Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: PAMUČNI BODY

Datum pristupanja
    May 2006

Početno PAMUČNI BODY

..budući da često patim od upale mjehura zanimalo bi me gdje ima za kupiti bodi,po mogućnosti od pamuka..ali tako da su dole tange .....inače nosim potkošulje i čim se sagnem-odmah mi izviri van..-hvala.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pogledaj malo po dućanima gdje se prodaje sportska odjeća. Obično ih imaju.

Mrkvica246

Početno

Liscin body je najbolji, pamucan je ima se za kupit i crni i bijeli u Lisce. Ja koristim onog bez zice tako da ispod nega isto mogu obuci korpic ( grudnjak ). Norvezanke sve idu golih ledja kad ih vidim sledim se.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mrkvica246 prvotno napisa
    Liscin body je najbolji, pamucan je ima se za kupit i crni i bijeli u Lisce. Ja koristim onog bez zice tako da ispod nega isto mogu obuci korpic ( grudnjak ).
    I meni je njihov najbolji. Ali nisam vidjela sa tangom (istina, nisam ni tražila).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Liju i ja potpisujem ja imam lisicu i wolfrod .. lisicine uzimam cipkaste a u wolfrodu (neznam kak se zove taj materijal) ali kao hulahopka od cca 90 dena super su mekani topli obozavam ih i dugooo traju imam 2 wolfroda vec 4 godinu nista im nije kao novi su :D sad sam za bozic opet dobila 2 nova od muza jedan "potkosulja" a jedan docevitka bez rukava ...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

....u,i ja sam u potrazi za bodijima s tangama,ali svuda nalazim samo one "obične"...,bo? :?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako često patiš od upala mjehura, onda svakako trebaš izbjegavati tange u širokom luku, jer one mogu biti izvor infekcije (pogoduju prenošenju bakterija iz crijeva u mokraćni trakt).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i evo link mislim da mozes i preko neta naruciti ..

http://strumpfvitrine.com/en/index.php

ja sam svoje uzimala u castelu u osijeku neznam di ima u Zg. probaj malo pogooglat mozda naletis na nesto ...

ja imam ovo s tangicama su i jedne i druge :

http://www.wolfordboutiquelondon.com...ll/75024_1.jpg

http://www.wolfordboutiquelondon.com...ll/70982_1.jpg

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..auuu,prepreprekrasni su..-cijena je malo fijuuuuuu.... ....-a ima koji link za tu kod nas u Hrvatskoj za kupiti takve bodije?... :?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ..auuu,prepreprekrasni su..-cijena je malo fijuuuuuu.... ....-a ima koji link za tu kod nas u Hrvatskoj za kupiti takve bodije?... :?
    ...podižem malo temu.....-zna li netko ima li gdje na netu ( ali ovdje u HR) kupiti ovakve tanga bodije?...ja gdje god da pitam-Pula/Rijeka-imaju samo one klasične s običnim gaćicama....

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..naišla sam na neke čipkaste ali ja bi obične,najjednostavnije-for everyday use..,jel'

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •