Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Gdje kupiti jastuke u Vž?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Gdje kupiti jastuke u Vž?

Htjela bi kupiti jastuke za klince pa bi mi trebale pomalo nestandardne dimenzije 80x40. Trebali bi biti antialergijski i ne previše napunjeni tak da ne budu previsoki i pretvrdi.

Sad imaju neke male jastuke 50x40 i hoće velike jastuke.

Gdje bi se to moglo kupiti? Ja nemam pojma otkud da krenem. Ili se možda negdje može naručiti?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Dole u bivsoj Vami, sadasnji Konzum u podrumu imaju brdo jastuka, posteljine, moglo bi se tamo naci.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kad smo ve? kod kupnje jastuka, mene zanima gdje bih nabavila jastuke punjene perjem u Zagrebu? Teško ih se više na?e, vjerojatno ih ljudi ne kupuju toliko zbog alergija na perje. Ja sam kupila u Intertekstil Stani?u, ali su po?eli smrdjeti nakon mjesec dana. Bacila sam ih! Jednom davno sam kupila slovenske u Svilanitu i dugo smo ih imali.
    Jeli možda tko nedavno kupovao jastuke punjene perjem? A da su ok?

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imaš onu trgovinu takvim tekstilnim stvarima na raskršću ispod tržnice, mislim da se zove Moj Dom ili tako nekako -ono raskršće gdje su cvjećare na dvije strane, a jedna ulica vodi do vijećnice, je to Kukuljevićeva? Nikad ne znam te ulice po gradu. A imaš i u toj ulici jedan takav dućan, tamo sam kupila dobrih stolnjaka, drže kvalitetnu robu inače obje trgovine, nije baš da sam gledala jastuke i nedavno bila, ali možeš pogledati ako si u gradu.

Znam da je bilo jastuka i u Meblu, ali mislim da više ukrasnih, isto dugo nisam bila. I osim Vame, ne pada mi sad nešto pametnije na pamet. E da, ima neka trgovina u Radićevoj (Mala Mia ili tako nešto, neka žuta kuća/zgrada), nikad bila, ali sam čula da imaju textil, posteljinu i sve u tom stilu...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Braće Radića 45 - MIJA.

jastuka kakvih hoćeš, oni klasične veličine 60x80, antialergijski, s PES kuglicama koštaju oko 40 kn. a za ostale dimenzije lako dogovoriš jer je vlastita proizvodnja, a tete šivalice u dućanu ti mogu skroijiti dimenziju kakvu hoćeš! s punilom po izboru.

s tim da usput možeš doći k nama na kavu jer živimo iznad dućana!

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nikad ne idem u taj dućan Mija pa me zanima kaj tamo ima u ponudi???

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pa ima svega...

iza u zgradi je dućan s laminatima i ostalim podovima, napred dućan s stvarima za kuću - posteljine, popluni, deke, ručnici, jastuci, metraža, pamučni veš. imaju i tete šivačice ako vam treba nešto po mjeri. pogledaj.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Slavica prvotno napisa
    Dole u bivsoj Vami, sadasnji Konzum u podrumu imaju brdo jastuka, posteljine, moglo bi se tamo naci.
    Otišla sam tamo i naravno da nisu imali moje neobične dimenzije, ali su obećali da će nam naručiti i tak sad čekamo da stigne.

Kraljice hvala na pozivu, ali ja nikuda ne idem bez pratnje, a pratnja je šmrkljiva tak da nemremo. Inače u subotu sam si kupila majicu s krunom na prednjici i odmah se sjetila tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •