Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 466

Tema: SPLITSKA ČAKULA

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Laky, a kud na gejshu da udariš - pa i ona ti je ona prava-pravcata plavuša Pitanje je dal uopšte zna šta su joj radili

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

a zna zna nema ona ove dvije ruge karakteristike

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E, pa policajac nije, to je sigurno, al' ovo bosanac - ne bih se baš kladila Moraćemo je pitati

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ruge=druge

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Di ste mi curkice najdraže
    Evo ja se probudila prije pola sata, a jučer zaspala u 22.30h- postala sam prava spavalica.
    Nadda- kako je, jel urinokultura gotova- nadam se da je sve ok.
    Pepita- mislim da je danas punkcija pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe ok, i da ti za par dana vrate tvoje mališane koji će narasti i biti male bebice
    Sekica- nadam se da si se iskupala i odmorila na moru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeći uspješni postupak
    Petrili- nadam se da si bolje . Lipo se malo odmori od MPO priče pa u devetom u nove pobjede!
    Garfy- neka i dalje bude sve ko do sad, velika
    Siky- nisi nam javila što je bilo s FET-om, nadam se da je sve prošlo ok!
    Mvrcelj, regina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što skoriji uspjeh!
    A ja sam ok, pregled mi je u petak i onda bi trebali čuti malo . Evo i jutros sam se probudila i prepipavam se i mislim se- zar tu stvarno nešto ima. Jer i dalje mi je osjećaj takav da nemam nikakav osjećaj. A čak mi je zadnja dva dana bila lagana mukica- al ništa strašno.
    Ma na mene se ne treba obazirati jer već i ja sama sebe više ne doživljavam .
    Curke velika pusa svima !

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Myra, kako da te ne doživljavamo pa, i ja s tobom čekam da čujem malo , pa da sve to dobro proslavimo za petnaestak dana jednim ukusnim sladoledom
    pepita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jutro

Laky a di me nadje.
    Sto te zanima pitaj ja cu ti rec jer ako ja svojim rijecima budem pricala uuuuuuuu
    myra ima ..ima.. tu svasta

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa cure moje zapustile smo naš topić.Čini se da su svi po nekim odmorima,plažama i ostalim ludovanjima.Neka,neka samo se vi cure meni dobro odmorite i pripremite baterije za svoje bebače.
    U mene je sve dobro,malo mučnina i povraćanja,ali neka to bude najgore pa ćemo lako.
    Ne znam jesam li propustila,ali mi se čini da se naša Siky nije javila,nadam se da nisu loše vijesti.
    Pepita nam je u ZG,čeka da se maleni oplode i transferiraju.Neka sve samo prođe ko po špagici,kako se kaže.
    Sekice ti si nam slijedeći vikend tu,pa naravno da ćemo se naći ko bude u mogućnosti,a nadam se većem broju.Pa eto ti draga napiši kad bi ti pa ćemo stavit oglas da se cure zapisuju i kupe ulaznice naravno.Ovaj put su samo 50E,mali popust radi vrućine.Malo se zezam ja.Samo ti reci kad bi.
    Svim ostalim curama Petrili,Garfy,Myra,Regina,Mvrcelj puno

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Majolina,Gejsha,Laky oprostite cure,nisam čitala 4.strtanu pa ne vidjeh da ste mi vi tu.I vama šaljem puno i nadam se da ćemo se uskoro jednog dana upoznati.Gejshice kako si ,jel ti bolje?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno :)

evo samo da se javim,opet sam na poslu ali izdržim nekako.
    nego da vas pitam :shock: zašto mi je moj doc u Vrgorcu rekao da krvne pretrage napravim u ZG da nešti nemogu u ST?ja koliko znam vi stesve radili u ST...evo nemam ovdje sve skraćenice pretraga ali sutra ih napišem(onaj papir od L -mislim da je svima isto).

Ajjjjjjjdeeee obradujete me da nemoram opet u ZG nego da mogu to odraditi u ST

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Laky draga napiši što točno.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hoću sutra danas nemam papir a na poslu sam

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

naddo draga nasa trudice, puno te puno pozdravljam i voljela bi vidjeti tvoj trbuscic koji je svaki dan sve veci, a naravno i sve ostale splicanke. drago mi je da si dobro i da cemo se vidjeti ovaj vikend. meni bi odgovaralo u subotu kao i zadnji put pa ako netko moze, bit cu u grazu ili negdje drugdje. kako se dogovorimo.
    myra, drago mi je da si i ti dobro, samo ti odmaraj mazi busicu.
    pepita je jos u zg, al kako sam ja cijelo vrijeme na putu (nije odmor, nego nazalost posao) nisam je jos uspjela vidjeti, al puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije postupak i urodi plodom.
    garfi (kako divno sto imamo tolko trudnica) cuvaj svoje mrvice.
    petrili ~~~~~~~~~~~~~~~~ da si dobro i da ubrzo kreces dalje.
    silki, regina, mvrcelj puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve, ne javljate se dugo pa sam se vec zabrunula. curke, javite se!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

naddo, kako si? jesi zvala doc-a?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
    bila sam na kavici sa pepitom, upravo se vozi za St i sve ce vam napisati kad dodje.
    molim sve da se jave ko moze na kavicu u subotu. sve mi jako falite i voljela bi vas vidjeti.
    svima

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo mene dovukla se do komp.
    Bolje mi jest iako još osjećam lagano,dr.jutros nikako dobit,a sada kad mi je bolje ne zove mi se jer ne znam ni sama kako da mu objasnim pa će mi onda reći da dođem.Vidit ću još možda ipak nazovem iako mi je bolje.
    A za subotu ,kad si mislila ujutro ili navečer.napiši pa ćemo stavit neki sat i mjesto pa da nam se cure zapišu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naddice što je bilo draga, bit će sve ok vidit ćeš
    Sekica- lipo mi se odmori u Splitu, i uživajte na kavici.
    Pepiti posebna pusa!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

myra, neces biti u st? bas mi je zao, cuvaj se.
    naddo, zovi doc-a obavezno, miruj i cuvaj se.
    kavicu bi rado ujutro, ako ste za, ko prosli put, 10, 11...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sekica- ja sam ovih dana bila u Zd, čekam pregled u petak pa ako dr kaže da je sve ok i da mogu putovati ići ću za Medjugorje- već sam se tamo i navikla pa mi malo fali. Vi mi uživajte, a ja ću u mislima biti s vama

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naddice, vidim da odmaraš, bit će sve ok. Pročitala sam sad što si napisala na trudnicama- nazovi ti dr pa češ viditi što će ti reći. I pitaj Garfy na sms- ona je mjesec dana prije tebe pa joj je možda poznato.
    Puno, puno

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zvala sam doca,pitao me jesam li krvarila,kažem nisam kaže da može biti od širenja maternice,ako bude gore da ga zovem.
    Myra ma jutros me počelo dole ne bolit nego kao nekakav pritisak pa sam se prepala.Nadam se samo da nije ništa strašno.
    Svima

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajmo onda ovako KAVICA JE U 10 UJUTRO U GRAZU da Sekica ne mora tražiti druga mjesta.Cure prijavite se.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

SUBOTA mislim,stalno nešto zaboravljam.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nadda- danas malo više odmaraj, pa ako se opet pojavi kod dr. Ali vjerovatno je to da bebice rastu pa ih mamica počinje osjećati, velika pusa!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala ti naddo, nadam se da ti nece biti tesko ili ako ima neko mjesto blize tvojoj kuci da nemoras dugo hodat, mozemo i tamo. sto se mene tice, svejedno mi je, mene ce MM dovesti, a kako on pozna St naci ce svako mjesto.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Drage moje hvala što se brinete za mene. Od transfera čini mi se ništa ovaj put, jer nisam reagirala na Femaru i folikulići su ostali i dalje maleni. Danas mi je već 22. DC, a još se ništa nije dogodilo, tj. nisu se pomaknuli ni milimetar. Doktor predlaže još jedan UZV u srijedu, pa ako tada ništa ne bude odustajemo od svega. Grozno mi je što sam se bila psihički pripremila na FET, a sad ništa od toga.

Vidimo se na kavi u subotu pa ću vam sve ispričat.
    Puno vas

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Siky, šaljem ti jedan zagrljaj. Najbolje u ovoj priči uvijek bit spreman psihički na sve varijante (ali onda mene moj dr. "zeza" da nemam vjere). Žao mi je što se nismo stigle vidit, bit će valjda prilike. Ako što treba - javi se

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim, gotovo pa ništa, osim mira u glavi, nije u ovoj priči u našoj kontroli, zato to govorim. A malo toga je i u liječnikovoj.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam se uspila izorganizirat za kavicu, imala sam već neke dogovore koje sam odgodila, pa se vidimo u Graza.
    Šta mislite da se mi nađemo i ranije zbog vrućine i naših trudnica?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad je točno ta kavica, di i u koliko sati? :?

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Petrili srećice tu si mi.Ja isto mislim da bi bilo bolje možda u 9 ili čak u 8 ipo,ali ne znam kako drugi mogu pa ljudi izjasnite se,recimo SADA ZA 9 SATI da definiramo.Ko može ,ko ne,pa ćemo prilagođavati.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Koji dan i je li devet ujutro ili navečer :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Šta se mene tiče, može i u 8.30, Pepita sunce moje subota ujutro.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moze u 9 ujutro. a, nasa strumfetica bi navecer, naravno
    petrili, kako si mi ti?
    naddo, naddice, jel ti bolje?
    silky, mvrcelj, regina, garfi, myra svima puno
    curke moje, bas se veselim kavici i nadam se da cete doci u sto vecem broju.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i ja bi mogla 9 posli je sve :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sad razmisljam o razlici izmedju kavice u st i zg. u st se dogovaramo u vrijeme kad jos nije prevruce, a u zg trazimo zatvoreni kafic da se sklonimo od kise
    dakle da zakljucimo: subota, 9.oo sati, staro mjesto "Graz" :D :D :D

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Može sekice, ja se slažem, subota ujutro u 9 sati

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Može, ja sam ZA.

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo ja opet po starom dobrom obicaju u ovu uru. puno bih vas sve pozdravila i izljubila nabrzinu jer sam u zbrci vec 15-ak dana.stalno su mi neki gosti kod mene pa sestre i njihovi momci uz to jos i radim tako da vam se ne stignem ni javit. najzalosnije je to sto sam za vikend u korculi i necu moci na kavicu a tako bi rado dosla iako znam da ce biti jos kavica, svejedno mi je zao
    pepitica,sekica puuuuno pusa vama posebno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mvrcelj , zao mi je sto neces doci. al bit ce jos kavica. drzi se ti meni i uzivaj na korculi.
    naddo, kako si danas?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajme, sa' san ljubomorna. U mom tornju u kojem piči nezaustavljivo krovno ventilirnje upravo sam upalila uljni radijator, navukla još jedne čarape (one skroz do struka), jučer je temperatura bila plus 14. Ako d13 ide na kave recite joj da nikako u 9.-me ne kreće u japankama u ZG, ali nek' ih ima spremne u torbi - ovde jedan dan plus 35, drugi plus 14, ali evo danas je bar lijepo, čisto, onako ka "burozno" iako ne puše vjetar, i nekih cca 17. Pozdrav ST gradu

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga ina33 stavi ti japankice u torbu i uputi se u ST...bit će nam svima više nego drago da popijemo kavicu zajedno, ma napravit ćemo jedan lijepi izlet

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

naddo ti bolovi, pritisak, probadajuće boli.... su potpuno normalni. Zar se ne sjećaš, ja sam na problemima čak otvorila topic o tome, pročitaj.
    Širiš se, sve se rasteže. Mene je bolilo, pa sad ne boli i tako stalno.
    Važno je da ne traje dugo i da bol nije konstantno ista. Ne brini.

Svim ostalim curama puno
    Nadam se da ću u subotu moći doć a li ne bih ništa obećavala.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro cure,bogme ste se raspisale,prave ste ćakulone .Ma isto ste mi drage
    Onda subota u 9 sati.
    Sekice hvala što misliš.Ja sam ti sinoć opet zvala dr.jer me bilo opet ko jučer ujutro bolilo i onda mi je rekao da dođem danas na pregled.
    Maloprije sam se probudila u nevjerici koliko je sati i sve u redu ,kao da jučerašnji dan nije ni postojao.Tako da ako do popodne bude sve ok ,ipak ću pričekati srijedu za pregled.
    Veliki svima i nadam se da se vidimo u što večem broju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Baš vam zavidim, nama sad kava, nebo se sastalo sa zemljom, povodanj, plus 18.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure moje drage kako ste mi?
    vrijedi onda kafica sutra?
    bas se veselim vidjeti vas :D
    naddo, jel ti bolje danas?

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da ,da više me ne smeta osim naravno onih nekih svakodnevnih bolova,ali to je normalno.Vidimo se ujutro u 9.
    Svima veliki

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ejjjjjj, ima li koga???

Samo da prijavim novu temu na PO - Kava i saldoled u Zadru. Ako koga zanima, odite malo tamo pa vidite

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure moje drage, mislim da neću moći sutra na kavicu mislim da ujutro rano idem izvan ST sa svojim mužićem ako slučajno putujemo kasnije ja dođem pa da vas vidim par 15 minuta

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Splićanke drage, jako bi volila sutra jutarnju kavicu popiti s vama. Ali nema veze bit ću s vama u mislima
    Lipo mi se provedite, isčakulajte i nadda i garfy molim prenesite trudnički virus dalje ko što ste i meni.Hvala vam na tome!
    Pusa svima!

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Myra mislit ćemo na tebe i naravno da ćemo prenositi virusiće,sad si i ti zadužena za to.
    Pepita ako ne stigneš lipo guštaj sa svojim mužićem,a mi se cure vidimo.

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •