Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: ranice i bolovi u bradavicama

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno ranice i bolovi u bradavicama

Pozdrav drage mame..
    Beba ima 2mj i muku mucim kad cu docekat bezbolna dojenja. Ne znam jesam li pocela pravilno dojit pa bolovi nisu toliko jaki kao nekad,ali kad tek beba uhvati bradavicu uglavnom boli. Ponekad imam osjecaj da mi je kamen u ustima pa kako dojenje ide smanji se,ali osjecam bol. Zatim osjetim kad beba jezikom prolazi preko rane. Je li to ok ili nije dobro zahvatila?
    Koristim Purelan kremu-je li dovoljno ili neka od vas ima neko drugo rijesenje da probam(samo da ova bol prestane

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Istu stvar sam prosla. Ne znam koliko je bradavica ostecena. Moja desna je krvarila cim bi ona krenula jesti. Sve sam zvijezde vidjela. Ja sam pustila tri dana da ne dojim nego sam izdajala desnu sisu i cetvrti dan je bol bila puno manja. I onda je trebalo jos tjedan, dva da postane bas bezbolno. Jednostavno bradavica mora ocvrsnuti. To sam ja shvatila i tu nema prevelike pomoci. Uvijek sam je u istom polozaju stavljala na prsa jer mi drugi nisu odgovarali niti je bilo poboljsanja. Mazala sam multi mam lanolinom, stavljala multimam komprese, ali najvise mi je pomogla Bepanthen mast da to zacijeli. Mora se isprati prije svakog podoja pa je tlaka, ali eto. Ove multimam skupe stvari mi nisu pomogle.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

I ja sam se borila s krvavim podojima i ranama i boli.. ko sto sanja s kaze kad bi mi se rane stvorile i bol bila nepodnosljiva izdajala bi tu dojku, pa onda opet par dana je sisala, pa opet rane, onda opet izdajanje... i muka, tlaka i tak u krug dok jednostavno nije prestalo. Ja sam se mazala babylove kremom. Ne znam jesu bradavice ocvrsnule ili je ona malo narasla pa je konacno vise otvarala usta kad hvata ili su se meni prestale toliko puno sike punit mlijekom pa je mogla lijepo uhvatit...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •