Stranica 9 od 10 PrviPrvi ... 78910 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 466

Tema: SPLITSKA ČAKULA

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sekica ja sam danas zvala i sestra ispravila gresku tako da sam tamo u pon. u 16:30. obzirom da si ti jutro necemo se tamo vidit ali ako imas volju i vremena mozemo mi na kavicu posli mog pregleda. naravno ako je jos netko za nek se prijavi pa cemo se dogovorit.
    Siky drago mi je da je JS upecana misa joj njenoga, i nadam se da ce ovaj put urodit plodom
    nadda bebacima i naravno tebi
    garfy puuuno tvojim bebacima i tebi
    myra jedva cekam vidit tvoju novu figuru nadam se da se lipo siris u struku :D :D :D velika pusa bebacima i tebi
    regina,pepita,petrili juuuuhuuu, gdje ste :?
    i naravno najveca onima koje nisam spomenula a koje se pripremaju,cekaju,bockaju ili sto god vec, da nam sto prije urodi plodom.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Siky, ja bih vratila sve u kompletu - kad sam ja išla na FET u Mariboru, uputa ginićke je isto bila uhvatit i tu prirodnu ovulaciju. Meni je 37.-ma, vratili su mi 3 morule i imali smo i "domaću zadaću" prije - bile su dvije GV, na kraju jedan embrij (druga je bila prazna). Super da ti to u CITO-u hoće raditi, mislim punkciju jajne stanice koja nastane prirodno u FET-u, nigdje drugo u Hrv. i inozemstvu to ne rade nego puštaju tu prirodnu jajnu stanicu da propadne u FET ciklusu. Bravo, CITO !

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

svima
    i ja sam za kavicu, bas bi vas rado vidla.
    naddo, probaj pobjeci nakratko od majstora.
    silky, sto god odlucila, ~~~~~~~~~~~~~~ da uspije
    mvrcelj, mozda se vidimo u ponedeljak u citu ~~~~~~~~~~~~~~ za folikule.
    zo ~~~~~~~~~~~~~~
    ia30 ~~~~~~~~~~~~~~
    sanja-marta ~~~~~~~~~~~~~~
    nadda, garfi, myra, ina33 ~~~~~~~~~~~~~~
    pepita, regina, petrili, gejsha, luky, majolina ~~~~~~~~~~~~~~
    iva_luca ~~~~~~~~~~~~~~
    tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~
    suncem.m ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mvrcelj, steta da se necemo vidjet. ja jos neznam dal cu poslije prgleda ici u zg ili ne. ovisi sta ce mi rec, odnosno kad bi bila punkcija. zato bi rado kavicu za vikend ak je moguce.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure dajte organizirajte neki dan i sat pa ćemo vidjet ko može,možda se i uklopimo nekako.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

help

vishe tu tipkate nego na odbrojavanju pa da priupitam nesto..

Za ivf je potrebna nekakva indikacija,dijagnoza pa s tim na konzilij ..zvuci komplicirano al mislim da nije toliko pa da mi pojasnite jel to ono laički "skupi papire sto imash i salji na "komisju" :?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure hvala na odgovorima. Moja dilema se temelji na tome da je meni jako teško doći do jajne stanice u nazovimo prirodnom ciklusu, pa kad je već tu dobijam dva pokušaja umjesto jednog. Mada najviše vjerujem u stimulirane postupke nekako se užasavam slijedećeg jer sam se od ovog prethodnog oporavljala čitavo ljeto. Znam, sad ćete reći da će mi možda već ovaj slijedeći put upaliti, ali ja se pravo šreberski volim pripremiti za sve mogućnosti, odnosno uvijek volim imati i plan B.
    Pitam se i da li je bitna količina vraćenih embrija ili da se stvari jednostavno moraju poklopiti. Moja dobra prijateljica, nažalost nije ovdje na forumu, ali je pacijentica dr. P, nakon nekoliko pokušaja ostala je trudna sa embrijem koji su dr. i biolog ocijenili kao lošeg i sa malim šansama za uspjeh, a upravo joj je upalio taj loš, a prethodni koji su bili dobri završili su negativnom betom. Čini mi se da je za većinu nas rješenje u neprestanom pokušavanju i čekanju da se zvijezde poklope.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo cure da vam javim što je bilo na pregledu.Sve je super,rekao mi dr.da sam kao za izložbu.Zatvorena skroz,grlić 5cm,malo se ubucila,da pripazim i da se pripremam već lagano na mirovanje jer kad još narastu bebice da ću morat više mirovat.
    Eto sad sam mirna,bila sam malo nervozna.
    Šaljem vam puno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nado drago mi je da je sve u redu

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nadda.... :D ...da bebice rastu...a ti uživaj u svojoj T...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nadda :D :D

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

silky,mogao bi ovaj put i upaliti,ja se nadam da hoće...
    naddo,super vijesti...za bebice i tebe

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure drage, pa koliko događaja! Neka, neka samo pozitivno :D :D
    Siky- ja eto iz osobnog iskustva znam da se stvari jednostavno moraju poklopiti. I meni su uspili smrzlići, nakon idealne situacije koju sam imala dva mjeseca ranije.
    I naravno da meni to nije jasno- zašto sad , a ne prije, ali tako je.
    Ono što je mene guralo je činjenica da velika većina ljudi nakon više ili manje borbe ipak dođe do bebice. Tako ćeš i ti, sigurno!
    A sad vratiti 1 ili sve, ja bi sve, jer nikad ne znaš što te čeka u životu, i mislim da ne treba uvijek imati plan B.
    U svakom slučaju puno, puno sreće što god odlučila
    Sekice- tako mi je drago zbog tvojih nalaza, i nadam se da ćeš nam u ponedjeljak javiti lijepe vijesti
    Mvrcelj- super za optimizam i novi postupak. Nek bude uspješan
    Naddice- :D :D super za bebače, mišići mali, jedva čekam da ih upoznamo!
    Petrili nam se ne javlja ali nadam se da je dobro i da će nas se uskoro sjetiti
    Garfy- nadam se da je sve ok, da dani prolaze što brže i da se maleni javljaju redovito! Velika pusa tebi i bebicama!
    Ja sam vam ok, naručena sam na pregled u idući četvrtak i jedva čekam.
    Evo za mene ( malo sam i sebična )~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je beba narasla koliko treba, da se razvilo sve što je trebalo, da mi na sljedećem pregledu dr kaže da je sve ok
    Svima velika

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj gejsha prvotno napisa
    help

Za ivf je potrebna nekakva indikacija,dijagnoza pa s tim na konzilij ..zvuci komplicirano al mislim da nije toliko pa da mi pojasnite jel to ono laički "skupi papire sto imash i salji na "komisju" :?
    HELP

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Myra 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok na pregledu,a biće samo mi smo malo napete ,i ja sam do popodne bila pa te razumijem,sada mi je laknulo.
    Lijepo si nam svima zaželila,da ne bi ni ja bolje.
    Garfy je dobro,maloprije sam je čula samo malo su naši dr.-i netaktični pa prepadaju sa nekim stvarima,a ne misle kako će to utjecat na trudnicu.Još nekoliko dana pa će ona svojoj kučici.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

naddo, bas mi je drago da je sve ok, samo cuvaj sebe i svoje bebice i dalje.
    myra, ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok i u cetvrtak da to dr i potvrdi.
    silky, nije laka odluka i moras je iskljucivo sama donijeti. neznam ni sama sto bi ja ucinila na tom mjestu, al ~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije i da plan B nece biti potreban.
    mvrcelj, ~~~~~~~~~~~~~~~ da folikuli narastu i da se uhvati bar jedan
    pepita, petrili, regina ~~~~~~~~~~~~~~~
    garfy, ina33 ~~~~~~~~~~~~~~~ da bebice dobro napreduju.
    sanja-marta, iva_luca, tiki_a, suncem.m, ZO, ia30.....~~~~~~~~~~~~~~~

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gejsha,ja ti stvarno ne znam jer sam išla privatno pa ne znam što treba,ali nadam se da će se cure javit što prije.Postavi pitanje i na odbrojavanju.Šaljem puno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nado

ja idem po teoriji svog kuma pozdravi nepoznatog covjeka 3 x i 4 put ce te on sam pozdravit tako i ja vama postavljam pitanja

ajde i ja dosadna nazvat cu ja sutra hzzo i pitat sta to znači

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A gejshice moja,ti mora da si trudna jer si mi zadnje dane skroz

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sad bi ti najradije odgovorila , samo da znam

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nisam T al sam P (prosvikala)

ZO slazi mi nesto kao da cu ja znati jel to stvarno tako

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

help

HELP
    da ( )

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo da se prijavim.Vidim da ima dosta cura u sličnoj fazi.
    Na Femari sam od ponedjeljka, prvi UZV u ponedjeljak (10-ti dan, neće valjda biti kasno :? ).
    ~~~~~~~~~~~~~~~ svima!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

prima sretno ~~~~~~~~~~~~~~

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gejsha ja isto neznam. Nevidim zašto bi bilo drugačije od AIH-a (sad si radila, jel'?).
    Kad ti kažu ideš, ja to tako...ko mali debilić

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gejsha- kad sam ja išla na VV naručila sam se na pregled kod dr. L preko telefona i onda nam je on dalje govorio što, kako i kad.
    Ali, nadam se da ni tebi taj plan B neće trebati.
    Cure strašne ste, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Ma che psihoterapija- treba čitati rodu
    Ajde, kako splićani kažu zdravi i veseli bili, sutra opet utakmica, MM je već naoštren.
    Smijali smo se danas- igra dinamo, mi upalimo radio Split a ono klasična glazba- prava navijačka atmosfera, a vidit ćemo sutra !
    Curke

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prima nece biti kasno 10 dc napravit cesh ti josh bar 2 poslje toga...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu/og femara/femarčića.

ma i ja idem uvijk kao debilko (najzalosnije sto se uvijek raspitam prije pa kad dodjem tamo zaboravim)
    mislim da nije kao AIH za aih ti dok. napishe uputnicu ti dodjesh kad ti kazu i to je to a kod ovog koliko sam ja shvatila trebash odnjeti nalaze na tu komisiju neku pa da ti oni odobre :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    da ( )
    sram te bilo lazesh

myra

izgleda da mene moj dok. zahebava

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja nisam trebala ići na nikakvu komisiju, kad ti dr kaže da ideš na IVF odeš po uputnicu kod svog ginekologa i to je to. Dalje slušaš dr, di si ti čula to za komisiju?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prvo sam čula josh prije od jedne cure sto je isla tu kod nas pa zatim i moj dok. mi danas rekao :/ iako je rekao da je to sve proforma :/ e pa sad neznam..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Za ivf je potrebna nekakva indikacija,dijagnoza pa s tim na konzilij
    to su njegove riječi e pa sad sta god to značilo

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne volim pisati o budućim možda pokušajima. Ti si nam sad jedina čekalica bete i možda se mali baš fino ugnjezdio
    A ako bude kasnije ( a nadam se da neće ) pa skupit ćete te nalaze, pa ćete na konzilij ako treba. I ne vidim razloga da ti ne odobre!
    Ali ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za T

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

prima, ja uzimam femaru od utorka, dakle u pon. mi je 9.dc. u petak mi je rano ici na uzv 6.dc, al cini mi se da bi ti mogla 7.dc. kod koga si i gdje?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cure

obozavam vas

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U Cito, kod dr.Aračić.Danas sam zvala kažu 10-ti dan (plan bio 9-ti, al' vikend...)Prošli put sam bila na klomifenu, UZV bio 11-ti dan (opet radi vikenda), i isti dan primila štopericu.
    Jel' stvarno Femara ubrza stvar, jer meni je ovulacija i prirodno 13-ti dan
    (ako je biće mi kasno.... ).
    Nego kad već piskaram, gdje kupujete štopericu koliko kunića?
    Zadnji put mi nisu rekli da sama trebam kupit, pa sam se ogrebala kod sestre

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i ja sam u citu al kod dr. Poljaka. stopericu kupim u privatnoj apoteci uz privatni recept. jel moze ovitrelle? imam ga od zadnji pu,t a kako sam prvi put u citu neznam sta oni preporucaju.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ovitrelle i oni daju.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sekica prvotno napisa
    stopericu kupim u privatnoj apoteci uz privatni recept
    Čisto jedna informacija:
    Ovitrelle je u Splitu inače najjeftiniji u ljekarnama "Gradske ljekarne Split" odnosno u "državnim" ljekarnama.
    A u privatnima je preko 300 kn.
    I u privatnima najčešće moraš naručiti, a recimo u ljekarni na Blatinama (kod veterinarske stanice) samo dođeš i kupiš. Bez naručivanja.

sekica, prima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala ti sunce, meni je ostao od prsli put, imam ga u frizideru samo se moram sjetiti ponijeti kad krenem u split.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala Suncem.m.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidim cure,niste mi se baš nešto dogovorile za kavicu,a ja samo čekam da vi bacite dogovor pa da ja uspijem doći :D :D :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ajmeeee meni, puuno li lipih vijesti, ma stvarno sram me bilo dugo se nisam javljala
    Najprije da vam svima pošaljem jedan veeeliki , ovo je lito definitivno bilo fenomenalno, kupanje brčkanje sa Petrom, ma milina.
    Naddo moja, drago mi je da je sa bebicamai s tobom sve u redu,
    Myra bit će na kontroli sve ok, ne brini
    Garfy~~~~~~~~za sritan povratak svojoj kućici ,
    Siky, sritna sam zbog tebe
    Mvrcelj, bravo legendo, samo naprid
    Svim ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A kavica?
    Ako želite ovaj vikend, možda sutra u 19.00 u Grazu?
    Ko je ZA?
    Ako je sutra prerano za dogovor predložite neki drugi termin

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sekice ovaj put će biti BINGOOO

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa hebo ga patak,Petrili ti si živa?!
    Ja se već zamislila što se ne javljaš?
    Ma neka si ti meni dobro i drago mi je da si se nauživala sa svojom Petrom.Ja evo,5 sati ujutro,ne spavam nikako danima pa šta ću,nego na rodu.Šaljem ti puno i jedva te čekam vidit.
    Možda sutra i dođem,ali nemojte računat sigurno na mene,kreten od meštra je prebacia na popodne,pa ne znam kad će završit.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

petrili draga, jupi sta si se vratila i jupi sto si se odmorila. to znaci da ces sada puna elana krenuti u akciju. sad ce sigurno bit uspjeha, jesen je pravo vrijeme.
    sto se tice kavice, vidim da se jos nista od dogovora. uvijek netko fali. ja sam trenutno u splitu i bit cu sigurno do ponedeljka jer imam dogovoren pregled kod dr.P u citu ujutro. 9dc je pa cemo vidjeti jel femara sta ucinila.
    kako bi voljela da krenem napokon na IVF.
    svim curama puno ,
    naddo, pa kako ne spavas, moras odmarati, cuvaj bebice i mazi trbuh.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Curice moje, evo mene sa dobrim vijestima. Jučer napravljen transfer 3 embrija, 2 smrzlića i 1 dobiven femarom.Svi su dobri. Jako sam sretna, ali nema onog velikog uzbuđenja kao prethodna 3 puta. Sve pohvale Citu i dr. P. koji me uspio dovesti do ovoga transfera. Nalaz hormona mi je gotov i svi hormoni su unutar referentnih vrijednosti, tako da nema govora o menopauzi koje sam se bojala radi fumada koje sam imala cijeli prethodni ciklus.
    Voljela bi da se što prije vidimo i da nam svima koje smo sad u postupku uspije pa da slijedeći put na kavi bude kružok trudnica. Sve vas puno volim.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

joj silky, kako mi je drago ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se uhvati barem jedan
    prima, kako si, sutra smo kod dr.P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobrih folikula i da postupak uspije,
    sanja-marta, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre folikule i uspjesan postupak
    mvrcelj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ takodjer za folikule i postupak.
    sutra smo u citu sve tri prima, mrcelj i ja, mozda s evidimo, javite kako je bilo.
    trudnice nase drage myra, nadda i garfi puuuuuuuuno vas
    petrili, pepita, suncem.m, ZO, zelim_bebu, ia30, iva_luca, tiki_a........ puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Spremna!
    Vjerujem da će sutra folikulometrija biti OK, dosad nikad nije u toj fazi bilo problema (ja zapnem nakon 2ww ).Iako, malo me muči sluz bojim se da ovulacija ne urani, popodne ću "umočiti" LH trakicu, pa ako bude pozitivna....lijepo se nasmješit MM-u, da ciklus potpuno ne propadne.
    Inače bojim se da smo u potpuno različitim terminima (ja sam iza podne), da se vidimo, ali kako radim u neposrednoj blizini, mogu izjurit 5 min...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

prima, zaboravila sam da si ti kod dr.A. ja idem ujutro u 8 kod dr.P. javim kako je bilo. ako nadje koji folikul i kaze da ostanem u splitu radi punkcije mogli bi se naci na kavici. jer u protivnom vracam se odmah u zg. ceka me brdo poslova.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Za sve cure koje muči sluz i LH trakice evo mog iskustva. U ponedjeljak sam bila na UZV, endometrij 10 mm, folikul 20 (inače štopericu primam već na 17 mm), a od druge crtice ni sluzi ni traga (radila sam trakicu u 5 popodne i kod doktora još jednu oko 8 sati) Oko 9 sam primila štopericu, sutradan je bila lijepa debela druga crtica, ali sluzi još ništa. U srijedu sam bila na punkciji, imala sam lijepu jajnu stanicu koja se oplodila, a bila sam uvjerena da od svega neće biti ništa, čak mi doktori nije otvorio ni protokol što inače radi.
    Sekica, mrvcelj i prima držim fige i vibriram.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •