Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 466

Tema: SPLITSKA ČAKULA

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

petrili tebi poljubac šaljem i poljubac mojoj maloj prijateljici

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo da pozdravim moje drage splicanke i ostale na ovom topicu.
    nadda, garfi, myra, kako ste, cuvajte sebe i svoje male bebace.
    petrili, pepita, mvrcelj, regina, silky, sonja, gejsha, zo, alec, d13, laky, suncem.m........ i sve ostale rodice, zelim vam da mali sto prije dodju svojim mamama i tatama
    ako ce neko bit za kavicu ovaj vikend nek mi se javi, ja sam svakako za.
    znam da je nasim trudnicama tesko zbog vrucine, pa nebi da se izlazu naporu, a ostale curke, javite.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uh, ja sam za kavicu sigurno, ali ja ujutro sigurno neću moći nego tek tamo pridvečer. Tako mene do prije pet-šest sati vikendom ne računajte, jer ne mogu :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pepita, pa moze i navecer ako su ostale cure za to. bas bi vas voljela vidjeti.
    ti me pepita, odusevljavas svojim optimizmom i vedrinom. samo tako, zivot je odmah laksi, a problemi lakse svladivi.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uhhh ja ti se bojim najviše od svega samoće, ne mogu ni doma stati sama više od dvi ure vrimena :shock: sve ostalo je dobro. Onog dana kad mi je rečeno MPO ja sam se pripremila da je to možda nikada, majka me uvijek učila da se pripremim na najgore, pa ako bude bolje ili puno bolje bit ću još sretnija Nekako sam cijeli život optimistična, poslijednji put sam bila puno tužna prije desetak godina, kada sam saznala da me momak, kojeg sam puno voljela vara no danas mi je drago jer je MM meni najveća ljubav, moj cijeli život.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pepi nista se ne desava bez razloga .. momak te varao bio ti je smak svijeta al da nije toga bilo nebi upoznala muza tako ja to gledam i s bebačom bit ce kad mu bude vrijeme a dotad cu uzivati koliko mogu s mm jer kad beba dodje vjerovatno necemo moci biti toliko bliski kao sad..,

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

gejsha tako se nekako i ja ponašam, možda jednostavno nije vrijeme. U svakomslučaju dobro si rekla, kad dođe bebač puno će manje biti vremena za nas dvoje, pa sada treba iskoristiti svo to vrijeme i provesti ga u ljubavi i sreći...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

juuuuuuutro evo mene nakon 6 dana plivanja i punjenja baterija...sam opet posao dO 3.8 ,ALI IZDRŽIV

MAJOLINA mi je rakla da vas pozdravim od nje i šalje vam ...
    pišemo sa kasnije

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

curice moje pa di ste?
    nadda, jesi dobro, kako bebice ~~~~~~~~~~~~~~
    myra, nadam se da si OK ~~~~~~~~~~~~~~
    regina ~~~~~~~~~~~~~~
    pepita ~~~~~~~~~~~~~~
    garfi ~~~~~~~~~~~~~~
    mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~~
    petrili ~~~~~~~~~~~~~~
    silky ~~~~~~~~~~~~~~
    laky ~~~~~~~~~~~~~~
    sonja ~~~~~~~~~~~~~~
    zo ~~~~~~~~~~~~~~
    d13 ~~~~~~~~~~~~~~
    suncem.m ~~~~~~~~~~~~~~
    alec ~~~~~~~~~~~~~~
    gejsha ~~~~~~~~~~~~~~
    ma i sveostale naravno ~~~~~~~~~~~~~~
    nadam se da je razlog nejavljanja more, sunce i gustanje :D

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo mene cure,zadnjih dana se nisam javljala nego bi navečer ćirnila da vidim šta se događa.Imamo radove u stanu pa sam sva u pločicama,izračunima i šta kako.Umorna sam od svega,ali treba to napravit dok bebice dođu da smo onda mirni.Mi smo ok,vruće je ,ali se ladiškamo ispod klime.Bebice se još ne javljaju iako sam u jednom momentu imala osjećaj da sam osjetila,ali nisam sigurna.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sekice ,spominjala si kavicu za vikend,ja ti neću moći jer imam posla,a i u Trogiru sam,žao mi je.
    Svim drugim curama puno

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja se vec dogovorila za na more posli posla tako da neznam do kada cu bit... al ako kavica bude skroz u vecernjim satima mogla bi
    svima kolektivno malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da se i ja konačno prijavim. Ja sam u totalnoj ludnici, ma uživam, šta ću, moram se pripremat za slijedeću bitku. Petra je zaspala večeras malko ranije i evo mene k vama. Inače na moru sam baš svaki dan i baš mi je lipo. Sve vas puuuuno pozdravljam, kad dođe 9. misec opet ćemo se pisat intenzivnije.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

naddo kako mrvice

petrili

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo da pozdravim sve komade na ovom topicu.
    mora da je na plazama guzva, nikog nema na forumu. i bolje vam je, uzivajte za sve nas. a drugi tjedan evo i nas doli.
    nadda, garfi, myra puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    silky, petrili, pepita, regina, mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se uskoro pridruzite gornjem redu
    majolina, gejsha, zo, d13, ia30, sonja, laky, suncem.m, alec i ostale ...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sekica

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

gejsha hvala na pitanju,mrvice su dobro ,a i mamica je dobro,ali me sve nakon 10min umori kako ti?jel se još šta osjeća od operacije?
    nadam se da je sve spremno za nove pobjede.
    sekice
    petrili
    draga samo ti uživaj
    svima ostalima puno

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sekica

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moje se splicanke lijepo kupaju i uzivaju pa su rijetko na forumu, i bas mi je drago zbog toga. sve vas puno pozdravljam i saljem bezbroj .
    sutra sam kod dr.P na dogovoru. javim vam kako je bilo. bas bi voljela da me primi odmah u postupak. nekako bas mislim da bi mi st mogao donijeti srecu. bas sam se iznenadila da je poliklonika odmah u mom susjedstvu a uopce nisam znala. odem pjesice do tamo.
    nadda, garfy, myra ~~~~~~~~~~~~~~
    pepita, petrili, mvrcelj, regina, silky ~~~~~~~~~~~~~~
    zo, ia30, suncem.m, d13, alec, sonja, laky, gejsha, majolina, iva_luca, tiki-a, i sve ostale najbolje cure na svijetu ~~~~~~~~~~~~~~ za male

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~ da te primi odmah u postupak

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sekice, izvješće !

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E, drage moje, evo me - Šime se vratija Bilo mi je krasno na moretu, ali sve što je lijepo traje prekratko No, bude opet možda ove godine kupanja, ali negdje južno, južnije u Crnoj Gori, a možda skoknem sa laky i do CRO primorja, opet Eh, ko zna!!!

sekice, i ja čekam izvještaj. Jutros sam na forumima od 9h, samo čitam i hvatam konce

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo samo da vs sve malo pozdravim. Malo vam zavidim na kupanju, ja ne smim ni vani izać a kamoli se kupat. Stalno sam kući u ležećem ili poluležećem položaju. Čak sam i na dijeti jer sam se malo "ubucila" a za ne falit danas sam dobila i proljev pa sam sad na biškotinu i crnom čaju.
    Al sve je lakše kada me ove dvije mrvice lupnu nogicama, e onda sve zaboravim.

Svima šaljem bezbroj pusa i vibrica za sreću najveću na svitu!!!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

garfy nadam se da si bolje danas... ma di si se ti uspila ubucit a onako mrsava bila uzivaj u svojim mrvicama i ne brini se za kile
    sekice di si?!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jedno brzinsko javljanje da posaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kom trebaju

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sekice nisi ništa javila,nadam se da je dobro
    Garfy samo se ti čuvaj,znam i meni je ,da mi se okupat,ali ne može pa šta ćemo
    Myra nadam se da se dobro čuvaj se i ti.
    Svim curama Petrili,Regina,Siky,Pepita,Mvrcelj ,Majolina,Gejsha,Laky i svima drugima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sreće u svemu

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Trudnice moje nadda i garfy- čuvajte mi se!
    Samo da prođu ove lude vrućine pa će biti lakše.
    Meni je pregled u ponediljak i ne mogu vam opisati koliko ga jedva čekam. Inače sam dobro, samo me zadnih tjedan dana često boli glava pa budem malo smantana.
    I ja razmišljam o kupanju, do sad se iz opreznosti nisam kupala ali razmišljam da možda i hoću- naravno ako dr. kaže da je sve ok.
    Sekica i ja čule smo se preko poruke. Ovaj mjesec ništa od ivf-a. Sljedeći treba napraviti hormone pa ako bude sve ok će u stimulirani. Nadam se da sam vam dobro prenjela.
    Velika svima!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

myra, hvala ti na kratkom izvjescu. nisam bila blizu kompa pa vam se nisam mogla javiti. u kratko: dr.P je super, izravan, iskren, detaljan i covjek u kog mozes imati povjerenje. nakon pregleda, nasao je neku cistu koja je zaostala poslije stimulacija i zakljucio da ovaj mjesec nista, a ionako predlaze da prvo napravim hormone. ovisno o nalazima isli bi u 9. na ivf. ja se ipak bojim da nalazi nece biti dobri. kaze da FSH mora biti ispod 15, ili eventualno 20. inace se sve skupa ne isplati raditii. vjerojatnost uspjeha u takvim slucajevima je 2%. sad iscekujem iduci ciklus i vrijeme za vadjenje hormona. mozda se cak uputim u Bg i napravim kompletene nalaze inhibit B i AM pa da znamo na cemu sam. za cekanje nemam vremena pa se polako pripremam na razmisljanje o donaciji u Pragu. Zelja nam je prevelika da bi odustali, dakle pitanje je samo koliko se i to ceka. curke moje, hvala vam na brizi. svim puno, puno . trudnicama nasim dragim naddi, myri, garfi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnocu i cuvajte sebe i svoje mrvice.
    pepita, petrili, mvrcelj, regina, silky ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se pridruzite gornjem redu sto prije.
    zo, ia30, suncem.m, d13, alec, sonja, laky, gejsha, majolina, iva_luca, tiki-a i sve drage cure na forumu ~~~~~~~~~~~~~

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za dobre nalaze hormona i za uspjesan 9 mj

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sekice, nadam se da će hormoni biti milostivi!
    I meni bi vrijednost ispod 20 bila a ispod 15 :D

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E da, meni je dr. L rakao da su mi izgledi 1% ... ti su u prednosti!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

iva_luca pokazat cemo mi njima da se cuda dogadjaju samo treba biti uporan. brinem se jedino dal ce stimulacija koju sam dobivala do proslog ciklusa utjecati na rezultate hormona.
    cure svima puno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kom treba

odo se ja laganini pakirati i dolazim kvama u dalmaciju

nikakve kave ne dogovaram kad neznam ni ja točno gdje cu mislim dugi rat al opet tko zna samnom nikad nije čovjek siguran

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure moje drage, samo da vas sve puno pozdravim i pozelim ugodan i plodan GO . napunite baterije za nove pobjede. puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima.
    Naddo, myra, garfy puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za savrsenu trudnocu i zdrave male bebice.
    petrili, pepita, mvrcelj, regina, silky ~~~~~~~~~~~~~~~~ da bebice dodju sto prije.
    zo, ia30, suncem.m, d13, alec, sonja, laky, gejsha, majolina, iva_luca, tiki-a, ina, rikikiki, ..... ma svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro postanete sretne i okrugle trudnice.
    nadam se da ste sve na zadatku i u jesen da nam objavite rezultate truda
    svima

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sekice

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sekica

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo svima samo jedan veliki
    Ja sam još uvijek doma. Na zadnjem pregledu je stanje bilo nepromjenjeno što je superjer se cervix nije nastavio skraćivati, ali i dalje se trebam paziti. Doma sam znam tv program napamet, sve knjige koje su skupljale prašinu sada ću pročitati... ali nema veze samo da bebe budu dobro

Svima vama želim puno sreće u postupcima i da mi sve uskoro budete ovako debele.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo napokon i mene, moram vam priznati da sam se više umorila od širenja optimizma...moram malo misliti i na sebe.

Na godišnjem sam, guzica mi gušta više nego ikada, kupili smo psa Engleskog buldoga i sada mu svu ljubav i pažnju dajemo, psu je ko ličkom medvjedu, gušta

Uglavnom ne idem u postupak u rujnu, za mene prerano, odlučili smo to odgoditi za zimu...nema smisla ići ako čovjek nije spreman, a ja nisam spremna za rujan i neću ići.

Putujem pa mi kompić nije dostupan, a i ljeto je, nisam u kući ni trenutak pa nemojte misliti da vas je Pepita zaboravila.

Mojim dragim trudnicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svima koji idu u rujnu u postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GUŠTAJTE CURE U LJETU I VIDIMO SE!!!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

garfi, nadda, myra,sekica,petrili, pepita, mvrcelj, regina, silky, sonja, gejsha, zo, alec, d13, laky, ia30, iva_luca,,majolina svima puno
    i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebice koje su već u stomacima i za bebice koje će brzo napunit vaše bušice
    Držite se cure i uživajte što više u ljetu

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo da vas i ja malo pozdravim.
    Bebica i ja smo super, rastemo zajedno. Evo ušli smo u 12 tjedan, tj. 11 tj + 2 dana. MM i ja smo došli malo na Brač na GO, njega malo uhvatila zubobolja ali valjda će brzo proći.
    Stomačić mi je već dosta narastao i evo moram priznati da se unatrag par dana osjećam kao trudnica. Razdoblje straha je izgleda iza mene i sad se svemu radujem i nadam da će sve biti ok.
    Drage moje splitske cure, želim vam da se lipo odmorite i na jesen idemo u nove pobjede. Do malog u trbuhu, na manje ne pristajemo!
    Velika

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čestitam
    Imaš pp

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

evo da vas sve pozdravim i zavibrrrram
    myra, cestitam :D
    drage moje, sve vas i samo uzivajte u ljetu, moru....,
    a narocito nase trudnice koje i bez mora uzivaju najvise.
    puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ nasim trudnicama naddi, myri, garfi...
    puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ skorasnjim trudnicama pepiti, silky, regini, petrili, mvrcelj, zo, ia30, laky, gejsha, majolina, suncem.m, tiki_a, alec, d13, ina33, sanja-marta..... ma svima na forumu. da uskoro dodju mali
    sutra idem na put pa cu se vjerojatno javiti za tjedan dana pa se pisemo.
    ja sam u statusu cekanja M kako bi mogla napraviti hormone koje je trazio dr.P. vibrajte mi da nalazi budu u razumnim granicama. bit cu zadivoljna i sa 15, 20 FSH. u protivnom nema nista od postupka :/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, Splićanke moje, svima pozdrav !

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ina33
    sorry, tebe sam svrstala u krivi red.
    dakle, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ nasim trudnicama naddi, myri, garfi, ini33 .....elli, šukši, ledi, maji, pino...
    a ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro cure moje drage!
    Nisam se javljala u zadnje vrijeme,samo bi malo ćirnila što se događa.Preuređujemo stan pa me ima na sve strane.
    Ja sam vam dobro,već prava trudnica ,ušla u 5 mjesec.Ovu srijedu sam bila na kontrolu,bili muž i sestra sa mnom unutra,cijela vojska .Zatvorena skroz,jedan muškić i 90% druga curica.Bili smo oko pola sata unutra i gledali ih kako se unutra rastežu i curica gura muškića,rasteže noge i vježba,jedno čudo što želim vama svima da doživite što prije.
    Inače vidim da se društvo raspustilo,dosta vas je na GO ili na kupanju i uživanju,neka,pisaćemo se mi ponovo sve kad malo zahladi,kad se bude više u kući.
    Svim curama koje su trenutno u postupku i onima koje kreću želim puno,puno uspjeha i da uspijete dobit malog ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super vijesti, nadda!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

naddo, kakva sreca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve i nadalje bude u redu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nadda, prekrasno

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nado,

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure, u kojoj ljekarni u Splitu je najpovoljnije kupiti L-carnitin, L-arginin, cink, selen i ovi drugi vitamini...
    Pozdrav

Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •