cure, za prvi put svakako preporučujem one sa aplikatorom jer osim kaj je manje bljak, praktički se sam namjesti.
meni su puno pomogli tamo negdje u prahistoriji kad sam ja krenula s tim, pa me najviše zbunilo kad sam se "isprepipala" iznutra i tek onda u više ništa nisam bila sigurna..pa sam se latila aplikatora. kojeg malo staviš unutra (not too deep) i njegovom drugom cjevčicom (jer on se sastoji od dvije klizne cjevčice u kojima je sam tampon) ubaciš tampon tamo gdje mu je mjesto...
a sad o končiću...mišljenja sam da nije problem u marki tampona niti o debljini končića već u samoj proizvodnji istih gdje može doći do pogreške, pa končič nije dovoljno dobro uglavljan u vateni dio tampona. btw. kod aplikatora su končići obično nešto duži pa je skoro nemoguće da ti se nekak i on uvuče un utra.
isto je važna i "mehanika" kod izvlačenja jer nećeš baš ćupat tampon van kao divljakinja (nadam se da nećeš...)
a upadne li končić i nemreš operacijom kopanja po vlastitoj nutrini iščeprkat stvarčicu van-ideš kod ginekologa, pa ti ga iščupeta on. malo je neugodnjak, vjerujem, meni se srećom nikada nije desilo, ali mi je ginić rekao da ima skoro pa jedan takav slučaj gosišnje....
jesam sve?!
![]()

mišljenja sam da nije problem u marki tampona niti o debljini končića već u samoj proizvodnji istih gdje može doći do pogreške, pa končič nije dovoljno dobro uglavljan u vateni dio tampona. btw. kod aplikatora su končići obično nešto duži pa je skoro nemoguće da ti se nekak i on uvuče un utra.
)
Odgovori s citatom