-
I meni se ponekad dogodi u raznim situacijama da je jezik brži od pameti, to mogu reći sad kad sam se malo ohladila, ali ipak mislim da je nastavnik trebao biti oprezniji.
Sa svojom kćeri sam ovih dana na pojačanom oprezu, diskretno je kontroliram da li jede, malo češće joj ponavljam da je lijepa i da je jako volim. Čini mi se da je sve u redu, ako uzmem u obzir da je svima smanjen tek u ovim vrućinama.
I ja sam u mladosti imala anoreksiju. Nisam imala menstruaciju godinu i pol. Mene su dobronamjernici uvijek upozoravali da sa 16 godina, iako nisam predebela, izgledam kao žena, a što će biti kasnije. A kasnije je bilo to da sam tri mjeseca nakon poroda blizanaca bila kao i sa 16 godina. I tako 14 godina sve do ove trudnoće...a budem i ovih desetak kila sredila...samo ovog puta polako, ima vremena.
Samo kad opet negdje čujem da su Kate Moss i Naomi krive za anoreksiju neću se složiti s time.
Majke kćeri, pazite! Katastrofalna je spoznaja da ti dijete ide u propast, a zdravu si je rodila. Pitaš se gdje si pogriješio (a ne mora biti da jesi), hvata te panika (koja ne pomaže). Bogu dragom hvala ja sam sa svojom uspjela sama bez bolnice i doktora...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma