Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: inseminacija

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno inseminacija

Pozdrav svim curama,

Nova sam na forumu, iako sam dosta čitala postove i pretraživala teme.
    Mama sam četverogodišnjaka na kojeg sam čekala 1,5 g (i dobila ga prirodnim putem kada sam digla ruke i rekla sada mi je sasvim svejedno - ako mi je suđeno da budem mama, bit ću!). Mislili smo da drugo djete dolazi bez problema, no evo nas opet na istom problemu. Skoro 1,5 g (opet) pokušavamo prirodnim putem, uz pomoć nekih lijekova i hormonskih injekcija. Dr. Podobnik predlaže inseminaciju, no zadnjih pola godine mi smo je odgađali nadajući se ipak u čudo. Suprug ima 30% zdravih spermija i nisu baš sjajne morfologije.

Molim vas za iskustva vezana uz inseminaciju, a osobito ako ih imate kod dr. Podobnika (on mi je vodio i prvu trudnoću). Mislim da ću danas ili sutra još jednom otkriti da ni ovaj mjesec nisam ostala trudna, pa se spremam na postupak za nekoliko dana.

Kakav je upjeh inseminacije? Koga preporučate za postupak?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam radila inseminaciju dva puta, nažalost neupsješno. Ali, nisam mjerilo, jer ima mnogo cura koje su tim putem ostale trudne i postale mame. Iskreno ti želim da ovaj mjesec otkriješ da si T opet iz prirodnog pokušaja i šaljem ti .
    Inseminacija nije ništa agresivno niti invazivno, nije neprijatno ni bolno, tako da se možeš prepustiti svom dr (ukoliko je reproduktivac) ili nekom drugom MPO ljekaru.
    Sretno!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Za Podobnika sam čula da je OK! Koliko sam upućena manje su šanse trudnoće kod inseminacije nego kod IVF-a, ja sam sada trebala na inseminaciju pa se moj dr. ipak odlučio za IVF, ali ako ti tako kaže Podobnik, možda da pokušaš.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja dr kaže da su šanse za uspjeh kod inseminacije prvi put 10%, a treći put 70%, dok su kod IVF-a 20-30%

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~ da uspije i prije inseminacije, sretno

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Slažem se ZO!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije iz prve

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    ~~~~~~~~~~~~~ da uspije i prije inseminacije, sretno
    Zaboravih sama napisati, pa bar da potpišem

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure, hvala na podršci i dobrim željama. Javljat ću što sve prolazim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •