Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: A ti si osjemenjena??

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno A ti si osjemenjena??

Malo cudan naslov ali cut cete cijelu pricu.
    Setam sa svojim malisanima svakodnevno i naravno susrecemo ljude, pricamo sa njima uz put.....
    I tako jedan dan sretnem jednu stariju susjedu i ona tak gleda djecu i pita kako su...... i odjednom tresne pitanje A TI SI OSJEMENJENA BILA?? Ja u šoku ostala bez teksta :shock: , prva misao mi je bila pa nisam krava, to se kod nas radi kravama. Gledam ženu u cudu i neznam kaj da joj kazem. Ona stala meni objasnjavati da su joj rekli da su me osjemenili ja se udarila smijati i rekla zeni da su joj krivo rekli i otisla dalje :?
    Svakakvih ljudi na ovome svijetu

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uf...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma znaš šta, baba je luuuuda ko kupus, a njeni davatelji informacija bogami još luđi. :shock:

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

:shock: :shock: :shock:" Ne ,ja sam oprašena kao cvijet".....luda baba....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Oprosti bibi ali mene je to jako nasmijalo, , osjemenjena, pa strašno!

Nemoj se molim te obazirati na komentare takvih ljudi, pa iz koje prašume ti izlaze :?

Šaljem pusu tebi i tvojoj prekrasnoj dječici!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mislim, a šta očekivat od starijih ljudi kojima je izvor informacija jutarnja kava kod suside. ko zna kako su one njoj dočarale to osjemenjivanje.
    ma pusti, šta te briga.

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nažalost,na takve stvari moramo sve bit spremne,ali možemo se samo smijati kakvih ljudi ima.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa ak je tako, onda sam i ja osjemenjena

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nekima je bolje šutit, neko lupetat gluposti ...

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čuj, moja baka još i dan danas nije baš sigurna na koji način sam ja dobila djecu. Objašnjavali smo joj, i objašnjavali, ali nije išlo.
    Baka sad zna da je za moju djecu bio potreban doktor, a kaj je on točno radio - u to se baka ne želi miješati - nadam se da nema neke sulude primisli ?!?

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a bibi....
    ali gle u nekim lošim fazama nakon tih nekoliko neuspjeha, ozbiljno sam se pitala kako ti veterinari imaju uspjeha s kravama...a mi ništa....već mi je došlo tražiti jednog....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A lude babe :shock:

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo još jedne "osjemenjene " , ali do sad bez rezultata .

Ma mislim si kako im uopće može pasti na pamet tako što te pitati , a još više tračati na kavi sa ostalim "kupusnjačama" o nečijem privatnom životu
    Jednostavno ne kužim ljude koji zabijaju noseve u tuđe živote

marči za veterinare

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potpisujem marči . Svejedno meni jel' me osjemene, IVF-išu il' šta god već - ali, ajde brate da već jednom uspije . Ja sam više pristalica one Shakespearove - a rose by any other name would smell as nice itd. A ne one - nomen est omen, but it's just me....

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajme, ovo još nisam čula , ali nije babi za zamjerit jer je očito neuka, no trebala bi malo razmislit prije nego što zine.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zamisli, dođeš doktoru i kažeš: molim vas uputnicu za osjemenjivanje

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

He, he, mislim da bi se manje ušokirali - nego molim vas uputnicu za NK stanice i kariogram .

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Od primitivnih ljudi ne možeš pobjeći,ali sva sreća mišljenja takvih me ne diraju.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

!!
    Lude li babe...
    I ja sam "osmenjenjena" - čekam rezultate!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Baš sam se nasmijala. Potpisujem inu33. Ja jedva čekam da mi što prije uspije osjemenjivanje, pa da se mogu okolo hvaliti kako sam se lipo osjemenila.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i ja bih rado bila osjemenjena, može kao krava... jer kod njih uvijek uspije

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Već je bila rasprava o kravama - mislim da je bila potaknula ivstarce. Na žalost, te krave što ih osjemenjuju nemaju problema s neplodnosti - a la endometrioze, zaštopani jajovodi itd. - zato velika uspješnost . Ali, čitam u jednom od novih GEO-u o uspjesima IVF-a i kod panda u Kini jer njima opada plodnost kako im se smanjuje habitat. Čudan li je ovaj naš svijet, baš se mislim što bi baka od Roze na sve to rekla - dico, dico, nema se što drugo reć' .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja nebi krivila babu jer ona je tako cula od drugih
    krivi su oni zli ljudi koji znaju sta je potpomognuta oplodnja i da si dobila djecu na takav nacin
    ali od pakosti i ljubomore nemogu da pregore reci da su djeca dobivena potpomognutom nego osjemenjavanjem

vec sam cula da se ljudi raspituju kako sam ja sad trudna nakon 12 godina a da pre nikad nisam mogla ostati trudna(za IVF neznaju)
    vec misle da djete nije od mog muza
    takav je svet danas.. vise vole tudje zlo nego svoje dobro

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da, ljudi su neupućeni a naročito stariji. Ja sam i sama govorila do sada umjetna oplodnja i nisam je mogla dočarati. Sada kada znam, zaista odgovara rječi potpomognuta oplodnja, ništa to nije umjetno, to je pravo samo uz pomoć.
    Kad god sam došla od doktora iz ZG, kolege sa posla su me pitali jel su stavili u tebe spermu i jesi li sad trudna. Eh, nevrijedi se nervirati zbog neznalica. Meni je to postalo više normalno da me ispituju, ali kad počnu sa onim ma da čitali smo mi o tome da ne uspijeva iz prve, onda se naježim. Kažem neka pročitaju ono između redova, da mnogima i uspijeva iz prve.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa, i baba je osjemenjena valjda Pa, odakle nam svima djeca, ako nismo osjemenjene[/i]

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da ne bi trebali osuđivati jadnu babu jer osjemeniti je samo hrvatski naziv za inseminaciju, a i ljudi koji nemaju potrebu za odlazak na potpomognutu oplodnju imaju sreće i kamo većeg veselja da i mi ne trebamo znati za sve te glupe medicinske pojmove.
    A dok je ljudi bit će i gluposti, tako da se samo treba nasmješiti i krenuti svojim putem.
    Kaj se tiče krava, i one imaju razne spolne bolesti i degeneracije i to se na jednaki ili sličan način pokušava rješiti hormonalnim terapijama i na taj način poverćati index osjemenjivanja (UO- skračenica za umjetno osjemenjivanje u veterinarskoj medicini).
    Nadam se da nećete baciti drlje i kamenje na mene, ali dok nisam krenula na VV nisam imala pojma o humanoj medicinskoj terminologiji, jer sam se nadala da mi to nikad neće niti trebati u životu i zato je moje skromno mišljenje, da ponovim, da to tim ljudima je SF jer im na svu sreču nije trebalo u životu.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

a kad sam muzu ispricala on me kroz smijeh pitao kod kojeg sam to veterinara isla

Cure ma na kraju to sve i ispada smijesno, ali znate kaj mi je najteze, dok klinci budu veci bit ce takvih zlih jezika i nebi htjela da zbog takvih gluposti oni poslije pate. Ne osudjujem ja baku, ali to se tako ne pita i gotovo, niti je se to treba ticati.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa sve su mame osjemenjene... odakle inače dolaze djeca
    Bibi draga, ne brini za tvoje malce. To su mali bistri vodenjaci koji ionako žive ispred svog vremena. Uz to imaju pametne roditelje koji ih, sigurna sam, odgajaju pa će ih takve gluposti više nasmijavati nego rastužiti.
    A, sigurna sam da neki komentari dolaze i iz puke ljubomore. Prije svega ovoga mi je uvijek bilo tako lijepo vidjeti blizance, pa još cura i dečko... Nismo li svi to nekad (i bez problema neplodnosti) poželjeli?
    Evo vama veeelika za uspješno sjeme!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

cure baš ste šašave, evo cerekamo se MM i ja na vaše komentare.
    Ma nek su vaša dječica živa i zdrava ma kako došla na svijet...osjemenjivanjem ili oprašivanjem....

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da, meni je kolegica s posla (pedesetak godina) kad je čula da imam problema s neplodnosti rekla "pa možeš ići na onu umjetnu oplodnju, ne moraju ti s tuđom spermom napraviti, nego s muževom". Na to je druga komentirala da je to isto umjetna :?
    Neupućenost ljudi moji, totalna

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

He, he, at this point in time, frankly, I don't give a damn čija je samo ajde više .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobro, gore je malo bilo u šaljivom tonu, ali sam u biti uvjerena i da je mojoj boljoj polovici svejedno, i da bi odmah potpisao kad bi nas to dovelo do roditeljstva . Svejedno nam je jel' biološki naše. Uh, što bi sad tvojoj pedesetogodišnjoj kolegici :shock:, rekla bi ne bi jaaa. A vidila bi je ja u našim cipelama, i ja sam mislila da svašta neću pa evo ga - mislim, bila sam uvjerena da se ja neću npr. nikad logirat na Rode .

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja ne zamjeram ljudima na neznanju, ali kad se neka baba u liftu počne raspitivati ima li kod mene šta novog, ja joj kažem hvala na pitanju ništa novog, a ona meni onako mudro i pametno da zašto ne idem na "umjetnu oplodnju" ili mi počne predlagati ovo i ono, onda ja doslovno poludim jer sam je vidjela par puta u životu i smatram vrhuncem nepristojnosti da se miješa u moj život. Samo me moj odgoj da poštivam starije sprečava da joj tresnem jednu šamarčinu preko usta. Ja se još i nekako mogu nositi s tim, ali moju mamu "dobronamjerne" susjede doslovno izluđuju sa takvim pitanjima, a ona se baš ne snalazi u takvim situacijama, ali se zato meni baš lijepo izjada šta su joj sve rekle. Naj izjava mi je bila (to su joj rekli o meni): Uzalud vam kćerka ima stan, posao i krasnog muža... kad ne može imati djece. Pa znate, ja znam jednu isto tako što nije mogla imati djece, pa je onda muž ostavio i napravio drugoj dijete...da ne nabrajam dalje. Čak ni ne znaju da li je problem u meni ili mužu, ali pametno su zaključile da sam ja problem.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U mom kraju se priča da su djeca koja su nastala potpomognutom oplodnjom nekako drugačija, ljepša i savršenija. To je prvo što je meni rečeno, da se vidi razlika da su ta djeca prekrasna. Ma lako je to onima što ih ide prirodno, ciguli-miguli i eto trudnoće, a naša djeca će biti posebna, lijepa i to upravo stoga što će biti savršeno napravljena, pod okom svih liječnika i ja ću svom djetetu govoriti kako ga je mala puno željela i znala svaki trenutak njegovog nastanka i trudila se da ga donese na svijet i da je zbog te volje baš zato savršeno!!!

Nije babi za zamirit, one su jadne stare, nemaju pojma.

Ljudi često sami sebi uskoče usta, moja susjeda rodila u 7. mjesecu, dijete naravno u inkubatoru, bilo ukočeno i tako svašta, sada je fala Bogu sve uredu, kada je čula za moju, tada je bila u điru inseminacija rekla je "joj ja ne znam da li bi to mogla", na što sam joj ja bez pardona rekla da pita dr. gdje bi joj bilo danas dijete da nije bilo u inkubatoru. Umukla ona i shvatila...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Usput volila bi ja da sam ka krava pa kad god dignem nogu (jer nemam rep) da se uhvati unutra...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja ne znam koji je meni vrag, ali mene te spike ostavit će te muž drugoj će napravit dicu itd. uopće ne dotikavaju. Šta će bit, bit će, šta ću ja unaprijed vrtit te scenarije (vidiš, interesantno, za to ne vrtim te scenarije, ali sam u razmišljanju o boleštinama tome sklona). Daj bože samo zdravlja tj. da nisam u bolovima i sve ću drugo pregrmit. Na kraju, čovjek se rađa i umire sam, lakše je u dvoje, ali nije uvjet - treba prvenstveno sebe volit. U biti, u mom ludom internacionalnom korporativnom svijetu svašta je normalno, možda bi mi bilo čudnije da sam u drugoj tradicionalnijoj i manjoj više obiteljski orijentiranoj sredini. Moji starci su isto specifični, ne kukaju, nego ono ka uživaj, nemoj ić u tih doktora, ajme uništit ćeš si zdravlje, pa valjda ste vi jedni intelektualci da ne nasjedate tim doktorima (moj stari je a la soprano realist - aktivnost koja traje dulje od 2 godine, a nema rezultata - nije za njega - i ne mogu reć' da mi stari nije kul ). Pojma nemam jel' im tako ulijeću susjedi, biće ne jer je naš moto otvorenost - ne možemo imat dice. Jeste išli u doktora - jesmo, nije pomoglo. Hoćete li posvojit - oćemo, probat ćemo. I tu priča završava ko i kod svake bolesti s onim a šta se može, treba se nadat ili tako nekom rečenicom za doviđenja. Ako i ulijeću, stari bi ih od gušta sprašio, a mama ionako voli kukat na tisuću tema pa joj možda dobro dođe. Kad mi prenesu, malo se nasmijemo zajedno, jer svak ima neku muku, a sebe ne vidi. Ja se osobno najvolin tako s nekim u biti samoironično sprdat, vrlo brzo umuknu, jedino je MM samozatajan. U stvari, volim ja napravit cirkus pa ljudi ne znaju što bi mislili i ostanu :?, a ja im se koji put slatko nasmijem (ne baš u facu, nego posli, sama sa sobom). Koji put stvarno mislim da je neka ovakva stvar blagoslov - više cijeniš drugo što imaš i definitivno ne uzimaš stvari zdravo za gotovo - i ti drugi mi se čine nekako bidni i nezaštićeni jer nisu prošli kroz neko slično iskustvo. Ne znam je li išta ovo ima smisla što sam rekla, ali problemi isto malo kale i jačaju čovika. Ja o sebi imam baš dobro mišljenje, a šta drugi misle - a ko će ga znat. Osjemenjivanje spike me ne pogađaju, to mi je začin koji me zabavlja i nasmijava.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bravo ina33, mene napokon netko kuži...kod mene je to isto otvoreno, uostalom šta mene briga što drugi misle, ono što ja i MM imamo iza zatvorenih vrata stana nitko ne zna i koliko je nama ustvari dobro. Pa i da ide nać drugu, sretan mu put, samo neće taj drugi brak biti bolji zato što će tu postojati djeca, nije to mjerilo braka, puno su važnije druge stvari. Otkad ja svima pričam ja sam se spasila i ljudi su to kod mene prihvatili najnormalnije i vesele se s menom i broje datume, naravno govorim o onim ljudima kojima je stalo, a za druge me nije ni briga. ina33 kad spominješ bolešćine ja ih se isto bojim ko vrag tamjana. Samo da nešto ne boli i da sam zdrava. Pa vidiš koliko se grozim te punkcije da sam svima više dosadila, ali ja se bojim, ne mogu protiv toga, kad prođe možda shvatim da nije strašno, a možda se toliko prestravim da će me idući put donijeti vezanu. Znaju cure sa splitske kavice, stavila bi ja silikone odavno da se ja ne bojim da me uspavaju i to je jedini razlog zašto nisam, bojim se i točka. Ajde ti objasni mišu da se ne boji mačke. Mene isto ništa ne dira, je istina imat ću dijete iz epruvete i neka to će biti moje dijete i ništa neće biti drugačije nego ostali.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma i mene isto u principu, ali ima dana kada sam teška i sama sebi i narodu pa me valjda onda to pogađa. Nije da se bojim da će me ostaviti muž (možda ja prije ostavim njega, ha, ha) , ali me ljuti tuđe zabadanje nosa ondje gdje mu nije mjesto, jer sam valjda ja takav tip da me ne zanima tuđi život. Imam svoj krug dugogodišnjih prijatelja s kojima stvarno mogu otvoreno pričati o svemu i oni su upoznati s mojim problemom i ako ih nešto zanima ja im rado objasnim. Problem nastaje kad meni nepoznati i nebitni ljudi smatraju da trebaju komentirati moj život, žaliti me, nepozvani davati savjete. Valjda sam tu osjetljiva i puknem, a upravo ne mogu pred tim ljudima pokazati koliko mi idu na živce, jer ne želim da vide kako me to pogađa i da me još više žale.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja vam radim u jednoj državnoj firmi koja me očeličila, samo neka mene žale, žalim i ja one što nisu u stanju imati bar malu kontrolu nad djecom, pa im se s djecom dešava što se dešava, ne mogu u detalje ali...

Ili gledam maloprije na RTL televiziji recept za napravit muško dijete i žensko djete, ma to su meni bile gluposti i prije nego sam krenula s liječenjem neplodnosti, pseća poza - muško, misionarska - žensko.

Baš bi mogla reć alebiću da ću stat u pseći položaj kad bude embriotransver. Pa ako ostanem trudna iduću IVF bi mogla u misionarski.

GLUPOSTI!!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Slažem se ja s vama cure. Valjda mi danas nije baš nabolji dan pa se ovdje jadam. Sad ću se lijepo spremit nakon što ovo napišem i idem popit kavu s mojom najboljom prijom. Nas se dvije uvijek dobro napričamo i izjadamo jedna drugoj pa smo poslije dobre volje i smijemo se našim problemima.
    Ja zapravo jedva čekam dobiti jednu IVF bebu i znam da će to biti jedna posebna beba o kojoj će njena mama govoriti s ponosom, jer je bila jako željena od svoga mame i tate. Cure puno vas volim i pozdravljam jer sad žurim na kavicu.

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: A ti si osjemenjena??

joj bibi, mogu si misliti kako ti je bilo tako nešto čuti, no morat ću te još neogudnije iznenaditi ako ti velim da je taj izraz iz muško-frajerskog vokabulara postoji cijeli riječnik tih spika, a to je teta valjda čula negdje pa ponavlja.
    kužim ja, zbljuv...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Citiraj bibi prvotno napisa
    Gledam ženu u cudu i neznam kaj da joj kazem.
    Ima odlična rečenica za zbunit ljude: A zašto vas to zanima?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jasno to su savršene bebe, ma ljudi p... kao da je nas netko prisilio na to, ma koliko ja vidim mi možemo u svakom trenutku birati, mene do sada nitko nije u nešto uvjeravao. I sad mi je dr. A rekao da bi on IVF i čekao moj pristanak. Prema tome...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Ne pisem cesto na forumu jer sam prava ljenjivica ali ovo definitivno zasluzuje komentar.
    Ono sto mene lansira iz opanaka kod ovakvih pitanja nije formulacija vec nastup. Sasvim mi je jasno da neka starija teta nema vokabular enciklopedije i da joj mozda odabir rijeci i nije bas najsretniji. Na kraju krajeva, koliko god da "osjemenjena" prvo budi asocijacije na razmnozavanje medju govedima, mislim da i nije tako daleko od istine. Dapace, to je mozda srz zbivanja prilikom oplodnje. Zena (jajasce) bude "oblivena" (na jedan ili drugi nacin) sjemenom.
    Ono sto me nervira i pogadja nije ljudska znatizelja vec neosjetljivost i bahatost... Ono, vidis zenu kako seta sa svojom djecom, i vidis sretna je ocito. Ti nesto nacula po komsiluku o njenim problemima sa zacecem pa umjesto da pokazes malo takta i suosjecanja, ti lupis nebulozu tipa "a ti si osjemenjena bila!?". Mislim... kakve veze to ima?
    Eto, mogu joj oprostiti neznanje, ali ne mogu joj oprostiti sirovost. Zasto je odlucila tu setnju, tu majku sa djecom koju je susrela, tu ravnotezu, mir i radost medju njima, povezati sa necim tako banalnim kao sto je nacin zaceca.
    Bude mi nesto tesko i krivo kad zene u tolikoj mjeri pokazuju odsustvo senzibiliteta. Pa jos neka starija teta... u sta je godine sprasila!!!

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma, mene sam izraz ne bi uopće zasmetao. Više me smeta kad to komentiraju ljudi s kojima nisam bliska.
    Moja vjenčana kuma je veterinarka pa sam se prije 1. inseminacije zezala s njom da idem na "osjemenjivanje".
    Međutim, zasmetalo me kad me kolega (oko 35 godina) s kojim sam na "dobar dan" nakon postupka upitao jesmo li izabrali spol, visinu i boji očiju!?!
    Ne sramim se MPO postupaka i nemam ih namjeru skrivati, ali nakon ovakvih komentara pomislim da bih možda ipak trebala. :/

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

[quote="AnneM"]Evo još jedne "osjemenjene " , ali do sad bez rezultata

He he he, baba baš ima nosinu ko mravojed a obraz ko slonovska koža.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sve ovisi kakav je ko tip. Nekoga boli zadiranje u intimu. Ja sam više tip cirkusanta pa volim "nahranit" te koji bi došli papat malo informacijica, ali ih onda pritom napravim budalama i nasmijem se malo. I o tome ovisi, a i o tome koliko je ko siguran u svoju osobnu vrijednost i sreću. Npr. ja ne mislim da su žene s djecom automatski sretne... Ne znam jesam li jasna. Sve je to u biti stvar point of viewa. Pita mene šefica da zašto idem na laparaskopiju jer ona misli da to nema veze i neće mi pomoć npr. (njena sestra godinama - tipa 20 godina po IVF-ovima - bez uspjeha - prošla Lučingera, Jukića, Kupešića, Kurjaka, Petrovu, Maribor - spontani stalno (ne znam jel' išla kod Duića za imunologiju, ma nije sto posto jer ne brije po netu) pa je moja šefica jako kontra toga). Pita šta ću ja s laparaskopijom. Ja kažem uz osmjeh da ću stavit onda svoje reproduktivne organe dolje na displej u ulazu u našu koprorativnu zgradu uz nagradno pitanje - zna li ko uočit grešku u ovoj neplodnjači - naravno, uz osmjeh (jer mene to genuinly zabavlja), onda onda isto smijući se izađe iz sobe. Nije ovo recept za svakoga, ali meni pali, usta rekordnom brzinom začepljena, a svi akteri zabavljeni. Jedino, ova žena je definitivno dobronamjerna and I know it, zlonamjernima kažem još nešto i gore (ne budem prosta) ali bzk nešto odrežem i pritom se zabavljam.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne pitaju više kad kuže da ne pogađa metu, a vjerojatno počnu i sebe preispitivat u stilu - ma je, bolje je tako, u stvari je sritna ona bez dice, lipo putuje i taj đir . Garantiram vam 100% da ti jadnici tako na kraju misle 5 min nakon pitanja (ako je namjerno zlonamjerno bilo). A bakice, ma one su meni drage, volim ja taj Fellini đir.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

bibi, da ti pamet stane! Ali ... opet... ne se srditi, nije jadna kriva...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ma baš sam zla, ali pitala bi ja pola tih baba gdje su im kćeri osjemenjene, po autima i kafanama bez namjere za osjemenjivanje...
    A što se tiče ostavljanja, znam puno više razvedenih parova koji su se tako slučajno osjemenili, dok se evo svi ovi bez djece još drže zajedno. Neka nitko ništa ne zamjeri, ali ne zabadamo ni mi noseve gdje su i kako začeta djeca roditelja kojima nije trebala potpomognuta.
    Ma daj, jedno je neznanje, drugo je sirovost i, u ovom slučaju, surovost.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •