pravi borac! pusa curama![]()
super! :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ma super vijesti, pravi je borac mala Megica![]()
:D :D ,super vijesti i dalje velike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Magdalenu i![]()
Evo još malo da sve bude još i bolje na idućem pregledu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Draga Danijela, tek sam sad vidjela topic.
Nadam se (ma znam!) da će sve na kraju biti ok.
~~~~~~~~~~~~~~~za skoro imenjakinju![]()
Drage moje, evo konačno da napišem nastavak naše priče:
Daklem,
dr Malčić je sve popravio!!!! :D :D![]()
. Nije još sve gotovo, ali veli on da se ne moramo više vidjeti osim ako dr Hafner ne vidi da se stvari opet pogoršavaju, i nek dođem kad se Megica rodi da je onda on prekontrolira! Nakon 2 tjedna uzimanja 2x200 mg Amniodarona smanjio mi je bio dozu na 2x100mg jer je srčeko radilo na pregledu bez greške!!! I dao mi je 2x20 mg Lasexa - to je diuretik koji je trebao ubzati izlučivanje bebine tekućine iz trbuščića (a izlučilo je i 3 kile moje!) Hafner baš nije bio sretan radi diuretika, ali to sam uzimala samo 2 tjedna i od prošlog četvrtka mi je doza 2x50mg Amniodarona, a toliko se daje i djeci. Tekućine u trbušćiću ima jaaaako malo i srčeko radi bez greške!
Malčić je čak pjevušio kad me je pregledavao i bio je stvarno sretan. Rekao mi je da je bio užasno frustriran kad je prvi puta vidio Megicino srčeko, da tako kaotičan i nepravilan rad srčeka još nikad nije vidio, ali da medicina i Bog čine ponekad čuda! Hvala Bogu na tome.
Hvala i vama na prodršci koja mi je stvarno jako puno značila. Nadam se da će slijedeći post biti za 2 mjeseca kad se javimo nas dvije da smo se rodile i da smo zdrave!
veeeeeeeeeeeeeeeeeeelikasvima
Draga Danijela!
jako mi je drago da je sve super!
jako me dirnula tvoja priča, i vjerujem da ćeš ovim puno cura ohrabriti....
želim tebi i tvojoj maloj sve naj naj u budućnosti!
![]()
![]()
:D![]()
:DSandrij2 prvotno napisa
:D
Bravo Magdalena i mama :D :D :D :D
Tako mi je drago![]()
:D :Dpipi1 prvotno napisa
![]()
:D :D![]()
:D :D :D
hrabroj Megi i mami.....
:D Super Danijela, sad samo lagano, uzivaj u ostatku trudnoce!
Drago mi je da se sve poslozilo!
:D :D![]()
![]()
![]()
Uživaj u trudnoći!![]()
![]()
![]()
![]()
bravo za malenoi malog
![]()
Draga Danijela,
Presretna sam što je sada sve u redu. Divim ti se na hrabrosti. Ja sam agoniju sličnu tvojoj oko činjenice da s bebinim srcem nešto nije u redu proživljavala jedno sat vremena i još se oporavljam od šoka i nisam svoja. Znam kroz što si prolazila. Srećom za nas, doktor Malčić pronašao je samo manju srčanu grešku.
Zaista, divan čovjek. Želio nas je vidjeti drugi dan ujutro, no kad je čuo da dolazimo iz Pule i da imamo bolesno dijete doma, sačekao nas je, i gledao malo srce pola sata. Neizmjerno mu hvala.
Moja Nikoleta ima još i zastoj u rastu i granično proširenu moždanu komoru koju se mora pratiti. Molim se za nju, kao i za tvoju Magdalenu, da budu borci i da sve završi dobro, a nama dvijema mnogo lavovske hrabrosti da izdržimo sve što predstoji. Drži mi se.
draga danijela, drago mi je da je sada sve u redu.
otkad sam još prije mjesec i pol pročitala tvoju priču znala sam se uhvatiti kako razmišljam je li sve u redu s tvojom bebicom.
uživaj u ostatku trudnoće.
za magdalenino
![]()
Super :D
:D