Evo ja (nazalost) imam iskustva...
U petom mjesecu trudnoce sam dobila preponski bruh. Sa velicine oraha se povecao na vece, ali ne bas toliko kao tvoj. Dosta sam se pazila da se ne opterecujem previse....
Bio mi je jako veliki problem stajati na mjestu u pocetku - umirala sam od bolova (kao da mi je netko teg od 20kg zakacio za bruh), kupila sam steznik za bruh - da bi mi se u hospitaliji cudili da kako ja zena imam preponski bruh, i da ja sigurno neznam sta pricam
Uglavnom, dosta sam se brinula oko toga. Moj doc me slao kirurgu na misljenje i procjenu bas vezano za porod, i da li mora biti carski. Kirurg je rekao da nema razloga za carski, da moze prirodno. A da bi se bruh mogao sanirati tek poslije poroda, kad sve dodje na svoje... Brinula sam se kak cu malog nositi, kak ce to sve izgledati poslije zbog bruha, raspitivala se o bolnicama gdje rade najbolje tehnologije sanacije bruha, itd. Uglavnom bila sam na sto muka...
I tako dosao porod... izgon prosao.. tiskala sam stvarno k'o manijak... I sljedeci dan u sobi meni pukne u glavu: "isuse, pa nisam ni popipala bruh!!! Nakon ovog tiskanja mora da je velicine lubenice!!!!". I popipam ja, a mog bruha NEMA!!!! I sve ne vjerujem ocima, i pipam i trazim, ali njega NEMA!!! :shock:
Dosla mi fizioterapeutica u posjetu, i pitam ja nju vezano za bruh jel moguce da se povukao??? Ona mi je rekla da je to moguce, jer vecina stvari koje se pojave zbog trudnoce, i nestanu kad trudnoca prestane.
Eto to ti je moja prica, a tebi zelim da isto ovako pozitivno zavrsi