Kakva su iskustva vas koji ste vadili mandule u odrasloj dobi?
Kakva su iskustva vas koji ste vadili mandule u odrasloj dobi?
Osobno sam ih vadila kao dijete, ali znam dosta ljudi koji su kao odrasli vadili mandule - sve je prošlo bez problema![]()
Nisam ja, ali jest naša tehničarka prije par godina; ona je imala tada 23 godine. Bila je 14 dana na bolovanju, a kada se vratila na posao bila je sasvim OK, jedino je još neko vrijeme pazila da ne guta velike zalogaje i napr. tražila je krumpir-pire namjesto pomfrita. Čini mi se da joj je oporavak bio ipak nešto sporiji nego kod djece.
Ja sam ih izvadila sa 27 god (morala sam ih vaditi prije trudnoće, radile su mi probleme sa zglobovima). Operacija u općoj anesteziji, prekosutra sam išla doma. Bila sam na bolovanju 3 tjedna, nije bolilo jako, ali je bolilo nekako tupo i dosta dugo. Kruh nisam jela dosta dugo nakon operacije.
joj, ja sam ih vadila sa 22 godine i to pod lokalnom anestezijom. koma, nisam mogla gutati danima a u bolnici sam bila 6 dana. ali je zato moj prijatelj išao drugi dan doma i pušio je 2 sata nakon operacije. sretno
vadila s 20-22 (i sad mi je zao, svaka viroza ode na pluca), opca anestezija, sve ok. pazis se tjedan dana, dalje sve normalno.
ja vadila s nepunih 17 ( bilo je to davno) u zimi, pod lokalnom, a moja sister slijedeće ljeto s 22 u općoj. Ona dobila hrpu sladoleda, a ja samo koju šnenoklu. Inače sječam se bila neka cura s menom 25 godina, i rekli joj ak joj se ne bu zatvarala rana da je buju ponovno šišali, a ja pila prek noći crveni sok i sav je pokapal po onoj guski, ujutro sam mislila da i ja idem na šivanje, kao da je to krv.
samo![]()
Posljednje uređivanje od maxi : 25.03.2011. at 10:47