-
Ima li netko Bauty masažer?
Najprije molim moderatore da premjete ovu temu ukoliko sam pogriješila podforum
Zanima me ima li netko ovaj masažer i kakva su vam iskustva?
Moja ga frendica ima i kaže da ima rezultata ukoliko se koristi vrlo, vrlo redovno (čitaj, svaki dan), no zanimalo bi me više iskustava.
Prodaju ga u Eurobike-u i na tv prodaji Bestseler.
http://www.bestsellertv.com/index.ph...id=13&Itemid=1
-
-
Osoblje foruma
e sad me ovo sjetilo da mi skuplja prasinu vec godinu dana
ako ga koristis redovito (recimo 3x tjedno) fakat ima rezultata - celulit i guza se vidljivo smanje
meni ga mm premjestio na manje dostupno mjesto pa sam ga zaboravila, al sad cu ga opet izvuc
-
Hvala curke!
Kad sam ila na fitness koristila sam tamo tu spravu i fakat mi ej stvarala ugodu, pogotovo nakon vježbanja.
Izvukla sam svoj stari Orbitrek i počela s njim pa bi mu pridružila i ovo čudo.
Imam dosta kilograma viška, no prilično lijepo raspoređenih. Imam sad 4 manje nego prije trudnoće, no odjeća mi na stomaku drugačije stoji, lošije nego prije. Kilogrami su se drugačije rasporedili, taj dio malo omlohavio i nema druge nego vježbati.
Mislila sam da bi mi ta sprava mogla pomoći da uz vježbu djelujem i na te ciljane dijelove tijela.
Sačekat ću još koje mišljenje pa bi se onda možda odlučila da ga kupim.
Imaju ih i u Eurobikeu pa bi možda rađe tamo tržila, jer i ja se ježim od onoga što apricot kaže
-
nemam iskustva, ali meni to djeluje tako agresivno
ja sam puna mladeža, mislim da bi ih nakon te masaže imala duplo manje
-
a70v, ne znam stvarno kako bi bilo obzirom na tvoje madeže, ali ovaj u fitessu koji sam koristila nije bio ni najmanje agresivan.
Inače sam sklona podljevima od sveg i svačeg, npr. kad sam radila EKG na sistematskom, imala sam mjesec dana podljeve krvi od onih štipalica, a od ovoga nikad ništa.
No ima to 6 brzina, pa se namjesti kak ti paše.
-
Osoblje foruma
nije agresivno, bas je ugodno u biti
(osim ako ko jedna moja frendica ne stanes na to bez odjece pa dobijes gadne podljeve na kozi jer te istipa)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma