Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Petrova

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Petrova

:D Eto, ja sam rodila prija 2 tjedna u Petrovoj, velikog sina :D , imala sam prilično težak porod 10 sati u rađaoni. Iako je bilo jako teško za osoblje u Petrovoj bolnici imam samo rijeći pohvale, sve sestre i doktori, a posebno babica bili su fenomenalni, uvijek nasmijani i puni dobrih savjeta, tete spremačice uvijek nasmijane. bio mi je to prvi porod i svaki sljedeći će biti u Petrovoj. inaće sam bila pomalo skeptična s obzirom na priće drugih, ali sam se više nego ugodno iznenadila!!!! :D

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

drago mi je

i ja za dva tjedna u Petrovoj

koji doktor?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

e jedina stvar koju ne znam, je kako se zove babica, a prošla sam tri doktora jer sam rađala 10 h, na kraju je bio Blajić.
    Sretno i mislim da je pretjerivanje ovo o vizitama, jednostavno moraš se postaviti da tamo svatkp radi svoj posao i naravno da će raditi da je tebi najbolje jer je i njima onda lakše.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Za Blajića samo pohvale! Vodio mi je trudnoću i mogu samo reći sve najbolje o njemu!
    Inače, oba puta sam rodila u Petrovoj, oba poroda su mi vodili stažisti (ili specijalizanti, što li su već), a na drugom porodu, koji je prošao bez imalo komplikacija, babica Marina i doktor Pavle (to je sve što znam o njima) su bili fenomenalni. Babica je svoj posao odradila više nego profesionalno, a doktor je bio tamo da se nađe pri ruci ako zatreba i nije se uopće petljao u njezin posao. Masirala mi je međicu i prošlo je bez epiziotomije, tako da sam nepuna 3 sata nakon poroda već ustala, na opće čuđenje cimerica.
    Ali zato sestre na odjelu babinjača... Grozota živa! Uzela mi je dijete s cice i rekla da nema veze što se tek prije par min. probudio i počeo jesti... ... i još hrpa drugih primjera!

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

triput sam rodila u Petrovoj, nemam primjedbi, samo pohvale, a najveća babici Marini

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i meni je prvi put babica bila Marina,bila mi je ok,a drugi put Danijela koja mi je bila još bolja od Marine.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

blago vam se cure

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

PRIDRUZJEM SE POHVALAMA ZA PETROVU BOLNICE-rodila na carski I NA ODJELU MI JE BILO PREDIVNO...
    DRUGI PUT OPET U PETROVU I NIGDJE DRUGDJE...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja se pridružujem pohvalama za osoblje Petrove bolnice.Bili su mi odlični na porodu,malo su sestre na odjelu za babinjače jamrale kad sam ih tražila pomoć oko dojenja,ali sve u svemu,vrlo pozitivno iskustvo.I drugi,i treći,i... bit će u Petrovoj...osim ak se ne preselim na drugi kontinent!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja u Petrovu niti mrtva, nikada više. Riječi za "doktore", sestre, babice, sve grozota!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj toffifeee prvotno napisa
    Ja u Petrovu niti mrtva, nikada više. Riječi za "doktore", sestre, babice, sve grozota!!!
    Možda smo se i srele u bolnici ja sm rodila 3.6. i bila do 9.6.,zbog žutice, a što se tiće doktora, sestra i babica, oguće da se zalomilo tj. da si imala peh, meni su bili skroz ok i jako ljubazni.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni je u Petrovoj bilo puno puno bolje nego sto sam mogla sanjati. Prije poroda sam govorila da cu u Petrovu samo mrtva e pa na kraju sam se ipak odlucila tamo roditi i nije mi zao. Osoblje (ljecnici i sestre) je bilo divno i strucno (osim jednog glupog i ambicioznog specijalizanta) i babica koja mi je bila na porodu odlicna. Na zalost svaka rodilja moze imati lose iskustvo u bilo kojoj bolnici ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nisam rodila u Petrovoj, jer po mjestu stanovanja niti ne spadam tamo, tak da niti ne znam kakvi su doktori, ali znam da je moja najbolja prijateljica dva puta rodila tamo, i da je razocarana u svog doktora, sestre, ponasanje, i da ima srecu sto je izvukla uopce zivu glavu.
    Istina, svaka MAJKA ima svoju pricu, svoje pohvale ili pokude.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trebala bih naci nekog specijalistu u Petrovoj tko bi vodio trudnocu . Ima li tko kakav prijedlog?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

dr. zlopaša ili starčević

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj jacman prvotno napisa
    Trebala bih naci nekog specijalistu u Petrovoj tko bi vodio trudnocu . Ima li tko kakav prijedlog?
    Moju trudnoću je pratio doktor Gordan Crvenković, najtoplije preporučam.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

I ja toplo preporucujem Dr. Gordana Crvenkovica. Strucan je, kulturan, miran, topla osoba i uvijek je spreman za razgovor.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mr. sc. Jozo Blajić ( :shock: oprez, ne ga zamijeniti s mladim dr Bljajićem!! :shock: ), vodio mi je trudnoću i imam samo riječi pohvale!

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj toffifeee prvotno napisa
    također, grozno iskustvo

jedino sestre sa intezivne poslije carskog su bile za 5, a svi ostali a pogotovo sestre koje čuvaju djecu i koje nam navodno trebaju pokazati dojenje, katasrofa.

Nikada više tamo.

A doktor Blajić, jako hvaljeni, me nije htio uzeti bez uputnice, a bila sam hitan slućaj jer sam imala jako oskudno plodne vode. Tako da sutradan ujutro nisam došla s uputnicom i da me nisu cijeli dan ispregledavali i skužili nakon 7 sati ono što već znam, možda sad ne bih imala svoju Lorenu pored sebe.

A da se to dogodilo Blajića bi razapela

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mlađi doktor

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Adi prvotno napisa
    mlađi doktor
    Onda ti to nije bio Jozo Blajić, nego Bljajić (mislim da mu je ime Darko, onaj koji piše za "Mamino sunce"). Blajić je stariji i vrlo topla osoba i svaka trudnoća mu je izuzetno važna. Kažu da je u bolnici i kad treba i kad ne treba. radoholičar
    Btw, drago mi je da je sve dobro završilo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dva puta rodila u Petrovoj, potpisujem za Blajića, a i za veliku većinu ostalog osoblja...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ah, nakon sto sam cijeli dan pregledavala sve teme vezane uz porod, trudnocu, rodilišta....konacno sam se registrirala i sada se toplo nadam da ovo funkcionira.

Nisam bas sigurna da mi se dr. Blajic svidio, doduse jos "davne" 2002.godine kada sam rodila svog prvog sina. Pregledi kod njega su bili prilicno bolni, a trajali su prosječno 1 minutu! :?
    Vrhunac je bio kada me nije uopće prepoznao na porodu, niti mi se obratio, a još manje pomogao. Završila sam na hitnom carskom rezu nakon 3 dana muke, dr. Zlopaša je imao ideju da me unatoč tome što sam otvorena 7 prstiju - "nategnu" na 8 i porode . "Blagoslov" su potrazili od dr. Kuvačića koji kad me pregledao (valjda 10. u tom nizu) počeo galamiti na sve prisutne, pa i na dr. Zlopašu i informirao ih sve da se ovdje radi o hitnom CR.
    Ipak, opet ću roditi u Petrovoj. Ovoga puta (30.9.), trudnoću mi vodi dr. Vrčić....ima li netko iskustva s njim?
    Ne moram ni napominjati da sam totalno traumatizirana i da još uvijek nemam ideju kako ću.....

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zbrasic ne nerviraj se,valjda su se u ovih 5 god opametili odnosno sad su 5g iskusniji . Meni spomenuti dr.K vodi trudnoću i odličan je. Bitno da dođeš na vrijeme u bolnicu,oni su uhodan tim koji obavlja na desetke poroda dnevno. Ležala sam tamo neko vrijeme i uvjerila se da super funkcioniraju.Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma uvijek ima pozitivnih i negativnih prica, za svakoga za i protiv. Citam ovdje na Forumu kako su neke zene odusevljene nekim doktorom o kojem ja imam totalno suprotno misljenje i lose iskustvo. Doduse, i ja sam prije nekoliko godina govorila da "nikada vise u Petrovu". A evo me, za 2 mjeseca opet tamo.
    U svakom slucaju, o dr.K. "sve najbolje", covijek mi je spasio zivot, a i jedini je skuzio da je u necem problem izmedju svih onih koji su me pregledali u 3 dana. Naime, nakon CR su mi rekli da je moj Fran bio zapetljan u pupcanu vrpcu oko vrata i ramena, pa nije ni mogao van.
    A sto se nerviranja tice, ipak mislim da je drugi puta lakse, znas sto te ceka, pripremila sam se da ne ocekujem previse tj. tamo idem roditi, a ne susresti tople i ljubazne osobe. Izdrzat cu tih par dana u zivotu, a i MM vodim ovaj puta.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

zbrasic, ja imam dobro iskustvo s prof. Djelmis. za Vrcica sam cula da je jako dobar.

Blajic (stari) me nije bas odusevio, ali moram priznati da je jako oprezan i nista ne prepusta slucaju (kao i Djelmis, uostalom). zna biti duhovit i zabavan, pozitivno lud

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Danka, hvala na odgovoru. I ja sam cula za Djelmisa da je ok nekad davno, al bas ovdje na forumu sam citala nekoliko prestrasnih iskustava s njim. O dr. V. nisam nigdje nasla nista pa me zato zanima iako sam bila svjedokom njegove intenzivne brige o njegovoj pacijentici kad sam bila prošli puta u rodilištu jer je žena bila samnom u sobi. Fakat sam joj zavidjela sto ju doc svako malo dolazi pogledati, pitati kako je, popricati sa suprugom za vrijeme posjeta.....a ja nisam ni znala ko mi je na kraju napravio CR. Naime, sestre nisu uspjele naći taj podatak.....ma joj, bolje da se ne prisjećam....

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Cura, dr. V je super, imala sam se prilike uvjeriti u to za vrijeme svoja dva ležanja na "njegovom" odjelu (CEF). Ja opet toplo preporučam Crvenkovića, ljubazan, uvijek raspoložen za razgovor, nježan kod pregleda, zaista se brine za svoje pacijentice.

Kako su iskustva i mišljenja različita ja moram reći da se mene dr. Bl. uopće nije dojmio, njegove fore mi baš i nisu legle

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja dr. Crvenkovica imam u lijepom sjecanju. jest da sa vizita samo, ali jedan od rijetkih koji su ti posvetili vise vremena i paznje iako nisi s njegovog odjela i radi se o rutinskoj popodnevnoj/vikend viziti.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Cura, dr. V je super, imala sam se prilike uvjeriti u to za vrijeme svoja dva ležanja na "njegovom" odjelu (CEF). Ja opet toplo preporučam Crvenkovića, ljubazan, uvijek raspoložen za razgovor, nježan kod pregleda, zaista se brine za svoje pacijentice.

Kako su iskustva i mišljenja različita ja moram reći da se mene dr. Bl. uopće nije dojmio, njegove fore mi baš i nisu legle
    A sad sto je tu je, odlucila sam se vec za dr.V, on mi prati trudnocu i jako sam zadovoljna s njim.
    A dr. Blajic i njegove fore.......no comment, ukusi su razliciti, ali puno mi je bitnije da me njezno, bezbolno i temeljito pregleda, nego da npr. iz sveg glasa zapjeva neku pjesmu ili nabaci koju doskocicu.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Dr. Vrcic je odlican, mozes mu se be brige prepustiti (porodio je prijateljicu carskim kod prvog djeteta i pratio joj je drugu trudnocu).

Za starijeg Dr. B., pa gdje ga nadju?! Za vrijeme vizite vristi masirajte grudi, masiiiiiiiiirajte, maaaaaahsiraaaaajte, a gros rodilja nema pojma kako se to radi. Osim toga drzi do nebulozne inspekcije 'Stefica' za vrijeme jutarnje vizite na odjelu babinjaca. Kod nas je ta scena izgleda ovak':

- Dr.: Dobro jutro gdjo, kako ste?
    - Gdjo.: Hvala odlicno - kad mogu doma?
    - Dr.: Dajte odmaknite deku ...
    - Gdjo.: Nema problema ...
    - Dr.: Pa gdjo. vi ste u gacama :shock:
    - Gdjo.: Pa g. Dr. i vi ste

Nemoram reci da je pola ljecnika i sestra koji su pratili vizitu bili na podu od smjeha

Ma budi bez brige, sve se mozes dogovoriti a ukoliko slucajnu budes zavrsila na CEFu (ja sam tamo 'odskakala' 4 dana jer sam prenjela), zaista su svi prekrasni!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    - Dr.: Dobro jutro gdjo, kako ste?
    - Gdjo.: Hvala odlicno - kad mogu doma?
    - Dr.: Dajte odmaknite deku ...
    - Gdjo.: Nema problema ...
    - Dr.: Pa gdjo. vi ste u gacama :shock:
    - Gdjo.: Pa g. Dr. i vi ste

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jucer mi je nesto prekidao Internet pa nisam mogla nastaviti o ovoj temi.
    Htjedoh samo jos dodati da sam o njemu cula (dr.B.)i vrlo zivopisne price o tome da mu "koverte" nisu ni malo strane.....nemam osobno iskustva, ali kolegica s posla je isprobala.....i ne samo kod njega, nazalost...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

to sam i ja cula, ali ne i iskusila.

s druge strane, za dr. Dj kazu da je jako principijelan i da ne zeli uzeti. mene su tretirali vrhunski, nisam nikome nista dala.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma definitivno mislim da tretman ne ovisi o tome. Mislim da je to stvar srece, kako ti se poklope, ne znam, zvijezde? Kako inace tumaciti to da su neki prezadovoljni tretmanom odr. doktora, a meni je npr. bio grozan?!Mislim da su i ukusi i očekivanja različiti. Meni je on od početka bio koma. Sjećam se kad smo sister i ja došle na pregled (bile smo istovremeno trudne). Ušle smo zajedno u ordinaciju, sestre su odmah naredile "skidanje", na što smo mi pogledale u čudu - "zar ovdje, zajedno?". on je rekao "ajde, ajde, pa sestre ste, požurite". Kao što rekoh pregled je bio ultra brzinski, nas se dvije nismo ni snašle , pa ni protestirale, ali to nikad neću zaboraviti, Tada sam mislila, a još i danas tako mislim "bože, gdje živim? hoće li ikada na ovim prostorima brojčano prevladati kulturni, civilizirani ljudi, a primitivci -da barem budu svjesni svoga primitivizma, pa da se malo kontroliraju......nažalost, bojim se da se to nikada neće dogoditi....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni je dr Zlopaša vodio trudnoću i rodila sam u Petrovoj. Za njega imam samo riječi pohvale.

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj petra prvotno napisa
    meni je dr Zlopaša vodio trudnoću i rodila sam u Petrovoj. Za njega imam samo riječi pohvale.
    Divna,topla i humana osoba. Jedini na viziti pita kako ste,jel vas što boli i sl,šali se,odgovorit će ti na bezbroj pitanja bez žurbe (za razliku od ostalih koji vizitu obave za 30 sekundi po sobi u kojoj je 6 pacijentica!).Kovertu neće ni pogledati,u obzir dolaze samo slatkiši

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moram priznati da je on i meni na kraju priče bio najbolji, mislim najhumaniji, najnježniji.....no nažalost nije se pokazao kao najstručniji, ali, ajde, barem je zvao dr.Kuvačića da provjeri svoje naume. Ovaj je vikao na njega ("to je hitan CR! Svi ste vi specijalizanti!..."). Al bez obzira na to, nakon svega ponavljam, on je bio najljubazniji, a dr. K. je meni i bebi spasio život svojim znanjem. Ne znam što bi bilo da nije bio normalan radni dan, 14 h...već npr. neka nedjelja, praznik, noć....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja potpisujem za dr Starcevica, da njega nije bilo stvasta sbi se lose dogodilo ...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja isto pohvaljujem i dr.Crvenkovića,dr.Starčevića i dr.Zlopašu!!!Za Petrovu imam samo riječi pohvale!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

istina je da stariji "B" ne paše svima, ali....kod njega sam išla od 35. tjedna nadalje....vrlo temeljit, strpljiv, duhovit...meni je bio super.
    a da ne pričam kad sam doma zakurila 40 C sutradam me u 7 odmah primio, sve preglede obavio, zamolio sestru da me izmasira itd......
    za svo osoblje Petrove imam samo riječi pohvale ( a posebno za babicu Danijelu)
    a pošto nam se na testu pokazao plusić, opet ćemo u Petrovu

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Frani prvotno napisa
    Htjedoh samo jos dodati da sam o njemu cula (dr.B.)i vrlo zivopisne price o tome da mu "koverte" nisu ni malo strane.....nemam osobno iskustva, ali kolegica s posla je isprobala.....i ne samo kod njega, nazalost...
    opet topla voda,a?!
    a kome su strane da mi je da znam...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za Petrovu samo riječi pohvale. Porod super, na odjelu isto tako. Još sam ja bila ponovo u bolnici zbg mastitisa nekih 6 dana. Kad sam rodila bila sam u apartmanu, a kasnije u tzv. sbi BB da bebica bude samnom. Sestre su mi pokazivale i kako izdajati i stvarno su se svi brinuli. Ipak, "najjača" mi je bila čistačica. Ona me sto puta u toku dana znala doći pitati šta mi treba, donosila mi čaja, dodavala mi hrane ako treba i tako. Čak su i dozvolili da zapalim u kuhinji i nudili me kavom

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e da. I za dr. Vrčića samo riječi pohvale. Nakon njegovog šivanja sjedila sam turski 2 dan nakon poroda.... :D

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Eh, nakon podosta dugog izbivanja (more....) vidim da je tema još uvijek aktualna. drago mi je da za dr. Vrčića čujem samo dobro, ipak, tko zna kod koga ću na kraju u ruke. Nitko ne može garantirati svoju prisutnost na porodu.

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Petrova nikad više, ali Starčević je za 5 ( šteta kaj nije šef odjela )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •