Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Cipelice-kako ih očistiti?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Cipelice-kako ih očistiti?

Molim pomoć...Prije 3 dana smo kupili nove Ciciban cipelice. Dok sam danas malenoj mijenjala pelenu, ona je cipelicu naslonila na tubicu masti za guzu. Ne trebam ni spominjati što je poslijedica. Grozno izgleda...

Kako očistiti te masne mrlje...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

četkicom i tekućim sapunom?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Deterdžentom za posuđe??

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Masnocu s odjece (pa pretpostavljam da bi i s obuce ako je platnena) jako dobro izvlaci djecji puder. Na mrlju se nanese puder i ostavi barem 24 sata da stoji. Nakon toga se iscetka cetkom za odjecu i prema potrebi opere.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vanchy prvotno napisa
    Masnocu s odjece (pa pretpostavljam da bi i s obuce ako je platnena) jako dobro izvlaci djecji puder. Na mrlju se nanese puder i ostavi barem 24 sata da stoji. Nakon toga se iscetka cetkom za odjecu i prema potrebi opere.
    Hvala ti na odgovoru! :D I ja imam problem s mrljom od suncokretovog ulja na novoj novcatoj majici. Probat ću.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vanchy prvotno napisa
    Vanchy, stvarno pomaže. Ostavila sam baby puder preko noć na mrlji i sutradan oprala i nema više. Hvala!!! Spasila si mi novu majicu! :D :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nema na cemu. Drago mi je da si uspjela! :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja sma čula za baby puder. Ali, kad sam vidjela što se dogodilo, instinktivno sam skočila po krpu namočenu vodom. Jedino što sam postigla je to da sam ogulila "dlačice" na cipelama... A fleka je ostala...

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja za odjeću sa masnim flekama koristim ili bravissimo (proizvođač Labud) ili Dm-ovu tekućunu za skidanje fleka našpricam i operem, Sve ode

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •