Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Sling - molim pomoć

nive avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Sling - molim pomoć

Bok cure,

prije par dana došao mi je naručeni sling i sad ga pokušavam staviti u pogon. Dobila sam upute, gledala i na Internetu, ali ili je moj bebač jedan od rijetkih koji ne vole sling, ili ga ja ne znam pravilno unutra staviti. Bit će da je ovo drugo.

Uglavnom, pokušala sam ga staviti u uspravan položaj, ali mi se čini da su mu guza i nogice nekako previše stisnute i bojim se da ću mu zaustaviti cirkulaciju u nogicama. Čini mi se da mu se sling urezuje u nogice. Ne kužim da li on mora baš biti uspravan (npr. kad ga tako držim na rukama onda ga mogu primiti tako da uopće ne sjedi na guzi) ili mora sjediti u slingu? :?

Onda sam ga probala nekako posjesti unutra, da su mu i nogice unutra, ali onda mi se čini da je previše zgrčen, koljena mu dođu skoro do brade kolko je zgrčen. Neke dvije minute je bio u tom položaju, čak se i smijao, a onda je počeo protestirati.

Niš ne kužim. Kako da ga pravilno unutra smjestim?
    Inače, bebač je sad tri mjeseca star, ima nekih 6,5 kg, glavicu dosta dobro drži. Koji su položaji uopće za njega prikladni? :?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam imala problema u pocetku sa slingom. Cak i sad mi se desi da mi treba malo vise vremena da ga dobro smestim. Nosim ga iskljucivo u tom uspravnom polozaju jer mi je tako bilo najlakse da ga namestim bas u to vreme kad je imao oko 3 meseca. Beban treba da ti sedi, a da su mu kolena rasirena, tako da izgleda kao da te je zajasio. Dok ga nisam ovako stavila(rasirila kolena) non stop sam imala problema. Tako mu nogice vise sa strane i ti ih ne udaras dok hodas. Cela guza i butine su obavijene materijalom, sve do ispod kolena, moze cak malo i na potkolenice. Treba da sedi, ne da je uspravan. Ako ti se cini da ga materijal mnogo steze na nogicama popusti sling, donju stranu. Mislim da kad ovako pokusas da ce biti OK. Nama je dobro i beban bas voli da se nosi. Doduse, sada vec hoce da gleda i napred tako da treba da pronadjem neki drugi nacin za nosenje, ali i ovako moze. Treba ti malo vezbe i savladaces tako da cete oboje uzivati

nive avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Aha, znači nije uspravan nego sjedi? I treba mu nogice skroz raširiti?

Hvala ti, probat ću tako pa javim kako ide.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako ti može pomoći Mayawrap DVD pošalji mi broj telefona na pp pa ti spalim.

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jel su to ovi filmići?

mayawrap video

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam po njima naučila vezati sling.

I uz pomoć iskusnih sa foruma, naravno.

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo da se kopiram s drugog topica, jos malo video uputa je ovdje:
    http://zolowear.com/Wearing.aspx

ja sam uz njih naucila

nive avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvala na linkovima! Nisam baš isprobavala ovih dana jer je bilo jako vruće pa ga nisam htjela dodatno živcirati, ali probala sam danas i kad je bio u uspravnom položaju nekako mi je stalno klizio u stranu, onako se ukosio. Onda sam ga probala u budha položaj i bio je dosta miran, nije se nešto bunio. Gledao je prema van i činio se zadovoljan. Ali meni taj položaj izgleda koma, nogice su mu došle valjda do glave, čini mi se užasno zgrčen i stisnut. Jel to tako treba biti ili sam opet nešto krivo napravila? :?

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ak se ne buni, bit ce da mu je dobro ja se tim ravnam.
    buda je malo zafrknutiji polozaj jer kad ga uspijes dobro 'posjesti' onda mu nozni prsti nisu u nosu, ali nije to bas lako postici... a i taj polozaj nije za na duge pruge, uskoro tebe pocnu boljeti ledja.
    ako hoces da gleda prema van, probaj radije neki hip carry.

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ovi na sredinu ove stranice pa ces vidjeti kak i noge do glave mogu biti zabavan polozaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •